onsdag den 28. marts 2012

Snot!

Jeg er simpelthen en nød - hvem fanden spiser aftensmad iført en cottoncoat en aften i marts - UDENFOR??

DEIRDRE-ANN ROBERTS!!

Konklution: Jeg er SÅ snottet at jeg nærmest ikke kan trække vejret! I dag da jeg gjorde rent trode jeg at jeg skulle dø af iltmangel og på kagekurset snottet jeg det ene lommetørklæde efter det andet hvilket sikkert har gjort min kage til en kæmpe bakteriebunke......!

Jeg gik i seng kl. 19 og vågnede kl. 22 og nu er klokken 23.10 og jeg sidder her i sengen og kan hverken trække vejret eller puste snot ud, så jeg sidder bare her og mærker en lind strøm af snot løbe ud af min næse som jeg så kan tørre væk med ærmet (eller dynen ..... ) som en anden gadedreng fra 1800'tallet!

Anyway jeg her masser af billeder fra både kolonihaven og kagekurset men jeg er simpelthen flad for at sige det mildt.....

Jeg har desuden rykket min billet ned til It mande til at jeg rejser derned på lørdag, da de lover sne, regne og 2 grader på søndag så min søster og jeg har valgt at droppe marked - så off I go.

Har jeg forresten sagt at jeg tager på pilgrimsvandring i næste uge????

:)

2 kommentarer:

Veronika sagde ...

God bedring,frk Jylland ;) Rå trels å være syk nå som det er forår men det pleier være slik,at man blir syk da! Spania? Wuuuut?? You lucky one! Her er det festival i helgen,og imårra skal jeg høre på Elton John,lekkert lekkert! Savner bare den der MEGA dumme dansken. Har du ett godt råd for å bli kvitt kjærlighetssorg? God helg&påske!

Deirdre-Ann sagde ...

Dejligt med fest! Håber Elton John er god live!

Jeg har desværre ikke den store erfaring i kærligheden så jeg kan heller ikke give gode råd til at komme over kærestesorger - det eneste der hjælper for mig er at holde mig beskæftiget, arbejd arbejd arbejde! Knokkel hele tiden så glemmer du at tænke.....? Måske det virker for dig?