tirsdag den 10. april 2012

Logrono, Spanien

I dag gik jeg kun ca. 25 km - efter i går hvor jeg endte med at gå knap 40 km var mine fødder slidte og da jeg så startede ud kl. 06.59 i morges og kl. 08.13 var total gennemblødt med svuppende fødder i skoene, ja så måtte jeg simpelthen tjekke ind på et hotel!!!

OMG hvor er jeg strid! Jeg plejer at HÅNE de pilgrimme der gør sådan - når man er pilgrim skal man gå hele vejen og bo på Alberguer, men her i byen er der tre alberguer og de var alle fyldte da jeg kl. 15 fik mig halted igennem - det stod ned i lår fede stråler og det blæste så meget at jeg måtte snørre min hættebluse så tæt sammen i ansigtet at jeg kun knap kunne kikke ud.

Flere gange var jeg ved at blive blæst omkuld af vinden så kraftig var den - så alle pilgrimme valfartede jo til alberguerne og da Frk. langsomben her ankom, ja så var alt fyldt og der var mere end 13 km til næste by med Alberguer så jeg tjekkede ind på et hotel, 3 stjerner (syntes selv dét lyder fint) til 54 Euro men ak......måske det er fordi jeg ikke er vant til at bo på hotel at jeg har store forventninger men her er sorte hår på badeværelset - og da jeg ikke selv ejer ét eneste sort hår så er det jo nemt at regne ud at de ikke kommer fra mig af!!

Dernæst er gulvet mærkeligt og her er ikke spor hyggeligt....men her er tørt og jeg har tændt for varmen og vasket alt mit tøj i håndvasken og nu vil jeg sove om lidt - har talt med It manden på skype, havde håbet på noget webcam lir men forbindelsen var så dårlig at det måtte vi droppe.....naller!

Min aftensmad i går - pølse og brød og vand....

Alberguet jeg sov på i nat i Torres del Rio med fin WiFi :)

Vabel med snor igennem og plaster på - det er ca. to dage siden (tror jeg)

Også et par dage siden, på vej ned fra eller op til Alto del Pardon - mudderhelvede!

Jeg kunne næsten ikke løfte mine fødder pga. mudder!

MEGA tunge fødder!

Igen har jeg glemt hvor det konkret er, men tror det er to dage siden da jeg forlod de andre. Her var der en sammenstyrtet bro jeg skulle over.......flot at de ikke fikser den! Dovne Spanier!

Jeg har godt læst om ham her manden, Arne Skov Schmidt som døde på pilgrimsvandring sidste år med sin kone. Jeg ville ønske jeg havde vidst at det var der så havde jeg haft en blomst med, men i stedet for så luget jeg ukrudtet væk og fjernede de tørrede og visne blomster.... tænk at miste sin mand, at se ham dø i ens arme....så trist! At rejse ud sammen men hjem alene....får det helt dårligt af at tænke på det!

 I går i en solskinsplet

Her forsøger jeg i dag at tørre min taske da solen kikkede frem - det holdt i ca. 20 minutter så brød helvede løs igen....

Jeg fik skiftede sokker og prøvede at tørre mine sko men ak....det hjalp overhoved ikke!

I morges da jeg gik ud - SÅ SMUKT!!!

En vabel på lilletåen.... mega lille men mega øm!
Og nu - GODNAT!

Ingen kommentarer: