torsdag den 14. juli 2011

Fjerde Dag På Gården

 - og det øser bare ned!! I går regnet det sådan moderat og jeg kunne holde det ud, men nu har det jo regnet uafbrudt lige siden så nu er jorden helt svampet og muddret at gå på og alting er bare drivvådt!

Jeg har derfor valgt at stoppe derude for denne gang - vil om lidt lige snuppe en lur og bagefter pakke bilen og køre mod København, så har jeg lidt mere tid til at gøre rent osv. inden min veninde og hendes mand kommer i morgen, vi skal ud og spise på Sticks'N''Sushi på toppen af Tivoli.
Det er lidt pudsigt for min veninde har altid snakket om at  når hun kommer til København næste gang så skal vi ud og spise på Sticks'n'Sushi og det skal være på toppen af Tivoli - så jeg ringede og ville booke bord for et stykke tid siden men vi kunne først få et bord i morgen kl. 21.30 - så jeg booker også bord et andet sted, men stadig på en Sticks'N'Sushi fordi jeg tænker at 21.30 måske er lidt sent, specielt for sådan nogle småbørnsforældre der er vant til at spise på klokkeslæt.

Nå men min veninde siger så, at de stadig gerne vil spise på toppen af tivolis hotel kl. 21.30 "fordi nu har DU jo talt så meget om det, så nu holder vi fast i det......" Øhhhhhhhhhhh jeg?

Det som er så pudsigt, er at min veninde ikke tør sige - helt sikkert overfor hendes mand - at hun SÅÅÅÅÅÅÅ gerne vil spise deroppe og se stedet, smage maden osv  at hun er parat til at spise sent, hvilket jeg ved han  hader, så hun får det til at lyde som om det er Deirdre-Ann's forslag, i så tilfælde at noget så går galt, så er det jo også mig som skal tage skraldet.........og dermed ikke hende der skal hjem med en sur (og i min verden, sindssyg) mand!!

Det var det samme med dildoen som hun fik i fødselsdagsgave - min veninde havde i over ét  år plaget om at få en magen til, både hun og Barbara min anden veninde spurgte hele tiden til hvordan den var, ville se den, røre ved den (!) osv. så da jeg endelig giver hende en er hun helt pjattet med den - men tør ikke vise den til hendes mand fordi han vil føle sig utilstrækkelig!! WTF er det lige for en mand der føler sig truet af en af pink plastik diller på batterier?!

Nå men hun vælger så at sige til hendes mand at Deidre-Ann har væreet forbi med dildoen, lagt den i hendes bil og dérfor har hun nu en, at det var MIN skøre ide...........han blev NOT HAPPY og nu skal jeg så møde ham igen for første gang siden hun fortalte ham at jeg har "købt ham ud af huset" med en pink latex diller!

Aiiii jeg syntes det er lidt stridt men okay, jeg kan tage det - jeg er ikke bange for hendes mand og jeg ved bedre end mange andre hvordan det er at være bange for en mand, så jeg lægger gerne ryg til at han både kalder mig insolvent, luksusfælde-kandidat (altså kandidat til tv programmet luksusfælden som jo egentlig handler om folk som har frådset deres penge væk, hvilket jeg jo så IKKE har!) osv. han siger alt muligt grimt til mig, tror han er bange for mig inderst inde, at jeg jeg har større nosser end ham selv om han er ca. 2 meter høj og hærde bred at se på, men han er bestemt ikke min kop te.

Og nu kommer han altså og besøger mig sammen med min veninde - i min lejlighed, som han så sikkert også har 100 kommentare til! Og derfor gør det mig ikke noget at jeg har lidt ekstra tid til at få den til at se hyggelig ud!

Har været i Bilka og handle ind så køleskabet ikke er tomt når min familie kommer hjem i morgen aften, der er ikke noget værre end et tomt køleskab.......

