mandag den 12. marts 2012

Kærestebesøg OG Menstruation...!

Ja hvor heldig kan jeg lige være??

Jeg har fået min menstruation, for fuld skrue og i morgen kommer It manden!!

I morges vågnede jeg kl. 05 fordi jeg havde ondt i lænden og skulle skide......seriøst, hvem vågner fordi man skal skide? Mens jeg sad helt krumbøjet over toilettet med lukket øjne for ikke at vågne for meget opdaget jeg at jeg også havde fået min menstruation - som om dét var startskudet til at min krop skulle gå amok, ja så gjorden den netop dét!

Frem til i eftermiddags har jeg haft nærmest kronisk sprutmås (dirrea!) og har været afsted så mange gange at jeg har stoppet med at tælle.......min mave er opspilet som et Somaliabarn og jeg har haft det virkelig dårligt....

Her til aften skulle jeg mødes med min radio journalist veninde, vi skal altid spise sammen, hvilket også er okay, bortset fra at det altid koster penge når vi mødes......jeg skulle købe drikkevare og bagefter købte vi en sandwich. Ja godt nok kun 35 kr men stadig var det 35 kr jeg ikke havde lyst til at bruge......specielt fordi jeg netop i dag også har brugt 370,40 kr på p-ringen (NuvaRing) og dét syntes jeg er mega mega dyrt!!!

Nærmest som om kroppen nu vidste at jeg 1. har været bloddonor og 2. har været ved læge, så gik kroppen i stå! Ja helt bogstavelig talt - min mave gik i stå med at skide..........normalt en super dejlig oplevelse men da jeg har ekstremt ondt i maven vil jeg bare virkelig VIRKELIG gerne skide alt det ud jeg har i den, så jeg kan få det bedre.....

Men nej - maven strejker og jeg er helt ulykkelig over hvor meget krampe jeg har i maven og underlivet lige pt - mon det er straffen for at tage en fortrydelsespille?

Jeg har simpelthen SÅ ONDT I MAVEN lige nu, at jeg nærmest ikke kan skrive dette indlæg uden at puste, det gør nemlig ondt at ligge på maven....i sengen hvor jeg ligger nu.

Jeg skal nok fortælle mere om min bloddoner dag, hvor jeg også blev skrevet op til at være plasma og stamcelle donor, så anyone - bare come along og få en skvis kvalitetsblod!!

Skriver imorgen......*puha*...........stakkels min mave

Ingen kommentarer: