søndag den 11. marts 2012

Fortrydelsespillen

Okay så er det vist på tide jeg får skrevet netop dét her blogindlæg, selv om jeg egentlig kvier mig ved det. Dels fordi jeg ikke gider tale mere om det (tænke red.) men også fordi jeg er enormt træt af mig selv....tænk at jeg er SÅ dum!

Men altså, here goes!

Jeg har ikke haft en kæreste i mere end 11 år, og tager derfor ikke p-piller. Når jeg har knaldet med diverse mænd, hvilket jeg har gjort ret ofte i perioder, har jeg ALTID brugt kondom! Jeg er total forhippet på at bruge kondomer, dels for ikke at blive gravid men lige så meget fordi at jeg syntes det er sygt vammelt at tænke på at en mands pik har været oppe i alle mulige klamme kusser inden den kommer op i mig!

Derfor er det meget meget MEGET vigtigt for mig, at pikken er pakket ind så den ikke smitter mig med alt muligt skummelt der stammer fra en eller anden dåse......yiiiiiikkkk!!

Men så møder jeg It manden, den første faste fyr jeg har mødt i flere ÅR - første gang vi mødes og han sover her hos mig har vi ikke sex, det er bestemt ikke mit valg men it mandens, da han mener at hvis han har sex med mig nu og her så vil jeg bare være på niveau med en af de piger han score i byen, ergo har vi ikke sex - og selv om det irritere mig grænseløst så kan jeg faktisk godt, bagefter når jeg har tænkt tanken igennem, lide ideen om at vi "gemmer" sexen lidt endnu.

Vi aftaler, da han tager hjem, at vi ikke ser andre og dermed heller ikke går i seng med andre. Vi aftaler også at vi begge går til læge og bliver testet for Hiv, Klamydia, Gonorre, Herpes, Syfilis, Kønsvorter og Fnat. Vi er - heldigvis - begge sygdomsfri. Jeg beder om at få det på skrift og aflevere naturligvis selv min del på skrift fra lægen med stempel og underskrift.

Bare kald mig paranoid men min ex gav mig Gonorre fordi han bollede udenom og jeg syntes det er noget af det mest nasty jeg har oplevet - og jeg stoler bare ikke på at folk siger "jeg er sygdomsfri" - yeahhh right, må jeg se det på skrift?

Men altså, it manden protesteret ikke og jeg fik min vilje - men tilbød naturligvis det samme til ham som jeg bad om fra ham.

Så tager jeg ned og besøger ham i Spanien i 13 dage, hvor han bor. Jeg har valgt ikke at starte på p-piller fordi jeg ikke lige kunne overskue hvad der var nemmest eller smartest af alle de præventionsformer lægen fortalte mig om. Det som er så ironisk er at mens alle mine veninder lægger p-pillerne så overvejer jeg at starte på dem for første gang i mit liv - i en alder af 33 år!

Nå, men nede i Spanien bruger it manden og jeg kondomer når vi har sex - eller dvs. når vi forsøger at ha sex! Hver gang kondomen kommer frem eller på, så taber it manden rejsningen. Han siger at det er fordi han begynder at tænke for meget...

Så en dag (lørdag) ligger vi inde i sengen, jeg sætter mig oven på ham og gnider min ret så våde mis henover hans ret så stiv pik - vi er begge to så tændte og liderlige at det næsten ikke er til at holde ud, men vi er også begge to ganske beviste om at hvis vi tager kondomet frem og og på, ja så ryger rejsningen og vi får ingen sex......og så sker det som er total dumt!

Min altid skarpe og snusfornuftige hjerne (rent sex mæssigt altså) kortslutter og jeg sætter mig oven på it mandens pik og presser den op i mig, uden kondom på! Jeg når kun at bevæge underlivet frem og tilbage et par gange før han kommer - jeg tror ikke at min hjerne lige havde nået at tænke sig frem til at It manden kunne risikere at komme oppe i mig, jeg ville "vist nok" bare mærke hans stive pik......

Anyway, never the less så kom han, oppe i mig og jeg blev enormt våd og det var sygt godt! Jeg tænkte godt nok liiige da det skete "ups" men hmmm ja det var jo vildt godt - så om aftnen og de næste par dage knaldet vi faktisk bare lystigt videre og det var som om vi begge havde glemt alt om at "man" jo kan blive gravid!

