onsdag den 20. juli 2011

Onsdag På Gården

I går var jeg ude på gården allerede kl. 8 - med buskryddereren! Ved middagstid havde jeg slået næsten alle brændenællerne ihjel, de var større end mig så det i sig selv var en bedrift!

Pæn tung buskrydder

Brændenælder som er større end jeg er! Det lykkes mig kun at blive brændt en gang......

Og så "kom jeg til" at fejlvurderer et træs vælteretning......dooooooo heldigvis ingen skade sket!
Da klokken var næsten 15 ringede min barndomsveninde og sagde at nu kom hun ungerne ud på gården!!! Aiii fik jeg fart på - pakke pakke sammen og så var jeg ellers klar til at køre da de kom  7-9-13 havde jeg i mandags sagt at min bil skulle synes tirsdag, det er ikke løgn, det skulle den - men jeg har bare ikke fået den ordnet endnu, så derfor er den slet ikke synsklar meeen det undlod jeg at fortælle.

Jeg gav en guided tur på gården, eller det som er tilbage og kørte derfter derfra igen - i de ca. 45 minutter jeg brugte sammen med dem hang den lille pige på 5 år næsten klistret til min hånd hele tiden, hvis ikke hun forsøgte at gå ind foran mig og række hænderne op for at blive løftet, jeg undlod at løfte hende, fordi jeg tænkte at jeg ikke skulle give hende for meget "nærhed" - virkelig ledt men sådan tænkte jeg, så jeg holdt hende "kun" i hånd.
Da jeg gik sad hun på hug på græsplænen og hulkede....jeg fandt aldrig ud af om det var pga. mig der kørte eller noget andet, jeg lukkede simpelhen af kog kørte væk med min trailer....
De slog efterfølgende det telt de har fået af mig op på gården og ville lave bål og snobrød i aften og sove derude - jeg håber i mit hjerte at de får en rigtig dejlig aften, men jeg behøver ikke se dem mere, hvor stridt det så end lyder - kan slet ikke overskue at være vidne til deres familieliv!

Da jeg kom hjem spiste jeg spagettie med kødsovs på terassen i solskin med min yngste lillebror som bagefter skulle til kørekorts teori - ind med ham til byen, nåede halvvejs hjem - så ringede han og fortalte at han havde set forkert på datoen........arghhh!

Da vi begge var vel hjemme igen, gik jeg i et meget tiltrængt bad og hoppet bagefter i min fine polkaprikket marineblå kjole fra Jackpot og mine fine blå sko fra Tommy Hilfiger og så var det ellers afsted til min Onkel Oskars 51 års fødselsdag, det var som altid meget hyggeligt og han laver seriøst god mad!

Hjemmelavede is med hvid chokoladecreme og en slags bær med sovs (som jeg ikke kunne lide) Min onkel er rigtig god til at lave chokolader, sikkert noget han har fra sin mor, min elskede Mormor!
Jeg fik lov til - efter lidt overtalelse, at køre der ind i min lillebrors nye bil, han er jo ikke hjemme så han kan egentlig ikke brokke sig - vel? :)

Jeg må tage hatten af, det er godt nok en fin bil han har fået, men den er lang.......jeg er ikke til lange biler men lækker og fin, dét er den!

Hvor gennemtænkt!!!! Tænk at sæde rotationerne er indbygget som ja, et sæde! Og så kan man gemme indstillingerne på de forskellige personer som kørere i bilen........tænk engang alt det som er sket siden jeg købte bil i 1997! 
Vi var først hjemme langt over midnat så jeg gav mig selv lov til at sove længe her til morgen, hvilket normalt er uhørt her i huset, men da min barndomsveninde og hendes børn jo sover på gården så vil jeg være sikker på at de er kørt før jeg kommer, og inden jeg er færdig her og kommer i tøjet så er klokken nemt 11 og så er de nok væk...........

Men SKØNT med en hel dejlig nats søvn - nu er jeg så parat til at give gården en skalle!!!

Fik forresten en lang mail fra Ayal i går, som jeg godt nok først har læst her til morgen, så godt at han havde skrevet i går morges men havde tralvt med at komme ud på gården - og det var vist godt nok at jeg først fik læst den her til morgen, ellers ville jeg aldrig ha kunnet spise kød hos min onkel i går!!!

Prøv at se dette her klip fra youtube! Og så siger jeg TAK til Ayal fordi han lige mindet Frk. Kød om hvor klamt kød også kan være........



 

Og i morgen er det så min fødselsdag, hvor mærkelig er det lige? Det føles helt mærkeligt for jeg har slet ikke tænkt på den i år, godt nok var der to der i søndags ønskede mig tillykke med fødselsdagen på Facebook - i lidt god tid so to speak - men ellers har jeg ikke selv gået og tænkt på dagen, hvilken gaver jeg måske får osv. Det eneste jeg faktisk tænker på lige nu, er om der ligger nogle fødselsdagskort i min postkasse i København når jeg kommer hjem........der er bare ikke noget bedre end fødselsdagskort!! Jeg sender altid selv et afsted til folk som har fødselsdag - det er så fesen at få en sms!

Nå, men på med solcreme med mig og så afsted til gården - hvis vejret holder stik i dag vil jeg måske ordne have i bh så jeg kan få noget sol på min üüüüübbeeeeeeeeeeerrrrrrrr HVIDE krop!! Arme og ben er brune, i hvertfald er benene brune op til knæet..........og armene er brunge til hvor bondemandens t-shirt går..........resten er HVIDT som på en meget hvid dansker!!

Min mor fik et helt chock da hun så min hvide mave i går i solen på terassen, hun sagde "Kan du så se at få noget sol......." men flere af mine familiemedlemmer kommenteret i går på at jeg har tabt mig - SO NICE to hear!

Ingen kommentarer: