søndag den 18. marts 2012

Jydeland

Hejsa - og godaften!

Klokken er mange, alt for mange til et langt blogindlæg - det er HELT KLART it manden skyld at jeg ikke får skrevet mere - det er total gået ned af bakke de sidste to måneder men jeg lover at jeg skal prøve at være bedre til at skrive.....lidt i hvert fald!

Jeg har læst alle de dejlige kommentarere og lover at jeg nok skal skrive svar på dem, eller fortælle om de ting jeg bliver spurgt om når jeg lige får en stund for mig selv - problemet er at jeg sku aldrig er alene mere!

TÆNK ENGANG at jeg skulle begynde at klage over at jeg har FOR meget socialt i mit liv?? Weird!!

Jeg kørte over med it manden fra København til Jylland (som IKKE er en Ø Veronika...hihi) i lørdags, han satte mig af i Vejle hvorfra jeg tog toget til Århus, men ikke før at vi havde forsøgt at knalde i hans mors mini bil, en Bourdux Nissan Micra, det er et no go! Der er ingen plads i den! Så jeg gav ham et blowjob mens han gav mig fingeren - mit knæ blev nærmest smadret af håndbremsen og jeg var millimeter fra at få splitten fra hans bælte i øjet!! Men MEGA frækt!

Kombineret med at vi knaldet om natten, og om morgen.....jeg klippet hans hår - han er semiskaldet og plejer at blive klippet af en spanier der ikke forstår at han ikke skal kronrages, så jeg studset hans røde garn og han blev så fin - samtidig tog jeg også lige ørehårene, øjenbrynene OG næsehårene, stakkels mand, tror han havde tåre i øjene!!

Bagefter tog han mig bagfra mens jeg stod henover toilettet - indtil låget på toiletcisternen nærmest røg af (!) så løb jeg ind i soveværelset og lagde mig på knæ og så knaldet han mig bagfra noget så godt og grundigt til vi begge kom og fik åndedragsbesvær....

Uhmmm.....

Nå, men jeg har meget mere at fortælle men SKAL sove nu, for i morgen skal jeg forberede mødet til tirsdag hvor jeg skal se om jeg kan score mig en 3 måneders kontrakt.....dog kun på 39.000 kr før SKAT men det er bedre end ingenting....ikk?

Nat nat fra Jydeland

P.S: jeg har en GIGA bums på hagen! Den er SÅ STOR at hele min hage i siluet er skæv.....der er en helt knude inde under huden og den gør MEGA NAS.... hvad sker der for at jeg har teenagehud?? Jeg har gjort rent hele dagen i fars firma mens det har styrtet ned udenfor så jeg er bare helt busted.....

1 kommentar:

Veronika sagde ...

Haha,mine danske geografi kunnskaper er åpenbart for dårlige !! Pinlig!! Jeg har i mitt hode innbilt meg at dk består av Øer,men ved jo selvsagt at Jylland når jeg begynner å tenke meg om at Jylland er nabo til Tyskland. Har til og med vært på grensehandel det...surrerotehode!!
Mmmm ja det er overgang fra singelliv til kjæresteliv,og man er jo vant til å være alene også.
Jeg er jo Måske litt sær men sa til alle mine (eks) kjærester at jeg hadde behov for litt alene tid,omså ikkje mer enn 1-2 timer om dagen. De fleste syns det er greit mens noen var som limt på meg,fikk ikke gå på do å drite alene,haha!!
BTw,nå skjønner jeg hvorfor menn er så lenge på do,de har det som alene tid !!!! Haha!
Nyt kjæreste tiden,sykt deilig å være nyforelsket,heldig er du!!

Og bloggen din er bare Elsk!! Direkte og rett fram slik jeg liker det:-) favoritt bloggen!