Vi er ellers begge normalt to snusfornuftige voksne men ak sexlysten fik tingene til at eskalere og først hmmm mandag aften begyndte vi at tale om risikoen ved at knalde uden kondom og dét først EFTER at jeg havde læst et par kommentar som nogle af de snusfornuftige og logisk normalttænkende læsere herinde, havde lagt til mit blogindlæg!

Ergo, var det ikke noget vi selv var kommet på, hvis ikke nogen læsere havde gjort mig opmærksom på det! Scary tanke!

Nå, men vi taler frem og tilbage og ender med at køre ned på et Spansk døgnapotek og spørge efter en "Fortrydelsespille" eller en "Morning after pill" (også kendt som Nødprævention i Danmark) Den kostede 18,95 Euro og ser sådan her ud


Fortrydelsespille eller Morning After Pill som de ser ud i Spanien

Det virkede på apotekerdamem som om der blev solgt ret mange fortrydelsespiller i det ellers så katolske spanske land...!


Jeg tog pillen med det samme og skyllet efter med en masse vand - inde på nettet kunne jeg læse om et hav af bivirkninger, bla. opkast (så skal man tage en ny pille!) dirrea, luft i maven, ømme spændte bryster, pletblødninger, hovedpine osv.

Jeg troede at jeg ville få min menstruation af at spise pillen, så jeg købte også bind osv. men det gjorde jeg ikke. Jeg fik overhoved ingen bivirkninger og havde det helt fint, bortset fra at sexlysten forsvandt i ca. to dage men det skyldes nu ikke pillen men mere at vi var trætte og lidt sure på os selv over at vi ikke havde passet bedre på!

Men så sker der det at mine bryster ca en uge efter begynder at gøre vildt ondt, altså virkelig ondt og de trækker sig sammen og bliver helt faste og hårde. Faktisk ser de rigtig fine ud, ikke at jeg har total hænge patter til daglig, mine er nemlig små og struttende men de blev bare faste på en anden måde - og ENORMT ØMME!

Jeg begynder derfor at spekulere på om jeg mon alligevel er blevet gravid af vores lille "smutter" men siger ikke noget til It manden.

Straks da jeg er i København går jeg ned på apoteket og køber en graviditetstest - OMG der er mange forskellige og hvor er de dog dyre! Jeg ender med at købe en der koster 89,95 kr, bagefter erfare jeg fra min veninde Lita at dem fra Netto til 29,95 er lige så effektive.....Dooo!

Fredag morgen tager jeg så graviditetstesten. Som er så upraktisk lavet at jeg tænker det må være en mand der er opfinderen bag!!

Der står på pakken at det skal være med morgenurin, fint nok jeg skal altid tisse som en elefant om morgen så dét er no problem - problemet er, at jeg skal holde "pinden" på graviditetstesten IND I URINSTRÅLEN i 5 sekunder.....!!

Øhhhh hvordan gør man lige dét uden at overpisse sin egen hånd? Få tis på brættet, ned af låret og ned på gulvet? Er det bare mig der ikke kan korrigere min egen tisstråle??

Clear Blue Digital Graviditetsprøve til 89,95 kr på Apoteket!! Ublu pris for noget man helt bogstavelig talt skal pisse på!

Ready - Set - Go!

Sådan ser testen ud før jeg går i gang med at overtisse hele badeværelset!!

Tis über alles! WTF! Det er den tynde flade dims forrest (til venstre) som man skal holde ind i urinstrålen i 5 sek........jow tak, gad vide hvem der har været testpersoner på dét skidt!!


Jeg har som skrevet tis udover hele hånden, på brættet, på låret og ja endda på gulvet - faktisk får jeg også tis på mit kamera da jeg vil tage et billed af graviditetsprøven bagefter......flooooot! Så kunne jeg lige starten morgen med at spritte mit kamera af og gøre badeværelset sterilt igen!

Nå, men der skal gå min. 3 minutter fra jeg har overstrintet pinden til resultatet vises, efter at ha stået og gloet på pinden i ca. ét minut bestemmer jeg mig for at være fornuftig og forlade badeværelset - jeg går ind i køkkenet og spritter kameraet af og får tøj på mens jeg venter...

