tirsdag den 27. marts 2012

En quickie

En lyn hurtig opdatering!

Klokken er nu 22.24 og jeg skal op kl. 05.00 i morgen, har fået tilbudt at gøre rent i min coaching buddys venindes kolonihave (taler stadig ikke med min coaching buddy) Hun vil betale mig 600 kr for at gøre den ren, det er okay penge men jeg tænker at der nok er pisse beskidt efter en hel vinter uden rengøring....

Men hey 600 kr er også en slags penge!

Dernæst så har jeg været ude og spise med min kusine her til aften, det var super hyggeligt! Vi så Remee på vej hjem - han er altså stadig ikke lækker!

It manden og jeg havde webcam sex i morges - total nice!! Det var meningen at vi skulle ha det her til aften igen men han svare ikke når jeg skriver, så han er nok faldet i søvn - det er nok også bedst sådan, tror jeg trænger til søvn NU!

I morgen når jeg har gjort rent skal jeg direkte til kagekursus så jeg har pakket alting og sat det foran døren, både rengøringstingene og mit forklæde og tilmeldingen, adressen osv.

I går var jeg ude og spise med min radio journalist veninde (sikke jeg får spist ude!!) Jeg havde købt nogle gavekort på Groupon til Bishop Arms og vi fik derfor deres burger til 54 kr i stedet for 135 kr. Jeg gav da hun havde fødselsdag i lørdags.

Jeg har slæbt alt fra kælderrummet ned i bilen så den er klar til at køre til Jylland torsdag, det er alt det jeg vil sælge på marked på søndag - plus at jeg fik en skolepult af min storebror i Sverige, den ligger også bag i bilen! Jeg elsker det der kræmmer noget, jeg finder alting ting og elsker at sælge og har mega svært ved at sige nej tak til ting jeg får tilbudt!

I går solgte jeg også min suuuper fine røde mini computer, jeg gav i juni sidste år 1500 kr for den og solgte den til 1200 kr - jeg fik mere end 36 henvendelser så jeg kunne ha solgt den tyve gange. It manden syntes jeg skulle tage den af nettet og så sætte den til salg igen til en anden pris - men nej, jeg er glad for at ha fået den solgt, købt mig en ny dagcreme i dag til 300 kr for nogle af pengene. Det var skønt med lidt luksus til min hud.

I fredags skete der også noget som jeg har glemt at fortælle midt i mit kage-orgie (læs: Maridt!) It manden skrev og erkæret mig sin kærlighed.........!
OMG! Tænk engang, efter 11 år så er der pludselig en som elsker mig??!!!! I 11 år har mænd hånet mig, kneppet mig, udnyttet mig, løget for mig og ignoreret mig (ja bevars, jeg har også udnyttet dem og kneppet dem men stadig.... jeg har altid givet klare linjer fra starten af) og så *bang* er der en som elsker mig......

Det er vildt! Jeg aner ikke helt hvor jeg har mig selv, jeg tror min lille stemme inden i er tavs i øjeblikket fordi den afventer. Den råber ikke "flygt" for fulde hammer men den råber derimod heller ikke "kærlighed" - den afventer bare. Jeg forestiller mig at min lille stemme inden i er en lille ZuluKriger som enten hopper op og ned af arrigskab når jeg ikke lytter eller vinker mig i en bestemt retning når jeg skal gøre noget, men lige nu så er min lille ZuluKriger bare stille og afventenden, jeg ser min stemme sidde på en lille træstub i solen og smile - og ikke andet.

Den sidder bare dér og smiler og nyder solen som er fremme i øjeblikket - og det er dér jeg er!

Og nu skal jeg sove så jeg kan tjene penge i morgen! Godnat.

Ingen kommentarer: