lørdag den 31. marts 2012

Så er jeg den der er skredet!

Starter fra en ende af - ligger på sofaen og er HELT FLAD. Sofaen er i Jylland og dét er jeg også.

I onsdags var jeg først ude og gøre rent i kolonihaven, jeg skulle gøre rent i 4 timer for at jeg kunne tillade mig at tage imod 600 kr (150 kr i timen) men da jeg skulle være på Kagekursus kl. 11 måtte jeg ligesom rubbe mig - så jeg stod op kl. 05.00 og var ude ved kolonihaven kl. 05.50.

7-9-13 havde jeg taget mine egne gummihandsker med, min egen gulvspand, min egen gulvskrubbe, lidt klude, og skuresvampe - for SELVFØLGELIG var der kun 3 klude og nul svampe og ingen spand, gulvskrubbe eller handsker......... jeg gøre bare IKKE rent i andres klamme ting, afløb osv. uden handsker på og der er bare aldrig handsker i folks hjem, plus at det er mega dårligt for huden at være i vand så meget!


Tidlig morgen i Kolonihaven, klar til rengøring

En sød lille detalje i Kolonihaven, en påmalet mus der er på vej til at kravle op..... :)

Damen bruger åbenbart sin opvaskebalje (!) som gulvspan - hvor klamt er dét lige?? Hvem gider spise af bestik og tallerkner og glas der er vasket op i en balje hvor der er vredet numseklude fra wcbrættet og gulvklude i?? Mega mega klamt!!! *gylper*

Nå men min egen lækkre lilla spand klaret også nemt det hele og efter 4 timer kunne jeg erklære mig færdig - dog har jeg glemt mit connection kabel til computeren fra min iphone, så jeg kan ikke uploade billederne........sorry, de må komme en anden gang!

Bagefter kørte jeg direkte på kagekursus i Rødovre (fra Amager...) eller dvs. jeg var lige en tur forbi McDonalds og købe én cheeseburger som jeg kylet ned så jeg ikke var monster sulten på kurset og som sidst, åd mig mæt i fondant! Hvilket ikke er godt for noget, specielt ikke figuren!

Vi var kun 5 på kurset, en gravid, to fra en mødergruppe med 5 måneder gamle babyer, en tavs tatoveret mand og så jeg.......skønt med et lille hold, men altså - jeg syntes kurset er fantastisk og det er så sjovt at stå og lave kager sammen med andre, men hende der læreren gik hele tiden ud for at ryge og for at snakke i butikken osv. JEG mener jo at hun burde være ved vores bord hele tiden og fortælle os hvad vi skal gøre, se os arbejde og rette på vores teknikker, fortælle os om andre, bedre og nye teknikker, feks. syntes jeg der kommer spørgsmål op når jeg arbejder som jeg gerne vil ha svar på og så er det pænt naller at skulle stå og vente på at en eller anden smøgtrængende dame kommer tilbage.......nå men det var nu rigtig hyggeligt og jeg skal bare SÅ MEGET huske mig selv på at jeg skal lave fondant noget mere og ikke KUN når jeg står med kage-bage-lort til op over begge øre!

Måske en dag jeg skulle sætte mig ned og bare lege med fondant en hel dag? Det er hermed sat på min to do liste!


Kagetamtam forme! = Drømmeland!

Så skal der skæres fondant af

Vores lille kagekursus område. Jeg havde som den eneste taget forklæde med

Inspirations cupcake

En ærtelarve - er den ikke sød??

Be om et kagestativ og be om evnerne til at lave de der cup cakes


Så er fondanten skåret til - den blev ikke heeelt jævn men jeg er okay tilfreds

Marizena damen nr. 1!! Fint hegn

Marizena damen nr. 2 - God at jeg er så fattig at jeg ikke har haft råd til Marizena!!

Fin kageranke

Og her er det eneste kagebillede jeg så har af min egen kage, fordi resten ligger på min iphone som jeg så ikke kan få ud - men som it manden siger jeg kan få ud med mit kabel - min kage har græskant og var faktisk rigtig fin!
Så har jeg fået fikset min telefon så jeg kan lægge billeder over fra min iphone :)


Det er i dag lørdag d. 31. marts 2012 og klokken er 08.24 - jeg skal ha blogget færdig så jeg kan komme ned i firmaet og gøre rent inden jeg skal pakke og flyve ned til It manden kl. 16.15! Skal dog tjekke ind to timer før :)

Så det meste af dagene kommer her i billeder i stedet for tekst og så håber jeg at jeg får bedre tid til at blogge på min pilgrimstur!

I går, fredag d. 30 marts var det min Gudfars 84 års fødselsdag, han har det faktisk rigtig skidt og kan næsten ikke trække vejret. Hans hjerte slår kun på halv styrke og så går det åbenbart udover vejrtrækningen - jeg ved jeg ikke burde men jeg fik faktisk lidt ondt af ham i går da jeg kom ud til ham kl. 9...