I går aftes, altså natten før jeg skal overtisse pinden, lå jeg længe og tænkte på worst case scenario, altså at jeg var gravid - OMG jeg fik helt sved på panden!!

Jeg har ingen drømme om at få et barn NU - jeg mener, jeg syntes It manden er super sød og jeg er rigtig glad for at jeg har mødt ham, men dérfra og så til at jeg skal ha et barn med ham nu, dét ser jeg ikke ske! Dernæst, så har jeg nærmest ingen penge, min gård koster mig næsten 100.000 kr pr. år og jeg kæmper en brav kamp for at få lortet til at løbe rundt, jeg bor i en lejlighed hvor jeg ikke må bo med et barn og jeg har intet fast arbejde som giver en fast indtægt - ergo kan jeg ikke rigtig se hvordan jeg skal kunne klare at forsørge et barn - med mindre jeg vælger at flytte ned til Spanien, til It manden og leve af ham og hans nåde.......don't get me wrong, jeg er sikker på at han vil være så sød og dejlig en mand at han aldrig ville svigte mig eller barnet, men at leve af ham og vide at han betaler alt lige fra husleje, til bleer, barnevogn, tøj, cafeture, min make-up fjerner osv. det gør nærmest helt fysisk ondt på mig at TÆNKE! Hvordan ville det så ikke være hvis det var i realiteten?

Puha...Deirdre-Ann har virkelig skidt i nellerne ved at ha usikker sex helt bevist!!

Tag feks. min veninde Anabell, hun læser og får ca. hvá 5000 kr pr. mdr i SU, så laver hun noget oversættelse der ca. giver 1200 kr pr. mdr. efter SKAT - dvs. at hun har ca. 6200 kr pr. mdr.

Det ENESTE hun betaler til hende og kærestes fælles liv i deres kæmpe 5 værelses lejlighed er følgende: Sin egen mobiltelefon, afdrag på hendes egne lån og sit fitness medlemsskab......og hun har altid penge på lommen og hun står til at skulle føde om ganske kort tid.....

Jeg ved godt at barnet også er hendes kærestes og at det ikke altid er muligt for en pige at tjen lige så meget som en mand, men jeg prøver bare at pointere hvordan jeg ikke vil leve - jeg vil ikke leve af en mands nåde!! Jeg vil ha mine egne penge, så jeg med god samvittighed kan gå på cafe og hygge når JEG har lyst, uden at jeg behøver stå til regnskab for at jeg har brugt 300 kr på ufornuftige ting - og dét tror jeg ikke er muligt, hvis du lever af mandens indtægt og dermed af hans nåde og barmhjertighed!

Så da jeg lå der om natten før jeg skulle tisse på graviditetstesten, der tænkte jeg SÅ MEGET at jeg til sidst måtte sige til mig selv at det bestemt IKKE gavnede noget at jeg lå og tænkte på ting er måske og måske ikke ville ske, så jeg lagde min telefon og computer langt væk (helt over på natbordet) og vendte mig om med hoved mod væggen og TVANG mig selv til at sove!

Men altså - tilbage til tissepinden.....

Resultatet blev dette

JUBIIIII jeg er IKKE GRAVID!!!


Og hvad kan man og jeg og alle andre så lære at det????

DO NOT FUCK WITHOUT CONDOMS!! Never ever ever!!

Og derfor har jeg også en tid hos lægen på mandag, hvor jeg lige får taget endnu en graviditetsprøve OG får en recept på p-piller som jeg troligt vil spise HVER DAG!

9 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

http://www.p-ring.dk/index_flash.asp

Deirdre-Ann sagde ...

Hmmm den ser smart ud......bum bum..... der er vist sket meget på de 11, snart 12 år jeg har været ude af præventionsmarked og kun brugt kondomer!!

Jeg har også tænkt på en af de der "dimser" der sættes ind i armen men så har jeg læst at den kan vandre og hos en pige forsvandt den og nu kan hun så bare vente på at den "løber tør" for hormoner så hun kan gå i gang med at lave børn med sin kæreste...

Jeg har også læst om spiraler, som lægen anbefalet mig, men jeg ved fra veninder at de kan "gro fast" og gøre mega ondt at tage ud igen!

Denne her lyder genial og nem og så skal man ikke tage en pille hver dag, har jo et "prik" med at tage piller...

