fredag den 23. marts 2012

Ups!

To Ups'er på én fredag formiddag!

Først, jeg havde besluttet mig for at bage muffins i morgen, når jeg har så god tid som jeg har nu, så er det selvfølgelig nu jeg skal teste/øve mig i at blive bedre, så jeg gik ind på min total yndlingsblog EVER, nemlige Kagedage.com, som er skrevet af Tante Kage....

Men når jeg går dérind for at hente inspiration og bruge hendes opskrift, så kommer dette skærmbillede frem...

Ikke Kagedage...
Så jeg ved ikke lige helt hvad der er sket med bloggen??? Håber Tante Kage vender stærkt tilbage, SNART!

Dernæst, så har jeg for et par dage siden lavet et indlæg omkring hvem hvad hvor og mig, dertil har jeg netop i dag set en kommentar fra en anonym, der siger det er suuuper nemt at finde frem til mig....

Hmmm.....

Don't get me wrong, jeg har intet imod at folk ved hvem jeg er, jeg har intet at skjule og skriver altid kun sandheden om end det er sandheden set fra min vinkel af - som journalist ved jeg jo at man skal være skuende fra flere vinkler men her, i mit frirum kan jeg være mig, egoistisk og egocentreret, og dét er jeg!!!

Men det er bare ikke ALLE MENNESKER jeg vil der skal finde min blog!! Eller læse den!! Feks. ville jeg blive pænt irriteret hvis min familie fandt den, eller hvis feks. nogle af mine veninder osv.....

Så nu kan jeg gøre to ting 1. jeg kan slette indlægget der hedder "Til Norge" og håbe på at det er damage kontrol nok 2. jeg kan vente på at den anonyme svare tilbage på min kommentar og skriver en mail til mig 3. jeg kan stoppe med at skrive her og finde et nyt navn og et nyt sted at blogge....

Dernæst så har jeg jo en idé om hvad det er som er så unikt ved mig og mit liv, at alle andre kan finde mig.....måske den del bare skal dø fra nu af? Hellere end gerne for mig, I would be so happier without!!


8 kommentarer:

Kageleg sagde ...

Tante Kage's blog virkede fint for et par dage siden, men ja, jeg ved ikke hvad der er galt med hendes hjemmeside lige nu.

Mht til din identitet, så synes jeg ikke at du afslører for meget i dit Norge-indlæg, og jeg er ellers ret god til at google mig frem til mange ting. Til gengæld, så vil jeg bare sige, at når man kun kender dig som Deirdre-Ann, så lægger man mærke til med samme, når du en sjælden gang glemmer at udskifte rigtige navne med dine kæle-navne herinde, og det gør det meget nemmere at finde din identitet.

Mht til dine løsningsforslag, så vil jeg være ærlig og sige, at jeg desværre tror at det er løsning 3, der ville sikre dig bedst. Og hvis det kommer der til, så kommer jeg alvorligt til at savne en så ærlig og levende skrevet blog, som du har her.

Til sidst vil jeg lige sige, at jeg kun udtaler mig om, hvor nem du er at identificere, ud fra at jeg ikke kender til din virkelige person, og at det fx altid ville være nemmere for en, som fx er lokal kendt, kender til dit journalistiske arbejde osv.

Faktisk, så vil jeg påstå, at hvis jeg kendte dig i virkeligheden, og vidste at du bloggede, så ville du (og enhver anden), være nem at finde, så længe du skriver en ærlig blog. Man skal bare søge på emner, som det meget godt kunne tænkes at du ville skrive om, og gerne en kombination af usædvanlige emner.

Anonym sagde ...

Jeg er fuldstændig ligeglad med hvem der gemmer sig bag bloggen! Jeg syntes du skriver så godt og elsker når du poster indlæg- bliv endelig ved... Jeg Orker ikk engang forsøge at google dig, hvorfor skulle jeg?? Jeg elsker din måde og skrive på og læse om dit liv...jeg er ligeglad med hvad personerne hedder og dig for den sags skyld! Jeg kender dig jo ikke uanset om jeg fil dit rigtige navn eller ej, så for mig er det komplet ligegyldigt:)

Vh den søde anonyme der hjalp dig dengang du havde skrevet firmaets navn ind ved en fejl:) læs igen: jeg er ligeglad medfit rigtige navn, elsker dit blog:)

Veronika sagde ...