Jeg havde arrangeret at han og jeg skulle op på Hvidsten Kro og spise, men pludselig og ud af det blå skulle hans to søstre og deres mænd samt en ufattelig irriterende gammel dame også med - damen er faktisk sød nok, hun er bare utrolig nysgerrig. Hun er også blevet alene og vil bare gerne tale men er der noget jeg IKKE VIL når jeg er i nærheden af min Gudfar, så er det tale!!

Erfaring har lært mig at "everything you say can and will be used against you!!" så jeg klapper som regel helt kaje og tænker grundigt over hver evig eneste ord jeg siger, samtidig med at jeg siger så lidt som muligt.....

Men at være sammen med de her mennesker var som at blive sat i krydsforhør!

Da vi havde spist en sild og en kæmpe æggekage, som de er ret berømte for og som smagte helt fantastisk, der var flæsk (!) på toppen sammen med purløg så ville de andre bare hjem. Her og nu HJEM! Jeg ville SÅ gerne ha gået en tur rundt og kikket på alle bygningerne, kikket i mindelunden, læst skiltene og hørt historien.
En af de gamle knager der var med skældte mig nærmest ud da jeg sagde at jeg var stolte af Hvidstengruppen og deres arbejde - så fik jeg en lang og 100% ukorrekt lektion af hvor dårlig Danmark havde været til at kæmpe imod og at vi bare var et "medløber land" og at vi intet havde at være stolte af under 2. Verdenskrig!
Die Kühe der sagde de her ting er gammel skolelærere og jeg tænkte "Hvad fanden taler du om din so!" Vi er feks. det land i Europa som redet flest af vores jøder pga. et kæmpe landsdækkende samarbejde om at få dem ud af landet eller under jorden!!



Skilt på Parkeringspladsen på Hvidsten Kro

Toiletterne er lavet i en gammel kostald, dét syntes jeg er genialt :) 

Den gamle "fine indgang"

Sådan en gammel hestevognslampe har jeg også - rammerne til højre indeholder henholdsvis et brev fra USA og et brev fra England hvor i Fru. Gudrun Søvad Fiil takkes for hjælpen under 2. Verdenskrig.....synd at det skulle koste dem livet at hjælpe til at mit land blev frit igen!

Marius og Gudrun Fiil

Lampen ved vores bord, sådan en har jeg også og nu ved jeg hvordan jeg kan lave den om til elektrisk lys!!

Æggekage med flæsk og rugbrød

Æggekagen blev serveret ved bordet i en kæmpe pande :)

Først fik vi sild og jeg spiste FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE EVER en marineret sild! (Men jeg har ikke sagt de til nogen, for så vil de helt sikkert tvinge mig til at spise en igen en anden gange og så er det ikke sikkert den smager godt!!)

Buddingforme :)

Gudrun Fiil ved en mindeplade over Hvidsteengruppen, jeg nåede aldrig at se den i virkeligheden pga. de gamle nisser! Hmf!

Skiltet ind på døren til Hvidsten Kro

En gammel sten der stod ved kroen, jeg fandt aldrig ud af hvad historien var

Hvis jeg var ejer af Hvidsten kro, så ville jeg ansætte en guide som dagligt kunne give ture rundt på stedet så folk fik en oplevelse OG en middag........turen kunne feks. koste 15 kr pr. mand og gå gå til vedligeholdelsen af stedet......

Krostuen

En fin gammel dør med en hestesko henover, den har nok været løbet tør for held under krigen...

Et fint skilt på stedet

Smukt glas

Jeg TROR at det her var det hus som Marius Fiil byggede til sin datter Thulla Fiil men jeg er ikke sikker.......fandt aldrig ud af det

Fandt heller aldrig ud af hvad der var bag denne dør...

Gammel lampe der trænger til en kærlig hånd og lidt varmt vand og sæbe


Påskelam..... 
Da jeg kørte fra min Gudfars hus, kørte jeg op til mine ting på mine forældres gård, jeg skulle tømme bilen for de ting jeg havde taget med fra København som jeg skulle ha solgt på marked i morgen sammen med min søster - i øjeblikket sneer det udenfor, så jeg er glad for at vi har aflyst i morgen!

Men jeg er træt af at jeg ikke får tjent de penge som jeg havde regnet med - feks. havde jeg håbet på 5000 kr til min pilgrimsrejse....

Jeg kan mærke at efter et par måneder med ro i sjælen omkring min økonomi, at der nu igen begynder at være uro inden i. Ham jeg laver PR for, som aktionæren i Spanien har anbefalet mig til, har endnu ikke fremsendt kontrakten til mig i underskrevet stand, ligesom han  heller ikke har vendt tilbage på mine 3 mails og 4 opkald på om det jeg har fremsendt, er okay for ham.

Ergo må jeg jo gå ud fra at mit arbejde er accepteret og at når han ikke har noget at tilføje så er det fordi alting er perfekt.....