Tjekker det i morgen hos lægen - tak for tippet! :)

Tante Kage -kagedage sagde ...

det var så lidt. Jeg kan godt lide tanken om at hormonerne er lokalt (ikke skal igenem hele systemet som en pille skal), og så er jeg selv en ål til at huske at tage piller. Med den her, der får jeg en sms, når de skal ud/ind. perfekt.

Deirdre-Ann sagde ...

Okay, så lige et praktisk spørgsmål....

Kan din faste fyr så ikke mærke ringen oppe i dag? Jeg mener, hvis den sidder dér hvor diller dalleren skal være, er den så ikke i vejen??

Veronika sagde ...

Hello!
Fint forslag til prevensjon du fikk :) hormoner som virker lokalt er supert ! Selv har jeg en spiral for å slippe mensen(hormoner spiral) men var selvsagt ik så heldig at jeg slipper mensen. Lort. Er i Thailand på ferie,ao nang for å være presis og i dag skulle vi ut til phi phi for å snorkle. Men pga mensen droppet jeg det. Har tampong men den skal jo byttes hele tiden. Huff,noe lort! Har i stedet lagt meg i poolen på resortet,drukket drinker under happy hour,mens jeg løper på do.
Anyways,moralen er dog alltid at man Aldri kan ha sex uten gummi med mindre at man syns det er fint nok å fått barn. Godt du fikk angrepille i Spania og at det ikke ble en it mann jr i din mage ;-)

Tante Kage -kagedage sagde ...

Man kan knalde med og uden ringen i. Den er rimelig blød, nogengange kan den mærkes, andre gange ikke. Men hvis man lyster kan man roligt tage den ud imens, så skal man bare huske at putte den op igen. Jeg kan faktisk ikke helt huske det, men jeg tror man må tage den ud i op til 2 timer. Jeg plejer at tage den ud, men det er mest fordi jeg bliver lidt nervøs for hvor langt den kan mases op...
btw tillykke med kæresten

Deirdre-Ann sagde ...

Damer - I har nogle total sjove kommentar!!!

Jeg tror jeg vil få sådan en p-ring og så huske at tage den ud når jeg skal knalde It manden, så jeg ikke ender med at skulle sidde med klør-fem oppe i miveren med en pandelampe på og lede efter den!

Har lige tjekket, den hedder en NuvaRing på engelsk og er suuper billig i Spanien.....olalala jeg elsker det korrupte u-land hvor alting fåes uden recept! hihi

Veronika: Drik et par drinks mere, så vil jeg smutte ud og prøve at løbe væk lidt af de kalorier der helt uretmæssigt har taget ophold på min mave/mås mens jeg var i Spanien!!

Veronika sagde ...

Haha,digger den kommentaren om Spania som korrupt :-):-)kunne ikke sagt det bedre selv!
Nå er jeg på en god fyll(drunk) og har egentlig Internett forbud da men what the hell... Skriver til noen jeg ikke kjenner.. Mene kan ikke dy meg! Altså,du skrev noe om at it mannen slet litt med å beholde reisningen når kondom kom fram? Vel for 11 mnd var jeg i Tyrkia med min daværende danske loverboy (jjyde han å,1,90,meget bredskuldret og maskulin,fyren er i marinen)(for helvete jeg har hatt sånn kjærlighetssorg over han,det er ett annet kapittel,jeg fucka det til,selvsagt) og der selger de jo fucking meg alt uten resept,inkl Viagra! Fyren ville bestemt prøve dette for at han hadde visstnok planer om å pule(bolle) meg sunder og sammen hele ferien. Og han hadde da en stiv pik konstant!! Jeg trodde det var noe gamle menn brukte,som var impotent. Men nei,kan vist brukes til mye. Såe,jeg Elsker også U land sin medisin praksis med at alt er resept fritt;-) og ikke minst,koster nada null for noen tabletter. Elsk!

Surrete og rotete Som jeg er glemte jeg også å gratulere deg med kjæreste! Ser fram til saftige innlegg framover;-)

Deirdre-Ann sagde ...

Ha Ha Veronika! Gad godt ligge på selvsamme strand og drikke drinks og høre historier!!

Nå men altså nu skulle præventions problemet være løst, jeg har fået p-ringen OG menstruation....FLOT!!!


!"#€%&/(()=??`=)(/&%R