Herreverden for en små sur kommentar du skulle få på ditt Norges innlegg:/
Var ikke meningen at du skulle få trøbbel,Deirdre-Ann ... Gjør hva du selv synes,om du skal slette innlegg,la de bli eller kanskje du kan passordbeskytte enkelte innlegg? Du må gjøre det som er best for deg.
Håper du får en fin Fredag,med it manden:) Ikke alle som svever på rosa skyer,jeg har kun en gang gjort det,og det var med den der dumme dansken... !!
Ta masse forårsbilder og legg ut på bloggen,jeg savner Kbh!

Tante Kage -kagedage sagde ...

Sødeste D-A, du må da ikke overveje at lukke bloggen ned... det ville jo være ligesom dengang 'Venner' sluttede, jeg ville savne dig og dine herlige tanker.
Min hjemmeside er desværre blevet hacked....og jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg gør noget ved det... admin svarer ikke på mine henvendelser... måske jeg skal lave en helt ny blog....og hvis du beslutter dig for at lave en ny blog, så skal du huske at maile linket til mig kagedage@hotmail.

Deirdre-Ann sagde ...

Kære Tante Kage

Hvis du har brug for it hjælp, så kan jeg helt sikkert finde et par fyre der kan hjælpe dig!

En af it mandens bedste venner er sådan en over-wizard, engang blev firmaets hjemmeside spammet fra måske 10 emails i "bongobongo land" der alle sendte én mail i minuttet i et døgn......! Så ringede it manden til ham og han lavede bare lige ti minutters arbejde så havde han total smadret afsendernes computer!

Dernæst så er flere af fyrene på kontoret fra Lithavn og suuuuper cool it fyre, der bor i Spanien fordi lønnen er bedre end i Lithavn, de kan helt sikkert også hjælpe, plus at jeg kender et par stykker her i Danmark også, bare skriv herinde hvis jeg skal maile dig et par tlf. numre.

It manden siger at med mindre du har glemt at betale for dit domæne så skal du ikke finde dig i at nogen hacker din hjemmeside!!

Tante Kage -kagedage sagde ...

....jeg havde glemt at betale. Men det er tilgengæld helt vildt latterligt, at man ikke får en 'nu er det tid til at forny dit domæne'-mail. Jeg bander og svovler over det, som om jeg kan huske hvor fanden jeg har købt og betalt det lorte domæne!!! Jeg er en ål til it (jeg må finde mig en it-mand.

Deirdre-Ann sagde ...

Ha Ha - har du ikke allerde en mand?

Min it mand syntes den der sms service for NuvaRings er SÅ latterlig at han er gået i gang med at lave en app! Hvor sjovt er det ikke lige!

Nogle mænd fikser ledninger og biler mens "min" fikser apps til telefoner - det er jo noget ged at JEG skal taste ind hvornår JEG skal tage dimsen ud, det er jo meningen at JEG skal blive mindet om det......tsk tsk... :)

Husk at lave en folder i din mailboks hvor der står "Domæne" eller "Blog" så du har info til næste år :)

Tante Kage -kagedage sagde ...

Ej, det lyder da også rodet med den sms service. Jeg fik da bare en sms... Men han lyder nu handy, og det er da afgjort et hit med en app!!
Mailen ER gemt, men mailen jeg fandt, var en 'er du en distræt domæne-dame eller fatter du bare hat?-mail', og ikke en 'kære søde kage-dame, husk nu at lige om lidt er det tid til at forny dit domæne'. Men hvad, det hele blev jo fixet (pånær dine kager...eller hva'?)

Der er ingen kage-mand i min husstand... og derfor ret så mange mande-ting der sløses med...suk