torsdag den 15. marts 2012

Sådan barbere man en kylling!

I går aftes lavede jeg hjemmelavet aftensmad til It manden - ja måske det ikke burde være SÅÅÅ BIG EN TING men dét er det altså, når det kommer fra min hånd af!

Det eneste der gik lidt galt var....

1. Sovsen fik lidt for meget meljævner, så den var lidt tyk - men hvis man er til gaffelsovs så var det helt klart den perfekte sovs!!

2. Jeg glemte - i starten, at der skal kyles sådan nogle pinde ind i gumpen på en kylling for at holde skankerne samlet, ellers "smelter" kødet fast på siden af fadet i ovnen - men hvis man er til brændt kyllingeskind, så var lårene helt perfekte!!

Her er min home made dinner i billeder :)

Et styks rå fersk kylling...


Vær så god - her kikker du op i røven på en kylling - enjoy!

Lidt mere kyllingemås!

Klar til at komme i ovnen - det sjove er, at jeg kan huske fra da jeg var lille, at vi skulle rense kyllinger og høns, jeg kunne pludselig huske hvordan det var at stikke hånden ind i en stadig varm kylling og rykke indvolden ud, nogle gange sad det fast og så måtte jeg ha hjælp. Bagefter skule jeg rense alle "krogene" inde i den med mine små fingere og så klippede mor vinger, ben, gumpe osv. af den.....Som jeg stod dér og rengjorde den, så kom det hele tilbage til mig...mærkelig oplevelse!



Min gudfar bruger altid en si til at lave sovsen med, han bruger vandet fra kartoflerne og fra kyllingefadet til at lave sovsen med, men da jeg lavede ovnbagte kartofler havde jeg ingen kartoffelvand så jeg brugte i stedet for meljævner - og det var så her der kom lidt for meget i og sovsen blev lidt tyk i det - men meget tasty!
MEN jeg ejer jo ikke en si, så jeg måtte i Magasin og købe det billigste sæt de har - og så købte jeg også de dimser der ligger ved siden af...

Nemlig kødspyd! Hvor ofte står man ikke liiiige og mangler en håndfuld kødspyd til at jage op i røven på en kylling? Hvad sker der dog for mig? Hvis jeg forsætter sådan her, så ender jeg med at blive total proff i et køkken....!!! Scary thought!


Det ser meget rigtig ud ikk?

Her er så den brune sovs - som smagte rigtig rigtig godt! 

Og det endelige bord - med kolde øl, varme kartofler, kylling, salat og masser af hygge! :)
 Her er lidt andre billeder fra de sidste par dage - som jeg ikke har fået lagt ind i i tide, shame on me!

Sådan så min blodtappet arm ud i mandags

Damen der tappet mig stak lidt hårdt...

Det lille mærke på indersiden af armen er fra elastikken omkring min arm da jeg blev tappet og lige nu i skrivende stund har jeg et giga blåt mærke på armen efter nålen.....men altså, jeg blev valgte at sige ja tak til at blive både stamcelledonor, og blodpladedonor oven i min tjans som bloddonor. Jeg syntes det er en borgerpligt, med mindre man selvfølgelig ikke kan. Men hvem vi sige nej tak til blod, stamceller eller blodplader hvis de eller deres nærmeste bliver alvorlig syge? Ingen tænker jeg - men vend den om, hvor mange giver selv blod? Ikke ret mange - jeg syntes det er skandaløst!


Da jeg i går gik op for at købe biografbilletterne - FØR jeg læste kommentaren om at jeg kunne reserverer dem - gik jeg bla. forbi Scala på vej hjem, sådan ser den bygning ud nu.....glæder mig til at se hvordan København kommer til at se ud når alt vejarbejdet er færdigt!!


I går aftes efter at it manden og jeg havde spist aftensmad, gik vi en aftentur - jeg ELSKER at gå ture! Som i virkelig elsker, og vi endte med at gå en tur ned mod Nyhavn og finde geocaches - I love it!! Det er jo total som at være på skattejagt.....!!

Vi endte med at finde en som har ligget der siden 2005 men som mere end 200 ikke har kunnet finde, mens mere en 300 har fundet den - vi fandt den kun takket være min tynde arm, da den lå inde bag noget og kun fordi jeg tog jakken af, og stak min tynde arm langt ind fik jeg fat i noget og med møje og besvær møffet den ud....

Her er hvad vi fandt....

MIN FØRSTE GEOCACT!! En lille æske med en masse "guld" inden i - jeg var simpelthen so over excitet at jeg nærmest hoppet op og ned...!!
Inden i, lå det her - meningen er at man kan tage en ting og lægge en ting, vi lagde en 2 euro mønt og tog den lille hvide figur øverst oppe i højre hjørne. It manden mener det er et lam - jeg mener det er en kat. Anyway, den skal afleveres i en cacth i Spanien og så må vi se hvor den havner..... :)


Geocatchen ligger lige overfor denne restaurant.....hint hint



I går mens It manden var på arbejde, gik jeg rundt og osede lidt i København og så på alle de ting man kan købe for penge.....en af de ting jeg liiige tjekket op på, var om mine total yndlingsdrømmesko stadig var til salg i Magasin.......det var de.......til 1800 kr!!!
Er de ikke fine?? Århhh hvor vil jeg gerne eje dem!! (en dag måske)

Og her til morgen måtte jeg så tage opvasken.....fra i går! ARghhh fuck hvor jeg dog hader hader opvask!!!

 Der er ikke så meget mere at fortælle, jeg har fået projektansættelse i et andet firma, der levere madvarere fra næste uge, det betyder at jeg skal til Jylland for at ha et møde med dem - bum bum....overvejer om jeg skal køre med It manden over til Jylland og så tage toget op til mine forældre....på lørdag og så ha mødet med dem på mandag?? eller tirsdag??

ARghh gider egentlig ikke, til Jylland altså, men penge er penge!! Nå, vil smutte, skal ha ordnet aftensmad og fundet snoller til biografen, vi skal ind og se "Hvidstengruppen" i aften :)

Forresten - glemt HELT AT FORTÆLLE!! Min menstruation er stoppet, helt, så i går aftes gik jeg ud og satte den der p-ring op - så håber jeg bare at lægen har ret i at den virker efter 2 timer for vi fik da godt nok knaldet igennem!

It manden lavet snigeren og kom efter ca. 22 sekunder oppe i mig, jeg var så fokuseret på om han kunne mærke ringen at jeg ikke bemærket at han kom - han arbejdet også flittigt videre indtil jeg kom.....bagefter måtte jeg liige ha fat i ham og sige at han altså skal øve sig i at sige noget når han kommer, og når det er godt og når det er mindre godt - ellers aner jeg jo ikke hvor jeg har ham! Det er jo som at knalde en stum person!!

I want sounds and noise og resten har jeg......hihi men altså, ringen kan ikke mærkes og den er ikke faldet ud eller forsvundet op i mig, jeg tjekket om den sad hvor den skulle i morges da jeg var i bad......havde egentlig bestemt mig for ikke at barbere mig, for gør jeg det nu så er der ikke nok hår til at jeg kan blive høstet når jeg kommer hjem......men ak, jeg syntes simpelthen i morges at den var SÅ GRIM at jeg gik i krig med min skraber......nu er den fin og glat og pæn at se på igen så nu venter den bare på at it manden kommer og knalder mig til vi begge kommer igen!! Uhmmmmmm.............

Ingen kommentarer: