tirsdag den 13. marts 2012

Venter...

Sidder i min sofa, nyvasket og smurt ind i duftende rosenolie i min nystrøget silkenatkjole og føler mig alt det til trods, ikke spor lækker - en øv følelse faktisk!

Min mave gør ondt og er opspilet på trods af at jeg løb søndag og i dag har været til en times træning hos hende fitness damen jeg LAVEDE pr for, det var mega hårdt og jeg kan mærke at jeg så godt som ingen armmuskler har, hvilket ikke pynter på min i forvejen øv-følelse!

Det positive er at it manden i skrivende stund er på vej fra Billund i bil mod København.....yessss hold da op hvor jeg glæder mig, men jeg er også lidt nervøs for at han vil syntes jeg ikke er lækker, for helt seriøst, jeg ser ikke sprød ud!! Jeg BURDE SE SPRØD UD men ak dét er en ting jeg ikke gør i øjeblikket!

Dernæst så er mit dankort som blev spærret pga. forkert kode, endnu ikke kommet - altså det nye jeg skulle ha og det er naller for jeg syntes jeg bruger mange penge i øjeblikket, har allerede brugt næsten 1300 kr siden i hmmm torsdags......men NuvaRingen kostede også næsten 400 kr og så har jeg købt mad og her til aften jeg har købt mere mad, til når It manden kommer.

I morgen vil jeg lave en hel kylling (for første gang men sig IKKE det til It manden!!) med kartofler og sovs til, ligesom jeg har set min Gudfar gøre 100 gange før, det kan da for pokker ikke være sååå svært vel! Eller??

Samtidig har jeg gjort HELE lejligheden hermetisk ren, der var jo støv über alles! I alle skabe, samtlige skuffer, under sengen, på sofaen, oven på skabene, alt service er vasket af igen (!) og mind you, jeg HADER, altså FUCKING HADER at vaske op, så hvor sjovt tror du lige dét har været??

Jeg har pudset vinduer, de var jo også støvet, vasket gulv og tørre ALLE fodlister, fodpaneler, døre og dørkarme af.......båret min kuffert og caminotaske i kælderen og strøget en kæmpe bunke sengetøj fra da Barbara og hendes børn sov her osv. osv....

Jeg er helt kvæsted og har nu også lavet wraps med laks, agurk og smørost til når It manden kommer, det er en let og sund aftensmad (semisund) og til mig selv har jeg lavet en som jeg spiser nu, kan simpelthen ikke vente mere, er skrup sulten da jeg kun har fået to portioner havrefras i dag, vil jo gemme alt det gode mad til når han kommer, derfor har jeg ikke spist noget af alt det lækkre pålæg inde i køleskabet.....mums det skal blive godt i morgen når jeg kan gå i krig!!

Har helt glemt at købe is, slik og sodavand.....do! Men jeg har fået handlet det meste ind og dermed behøver vi ikke handle ind mens han er her - i morgen vil jeg gå op i biografen og købe billetter til "Hvidstengruppen" til torsdag aften, jeg kan jo af god grunde ikke bestille dem via nettet......jeg har jo ingen kort!!

Fredag aften vil jeg også lave noget lækkert mad, så vi bare skal være her - it manden skal jo tidlig op lørdag for at flyve hjem igen til Spanien, fra Billund af alle steder! Arghhh jeg ville ønske vi havde mere tid sammen men so be it, lidt er bedre end ingenting.

Nå, må vist hellere blive færdig, it manden har sms'et at han er på Broen nu (Storebæltsbroen) og jeg skal lige ha ryddet stuebordet men så er ALT også perfekt!! Ja lige med minus af det faktum at jeg har menstruation og at min mis ligner en flækket ræv med skab.....!!!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej
1) en kylling er virkelig nem at lave, 1 time i ovnen så den ged barberet;) men husk at krydre den med alt muligt lækkert. Så skal den nok blive saftig og sprød! Jeg plejer at klippe den midt over og kiggede to halve i et fad så er jeg sikker på de blive stegt og sprøde over det hele!
2) du kan sagtens bestille billetter på nettet, du kan reservere dem til i skal i bio torsdag og komme min en halv time før og hente dem. Det kam man via kino.dk..
3) sjov indskydelse her: men da du kom hjem fra Spanien ku du ikk overskue han kom allerede igen, nu ønsker du mere Tid med ham;) det er lidt sødt.
Tillykke med kæresten håber i får nogle gode dage.