søndag den 25. marts 2012

Fuck Kager!

Har pisket Wipping icing i én time - ja i 60 minutter - og lortet er stadig ikke stivt......

Først lavede jeg en portion og piskede i 45 minutter - så blev jeg sur, lavede en ny portion og piskede i 17 minutter.....

HVAD er det jeg gør galt? Bag på pakken står der, både på engelsk, spansk og dansk (for jeg har tjekket alle sprog, tænkte der kunne være en missing in translation thing going on) men der står "Bland 2,25 dl isvand i en skål og tilsæt icing mix" men øhhhh HVOR MEGET icing mix skal der i????

Hele pakken? Der står på pakkend er er til 5 cups  - hvad er 5 cups og hvor meget pispulver skal der egentlig i en skål??

Startede med at vende hældetude på skålen ud af.....men så fik jeg da lidt morgenmad!

Lorte beskrivelse som iøvrigt indeholder stavefejl!!

Piske piske......

Jeg pisker SÅ længe at min Ide Line elpisker blever så varm at jeg næsten ikke kan holde på den mere!!!

Mens jeg pisker OG keder mig bravt ser jeg at der er chokolade sprøjt helt op i loftet fra da jeg bagte kagen dagen før meden latterlig opskrift fra en eller anden mands hjemmeside der siger "20% af alt min traffik på siden kommer pga. kageopskriften så den må være god...." Øhhh Einstein måske det bare er fordi du er god præsenteret på nettet når man søger på "nem chokoladekage opskrift" - jeg kunne nemlig ikke se en chokoladekage opskrift på nogle af de kage blogs jeg har på min liste og min mor er i Østrig for at se min nevø så ......skodopskriften blev it.

45 minutter og det er stadig ikke fast......

Skål nr. 2 in the making

Piske piske og fucking mere piskning!!

Jeg har nu brugt en hel pakke wipping icing til 65 kr og ikke fået en skid ud af det, Faster Ann kan end ikke lave en skide kage til hendes nevøer.....

Jeg skar et hul i bunden af kagen for at smage om den var god eller ej - det var den ikke :(

Jeg tror bare jeg skal indse at universet fortæller mig at jeg ikke skal være cool kage faster :(

3 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

Øv, hvor er det træls!!! Du skulle have puttet hele pakken i, men det er jo nemt at sige nu.... har du en superbest i nærheden? -der kan du købe det færdigt....
BTW min blog er ikke blevet hacked, men jeg er åbenbart udløbet og kan ikke finde ud af at forny... jeg fældede en lille hidsig tåre, og er på grænsen til at opgive!!! Gid der var en it-mand i mit liv, der kunne fixe verden for mig!

Kageleg sagde ...

Haha, du har ret i at trafik intet siger om en opskrift. Jeg får mest trafik på den kage og cakepops som jeg har været mest utilfreds med overhovedet (jeg stoppede faktisk med at blogge i flere måneder pga den). Og det skyldes at den er inspireret af et online spil, min søn spiller (Minecraft), som endda har en kage brik i spillet, så når spillerne søger på oplysninger om den kage i spillet, så er min blog åbenbart højt oppe på resultat-listen.
Mht chokoladekage, så vil jeg absolut anbefale en mudcake (søg på den, jeg har den kun som cupcakes på min blog). Jeg har ikke mødt eller hørt om nogen, der ikke kan lide den endnu. Den er dyr i ingredienser (rigtig smør og chokolade), men det hele værd til særlige lejligheder. Du må endelig ikke blive forskrækket over pulverkaffe i opskriften - den smager ikke af kaffe, kaffe forstærker bare smagen af chokolade. Den er tung og konfekt-agtig, og bliver bare bedre af at stå i køleskabet i 2-3 dage, så den er utrolig god til pyntede fondant kager, hvor man gerne vil fordele arbejdet over flere dage.

Og så lige en oplysning til din kagebog: 1 cup (US mål) er 2,4 dl. Så 5 cups ville have været 12 dl.

Deirdre-Ann sagde ...

Tak for information :)

Det er hermed noteret og jeg vil straks søge på din mudcake opskrift :)

Og godt at du siger det med kaffe, for ellers ville jeg helt ha udeladt kaffe, da jeg ikke kan fordrage smagen og ikke vil serverer noget for andre jeg ikke selv kan li, så nice to know stuff :)

Tak! :)