Og derfor sendte jeg ham også i går den første af 4 fakturaer, jeg ville virkelig gerne ha haft hele beløbet nu, som han egentlig skulle ha betalt men jeg var så sød og lod mig overtale til at han måtte betale af fire omgange - hvilket vil sige at jeg får knap 9000 kr nu.....men dét kan jeg jo hverken dø eller leve for!!!

ARghhh Deirdre-Ann!!!



Nå, denne her blogpost har været undervejs i snart et døgn!! Klokken er 15.07 lørdag d. 31. Marts og jeg sidder i Billund Lufthavn og venter på at jeg skal flyve ned til It manden i Malaga - jeg er så snottet at jeg knap kan trække vejret og min næse er så stoppet at jeg end ikke kan puste snot ud af næsebordene og lukker jeg munden, ja så kvæles jeg.....

Oven i det har jeg glemt - hvordan fanden man så end gør det - at tjekke ind online, hvilket betyder at RyanAir krævede 495 kr fra mig for at tjekke ind......man skal nemlig tjekke ind 4 timer før man skal flyve og dét fik jeg ikke liiiige gjort.........oven i det glemte jeg at spise morgenmad og ja generelt har jeg ikke spist siden i går på Hvidsten Kro, så jeg har nu måttet betale en hamper pris for en øvbøv sandwich så jeg ikke dør af slut mens jeg sidder i flyet som helt sikkert er ENDNU DYRERE!!


Men lad mig komme videre med fortællingerne om mit liv den sidste uges tid. Jeg har netop tjekket min camino taske ind inkl. en muresten


Min Camino Muresten anno 2012
Jeg valgte denne gang kun at tage en halv med - sidst jeg gik havde jeg en hel med og den vejet 3,3 kg og dét var tungt at bære rundt på! Jeg ved faktisk ikke hvad denne her vejer for jeg vejet den sammen med tasken som jeg heller ikke kan huske kg. på for bare den holdt sig under 15 kg var jeg happy - og det gjorde den!

Jeg har også hørt fra Jordbrugskommissionen, de vil IKKE give mig udsættelse på at bygge et nyt stuehus på min gård - eller det vil de godt, fra 2. November 2012 hvor jeg skal begynde at bygge, vil de give mig frem til 13. maj 2013 men øhhh hvad giver det mig lige af økonomisk forspring?? Intet!

Så jeg har sendt brevet til min advokat og håber at han har en gylden løsning på hvordan vi anker og naturligvis, vinder 2 år mere så jeg kan få vendt skuden! Hvor er det dog uretfærdigt at jeg SKAL bygge inden ét år, den klare jeg da aldrig rent økonomisk og hvem vil låne mig pengene?? Og VIL jeg ønske at låne pengene hvis jeg kunne???

Pis!

Og appropo gård, da jeg kørte fra min Gudfars hjem i fredags skulle jeg simpelthen skide noget så fucking eftertrykkeligt - I'm telling you, jeg troede jeg skulle dø!


Min Gudfars Wc som netop er gjort rent dagen før af hjemmehjælpen - måske det ikke er synligt NOK men der er sprøjtelort hele vejen op af kanterne og lort i lokummet IKKE NOGET der indbyder til min mås!

Lort!

Så jeg kørte ud på gården og gik på camino wc! Så kort enkelt og dejligt kan det gøres! Jeg valgte at lade papiret ligge hvilket jeg normalt aldrig ville gøre men gården er min og nu var jeg iøvrigt i pisse dårligt humør.....om end jeg var et kg. lettere!!

Jeg kan se at der står at jeg skal gå til gate 15 nu, så jeg må hellere gå - har en milliard ting at fortælle men ak, too little time to myself and my thoughts!

Jeg er endda stadig i tvivl om mine følelser for it manden - er det forelskelse jeg føler eller er det hengivenhed eller kan jeg slet ikke føle følelser?
Og hvordan finder jeg ud af hvad der er hvad inden i mig?

????

3 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

Sig mig lige engang -var det et billede af din lort vi fik her til sidst?!?! din skøre dame!!!!

Det var dejligt at du fik lavet en fin kage, men det er da for meget at den kage-dame bare skred ind imellem. Håber den samgte dejligt.

Rigtig god ferie, håber du kommer længere end sidst ;)

Kageleg sagde ...

Jeg ved ikke hvorfor, men den overskrift skræmte mig altså lige. Troede du stoppede bloggen.

Din kage blev da rigtig fin, og ja - jeg ville også forvente at en, der holder kursus, er til stede og klar til at give råd. Nu ved jeg ikke hvor lang tid, dit kursus varede, men det er vel også mere normalt at holde en enkelt, på forhånd aftalt tisse/ryge/kaffe pause midt i forløbet og ikke bare rende til og fra, så man aldrig ved hvor man har hende.

Hilsen en ryger, der glæder sig til nye Camino-billeder.

Deirdre-Ann sagde ...

Jep - dét var min lort! :)

Syntes selv det var total griner at jeg helt bogstaveligtalt SKED på min gård....
- man skulle nok ha været dér for at det var sjovt men det var HERRE sjovt for mig! :)

En slags rebelsk handling.....

Skriver snart igen :)