tirsdag den 13. marts 2012

Hist og Pist

Nå, så har jeg vist endelig lidt tid hvor jeg faktisk tænker "BLOG!" af lyst og ikke af pligt, skønt!!

Jeg hader selv blogs der går død og som ikke bliver opdateret men pludselig finder jeg mig selv i farzonen for at eje en sådan blog! Uff!

Jeg har siddet og kikket mine billeder igennem og er kommet frem til at der er nogle jeg har glemt at dele med dig, så de kommer her

Stemningsbillede fra i fredags da jeg var på Ludwigsen med Lita :)

Mit aller aller ALLLLLLLLER første foto taget med min iphone, jeg ville ha sendt et billed til min bror i Sverige og vist ham at der var 24,9% grader i Malaga Lufthavn da jeg fløj hjem, men så havde jeg ingen kontakter, derfor kom det ikke videre end til telefonen....og nu ligger det så her

I lørdags kørte jeg Anabell hjem til kæreste i Dragør, da jeg så kommer tilbage og skal køre bilen ind i elevatoren og køre ned på min etage, ja så sætter lortet sig fast!! Aii men OMG hvor noget BÆ!! Det ser måske ikke sådan ud her på billede, men elevatoren stoppede 10 cm eller hmm måske 20 cm nede og så kørte den ikke videre, jeg fik presset dørene op og stod så og kikkede lidt på bilen, prøvede at genstarte og blev så enig med mig selv om at jeg godt kunne køre den ud igen, jeg kan jo ligesom ikke holde dér hele natten vel! Og klokken var over 23.45, så jeg kørte så langt fram jeg kunne, satte bilen i bakgear og gav max gas og fik knaldet bagdækkende op over kanten, lidt sværere var det med fordækkende for der kunne jeg ikke få nok fart på så jeg måtte virkelig give gas og hugge til, hvilket er svært for lige dér hvor billede er taget drejer vejen ret skarpt så jeg skal passe på ikke at banke ind i en husmur (det er virkelig en snæver indkørsel) men ud kom jeg da og så parkeret jeg på gaden og næste dag fejlmeldte jeg elevatoren som nu køre igen......indtil næste gang!!

Nede i Spanien kom It manden og jeg gående en dag, jeg er jo sådan en der kikker på ALT hvad der ligger på jorden og så så jeg pludselig denne her lille optrækkelig sæl og et Blocbuster kort ligge ved kantstenen. It manden syntes jeg var fjollet at samle det op og sætte det på kanten ind til den nærmeste port i håb om at ejermanden ville finde det, men jeg syntes det er nærmest uartigt og uforskammet at la det ligge.......nogen har jo helt klart tabt det ud af en bil der har holdt parkeret ved kantstenen....to dage efter var det væk og jeg håber at ejermanden (damen!) har fået sine ting igen :)

I går var jeg som tidligere skrevet, både afsted som bloddonor og ved lægen. Jeg havde skrevet i min kalender at jeg skulle være hos lægen kl. 12.00, jeg var der ca. kl. 12.45. Da jeg kom ind til lægen siger han: Du har jo først en tid kl. 13.30.....øhhhhh..........bare kald mig distræt men jeg VED at jeg havde en tid kl. 12!! Det var nemlig deres nye lægestudernede der tog telefonen da jeg ringede og han sagde: "Så tirsdag kl. 12, det er godt for så er xxxx (lægens navn) også tilbage fra frokost" og dét skriver jeg så ind i min telefon, mens han så skriver 13.30 ind i hans kalender! Bøf!

Nå men lægen syntes det var synd at jeg skulle sidde og vente, hvilket var pænt af ham! Så han tager mig ind og jeg får dels en kopi af papirene på at jeg ikke har hverken HIV, klamydia, gonorre, fnat, syfilis, herpes, og hmmmm ja en mere. Men altså, det fik jeg papir på, jeg så selv på mens han printede det ud og skrev under og satte stempel på.

Bagefter fik jeg en recept på en p-ring (NuveaRing) som jeg senere hentede på Apoteket. Lægen forsikret mig om at ringen ikke kan forsvinde "op i mig" og sagde desuden at hvis jeg satte den op og var i tvivl om den sad korrekt, så ville han gerne tjekke om den sad rigtigt, jeg kunne bare komme forbi uden at bestille en tid, så skulle han nok lige kikke. Det lyder meget betryggende men først vil jeg nu selv prøve om jeg ikke kan, jeg mener hvor svært kan det være??

Nå men før jeg var hos lægen var jeg på hospitalet og donere blod, det var min 20. tapning og jeg blev samtidig spurgt om jeg ville være Blodplasma donor og stamcelledonor. Der er ikke nogen risiko ved det tapningen tager bare halvanden time i stedet for en halv time og det de sådan i grove træk gør, er at tage mig blod ud, køre det ind i en anden maskine, tage de ting fra blodet de skal bruge og så sende blodet tilbage i min krop, efter en uge har min krop erstattet de ting de har taget ud af blodet, så det er egentlig meget meget simpelt og kan forhåbentlig hjælpe en masse mennesker. De prøvede også at lokke lidt med at jeg kunne blive knoglemargsdonor.......jeg tænker lidt at det kunne være okay på den ene side, men på den anden side så er jeg liiiidt en kylling når det kommer til at blive opereret - men når jeg så tænker på at jeg kan være med til at rede liv, så vejer det jo tungt op.......sagen er den at et knoglemargsregister ikke kun er nationalt i Danmark, det er et internationalt register, hvilket jo bare på den ene side er skønt, for så hjælper man flere mennesker men på den anden side, så er det lidt en vild tanke for så er chancerne for at blive udvalgt jo desto større....

Men igen, sunde og raske mennesker danner jo ny knoglemarg, så det er jo ikke noget jeg kommer til at mangle hvis jeg giver noget væk......bum bum.......jeg tænker lige noget mere over det.


Her løsner sygeplejersken for elastikken så blodet ikke bliver presset så meget men løber mere frit under mit 20. tapning som bloddonor

Sådan ser det så ud, når jeg bliver tappet! Bolden i hånden klemmer jeg kontinuerligt for at få blodet til at flyde mere frit. Det eneste jeg ikke kan lide er, når nålen skal ind i min krop, der kikker jeg altid væk men ellers er jeg cool nok med det  og det gør overhoved ikke ondt. Det er lige før jeg syntes det som gør mest ondt er når jeg skal ha plasteret af pga. mine hår på armene!
Nå, men altså jeg har mange ting jeg skal i dag, jeg skal bla. ha købt biografbilletter til it manden og jeg, vi skal ind og se "Hvidstengruppen" på torsdag, det er min plan men jeg kan ikke købe billetterne online fordi mit dankort er blevet ødelagt da det blev spærret i Spanien fordi jeg trykkede koden forkert tre gange.....og jeg har glemt koden til min kassekredit så det køre skam rigtigt! Ergo skal jeg gå op og hente billetterne og jeg er bare så uendelig træt, har ikke rigtig sovet i nat pga. ondt i maven.....vågnede flere gange og var også oppe både at tisse og lave bumme lum i nat - tænker helt klart det må være straffen for at knalde uden kondom og så spise en fortrydelsespille bagefter!!

Ved du hvad, jeg tænker også lidt på, at når jeg ikke blev gravid når vi knalder uden kondom, 14 dage efter min menstruation, hvilket er det tidspunkt hvor en kvinde er mest frugtbar flere gange i træk, mon det så er fordi jeg faktisk ikke kan blive gravid???? Scary thought egentlig.....

Ingen kommentarer: