fredag den 16. marts 2012

Fredag og Fitness

Ahhh - jeg er for cool!

Da it manden var kørt i morges, sprang jeg ind i sengen og møffet mig ned under dynen igen, ha ha det er min lille hemmelighed!

Jeg valgte at lægge mig i hans side af sengen og dufte til hans parfume. Egentlig ville jeg bare ha haft én time på øjet men altså, jeg vågnede først kl. 10! Ohhh so so tiltrængt!

It manden og jeg er hammer mega enormt elendig dårlig til at passe vores sengetider..... i går aftes var vi i biografen og se "Hvidstengruppen" - en meget meget anbefalelsesværdig film! I filmen ser man bla. Tholstrup og Axel Nielsen, to af dem som var med i Frihedsrådet efter krigen, ligesom min fantastiske Farfar.

De lavede frihedsrådet for at 9. april aldrig skulle gentage sig igen. Der blev gemt våben rundt omkring på gårde og ejendomme i Danmark så vi var klar til kamp hvis tyskerne eller russerne skulle komme - de sidste af disse våben blev afleveret til politiet under en frit-lejde dag, da min Farfar døde i slut 1990'erne. Jeg kan tydelig huske politiet eller ja det har nok nærmere være nogen fra hæren, bære gamle trækasser ud med håndgranater, sprængstof, poser med detonater og en masse masse maskingevær. Jeg ved at både min far og min onkel har et par af dem liggende den dag i dag. De "forsvandt" inden politiet kom.

Det samme skete da min Farmors bror, altså min fars Morbror døde i 1980'erne. Han boede i et stort hus i Ebeltoft og hele taget var spækket med våben, da min far fandt det kan jeg huske at han løftede mig op og vi løb ud af huset, sammen med mine fættre, mor, lillesøster osv. Vi var derude for at tømme huset efter at han var død og da de så endelig fik åbnet op til loftet så lå der bare våben overalt. Far havde godt hørt om det men troede det var en skrøne, eller hmmm ja en "god historie" - den viste sig så at være korrekt, og derfor var overraskelsen da Farfar døde heller ikke særlig stor, for da vidste vi alle godt at han lå inde med våben til en mindre borgerkrig.

Morbror's våben, blev afleveret til en politimand som Farfar kendte, ham vidste far ikke hvem var da Farfar døde så derfor kom politiet/hæren.

Men det var virkelig sjovt, mærkeligt og dybt tankevækkende at se disse mennesker udstillet i en film, jeg håber historien er korrekt fortalt, for det fortjener de mennesker helt sikkert.
Jeg har aldrig været i tvivl om at jeg ville kæmpe for mit land, det er noget vi har talt meget om i min barndom og jeg har altid vist at jeg er en forkæmper for uretfærdigheder, men efter at ha set filmen så er jeg total klar til kamp!

Fuck with my country and I'll knock you the fuck out!

Anyway, da vi havde set filmen gik vi hjem gennem byen mens vi talte sammen. Jeg havde lavet wraps i ovnen med ovnbagte kartofler og resterne af kyllingen fra i forgårs og købt slik og blandet i poser


Slik, popcorn og vindruer 

En sodavand til hver af os og en vand til deling - ris "mælken" er til it manden der ikke drikker almindelig mælk, hvor mærkeligt! Jeg syntes det er dybt suspekt når folk drikker ting de kalder mælk men som ALDRIG har set en kopat indefra!! Mælk kommer fra køer. Basta.

Salaten til de wraps der var i ovnen....
Desværre kom It manden ikke til at køre fra arbejde kl. 17 som aftalt :( Vi skulle være i biografen kl. 18.45 og gerne nå at spise inden OG bolle, det var i hvertfald vores plan, men så var der alt muligt "sidste øjeblik" som skulle laves og så kom han ikke til at køre før kl. meget sent og det var kun med nød og næppe at vi nåede at komme til filmen - reklamerne var næsten færdig da vi nåede frem, godt forpustet efter at ha løbet over for rødt lys og alt muligt........me don't like!

Men vi nåede det - dog fik vi ikke aftensmad, udover slikket......ikke særlig heldigt men sådan kan det gå, jeg ved at han ikke gjorde det med vilje, jeg kender jo hans chef.......den spasser!!

Da vi kom hjem fra biografen sad vi længe i sofaen og snakkede. Min søster er blevet indlagt på Skejby Sygehus. Hun er begyndt at tisse blod, ikke bare lidt men rigtig meget, først satte hendes egen læge hende på en pencelinkur mod blærebetændelse men det hjalp overhoved ikke. Til sidst slog min mor i bordet og så blev hun henvist til Skejby hvor de ville indlægge hende med det sammen.

Men i torsdags, altså i går skulle min søster til eksamen i noget ledelse og sørme om hun ikke fik 12!! I'm so proud! Hun havde fået besked på hospitalet om at hun skulle komme direkte derud bagefter, men efter at ha talt med dem, fik hun lov til at tage hjem og sove mod at hun fyldte en tissebeholder på HELE TO LITER til næste dag!! I dag skulle hun så møde derude kl. 07.45, her kl. 12 ringede jeg til min mor, der var intet nyt fra hende endnu.

Efter at vi havde siddet og snakket, it manden og jeg, gik vi i seng og lå længe nøgen under dynen og talte sammen indtil jeg simpelthen måtte kapitulere og faldt i søvn. Kl. 04.28 i nat fik jeg så, åbenbart, en mail på min telefon og det vågnede it manden af.....han begyndte herefter at pille på mig og sådan vågnede jeg......uhmmm!

Han er ikke suuuper god til at pille i min mis, det er som om han er liiidt for forsigtig, hvilket så gør at jeg nærmest ikke kan mærke noget, altså jeg ved han piller dernede men jeg kan ikke mærke det.....så dér er lidt at arbejde på! Men hans pik kan simpelthen blive SÅ STIV at det er helt utroligt!!

Til daglig har han et meget lille pikhoved, ligesom en tommeltot på en mand - men når den så bliver "glad" så ændre den form som en alien og forvandler sig til en hammerhaj!! I'm telling you, han har det største pikhoved I've ever seen!!!

Det som er lidt sjovt, eller hmmm mærkeligt er, at når den er slap så er den virkelig lille, altså hmmm på størrelse med en tommelfinger på en mand i længden, men når den så bliver stiv så vokser den til hmmm 16-17 cm og OVEN I DET kommer et giga pikhoved! I love it!

Den behøver bestemt ikke at blive større, for når den er i fuld flor, som feks. i går aftes, så kan jeg virkelig mærke at han knalder igennem og rammer helt i bund i min livmoder....øhhh eller hedder der skede? I don't know, han rammer i hvertfald op til hvor der ikke er mere plads!!

I nat kunne jeg kun se hans siluet og omridset af hans krop, det var så frækt og jeg syntes at det er noget af det aller aller bedste sex vi nogensinde har haft selv om det endte med at ingen af os kom - jeg var lige ved at komme men så tænkt jeg at jeg hellere måtte vente på ham...... It manden tænker ligesom jeg meget, men åbenbart tænker han ofte alt for meget, for da der så gik lidt tid hvor han ikke kom så begyndte han at tænke på - sagde han bagefter - om jeg mon undret mig over at han ikke kom og så kunne han set ikke komme.......I'm like!!

WTF! Det skal du da ikke tænke på - jeg elsker det faktum at du knalder løs, kom når du kan, jeg skal nok sige til hvis jeg ikke gider lægge mis til mere.....plus at jeg har sagt at jeg tænder på at høre ham, men da han ingenting siger så er det jo lidt et problem - men så i går nat begyndte han at trække vejret højlydt OMFG HVOR DET TÆNDTE MIG!!!

SHIT! Jeg blev helt varm indeni og jeg kunne mærke hvordan min mis ligesom blev mere varm og fyldig ved lyden af hans stønnen......det var SÅ FRÆKT! Mere af det please!

Jeg tog til fitness efter at jeg havde sovet - jeg løb næææsten 3 km og cyklede bagefter 5 km og så hjem og nu sidder jeg her og småfryser fordi jeg har slukket for varmen......jeg må vist hellere komme i bad og så få støvsuget og gjort lidt rent, man kan godt se at vi er 2 personer i en lille lejlighed frem for én person... :)

Jeg tror jeg køre med It manden til jylland i morgen lørdag, skal til møde i Århus på tirsdag, håber at jeg kan få skrevet kontrakt omkring 3 måneders arbejde. Det ville være dejligt :) Plus at jeg endelig har fået 20.000 kr af hende fitness damen jeg lavede PR for - skønt med 20.000 kr men det er IKKE I ORDEN at hun sådan har snydt mig for flere tusinde kroner - den tilgiver jeg ikke lige forløbig! Hvad har hun tænkt sig, at jeg arbejder gratis? Og hvad skal jeg leve af mens hun rejser til Miami for at slikke sol?

Karma is a bitch og jeg håber den rammer hende en dag!

Og nu i bad...

2 kommentarer:

Veronika sagde ...

Deilig dag du hadde i går,lekkert ! Så hun fitness dama betalte 20,000 kr? Skjønner ikke at folk oppføre seg slik,å si at nei den pris betaler man ikke når man har en avtale om ettt viss beløp. Uhørt. Er det ett stort fitness senter hun har?hun tjener da vel såpass,mye penger å hente i den bransjen i dag hvor alle bruker penger på seg selv/helsen osv.

Kom fra Thailand i går. 2uker gikk megafort. Nå er jeg brun og lekker men Fuck,tror du ikke at jeg fikk diaré på vei hjem? Trodde jeg kom til å drite i buksa på flyet flere gang,men rakk do hver gang. Men Gud hvor det var pinlig å åpne døra etter å hadde hatt sprut skjit:-( adgang på eget risiko ;-) stakkars de som hadde stol ved siden av doet!
Så da ligger jeg her,leser blogger,blader,ser på tv,løper på do,og syns synd i meg selv nå.
Ta bilder fra Jylland,fin fin Ø! Kan du forklare litt om den gården du har,henger ikke helt med der. Hvorfor har du en gård men leier den ut? Lenge siden du kjøpte den?

Frøken Noreg igjen sagde ...

Jeg signerer det med stønne lyder!det tenner meg også helt vilt,men noen er jo VM i stille og man aner ikke om det man driver med er noe særlig. Feedback takk:-)
Kan like at mannen er litt bestemt!