Da jeg var i Bilka så jeg en skaldet mand der købte shampoo........*fnis*........jeg elsker at gå rundt derude, helt sikkert en permanent arbejdsskade fra mine 12 år i Dansk Supermarked, jeg kunne købe mig fattigERE derude men gjore det ikke - købte dog to store lanterner til lys fra Villa Collection, de stod til 175 kr pr. stk men de blev slået ind til 100 kr pr. stk. - skal til indflyttersommertamtam hos Sofie og hendes kæreste i Roskilde i slutningen af August og nu har jeg så en gave - det gælder jo om at tænke fremad, det var nu jeg kunne få dem billige og det var skønt - var liiiiiige ved at overveje at beholde dem selv men gjore det ikke - en anden gang når jeg har penge kan jeg fråse til mig selv, indtil da må jeg bruge hvad jeg har og jeg har nok.

Gik faktisk rundt i Bilka og tænkte på at jeg egentlig ikke mangler noget..........jeg har alt i mit liv, altså sådan materialet, mangler ikke bodylotion, tandpasta, shampoo, wc papir, mad, sko.......jeg mangler ingenting! Hvor er det fantastisk - der er ting jeg ØNSKER MIG og savner men det er ikke det samme som at mangle!

Jeg har fundet et gammelt stuebord frem fra da jeg boede på gården, det skal lige slibes let og ha lidt lindolie så er det så fint som nyt - okay ja, passer måske ikke liiiige ind i stilen i min lejlighed men det er en start, nu har jeg jo en sofa - så er næste skridt et køkkenskab så jeg kan få tømt mine kasser i soveværelset og sat min mad væk i skabet!!!

Jeg har 4 havestole, i tre forskellige farver men jeg har trods alt havestole og sidde hynder, og have bord i en fjerde farve og masser af lanterner som godt nok er rusten af at stå udenfor men stadig.........de kan nok egentlig males hvis det skulle være??

Alt i alt så har jeg det jo godt - mangler et job og drømmer i det skjulte om en kæreste der er sød og som holder af MIG men mon ikke det kommer en dag?

Mens jeg gik på gården kom jeg pludselig til at tænke en gammel tanke omvendt............jaeee dét kan man godt!
Jeg har ALTID tænkt at jeg for alt i verden måte beholde gården, for hvis jeg ikke har gården og så møder en kæreste, hvordan skal jeg så få ham til at forstå hvordan jeg er som person, hvorfor jeg er som jeg er, hvordan min fortid så ud - hvis han ikke kan se min gård, opleve den, mærke stemningen, ensomheden, fryden, sorgen osv? Derfor har det altid været mig så bydenen nødvendigt at holde fast i gården da jeg ellers ikke ville kunne vise min fortid til min fremtidige kæreste - men så slog det mig pludselig i går mens jeg tænkte samme gamle tanke at det jo kunne være jeg skulle AF MED GÅRDEN for at kunne møde en kæreste................!!!???!!!

Dooooooo!

Dén tanke har jeg ALDRIG NOGENSINDE tænkt før - at jeg skal af med gården for at føle mig fri nok til at finde the one i mit liv, måske gården optager for meget plads, fysisk, psykisk og tankemæssigt i mit liv til at der er plads til en mand?

Er du gal hvor er det chokerende pludselig at tænke på en sådan måde.............hvis det nu viser sig at være tilfældet, så har jeg måske spændt ben for mig selv i hmmm 5-10 ÅR!!!

Og samtidig med at jeg tænkte dé tanker, så gik jeg og tænkte på hvor skønt der er derude og hvor lækkert det kunne  blive hvis vi var to om at sætte det i stand, to om arbejdet, to om beslutningerne og to om nydelsen......

Men mon det nogensinde sker? I doubt it.

Godmorgen det regner!

Vådt haveaffald

Og et synligt blommetræ!

Mere vådt haveaffald

Dooooooo har beskåret det træ køerne normalt søger ly under når det regner..........sorry køer!


Våde køer..........

Når man går i Bilka i Viborg og ser dette her SÅ ved man det er på tide at komme HJEM!!

Ingen kommentarer: