lørdag den 21. april 2012

Spansk Kagetv!

Sidder på et Hostel, forklaring følger - men der er et program fra USA i tv som er synkroniseret til Spansk (pisse irriternede!) men jeg kanikke helt finde ud af hvad programmet hedder men OMG det er fedt!!!

Det er fuldstændig som de der programmer fra USA hvor de pimper en bil, fikser et hus osv. Her er det bare KAGER de laver!!! De vildeste kager!!

Jeg kan som sagt ikke hitte ud af hvad programmet hedder på danske, eller engelsk for den sags skyld men bageriet hedder Charm City Cakes og har denne her hjemmeside: http://www.charmcitycakes.com/index.cfm

Det er vildt spændene at se, men hvis jeg skal være ærlig, så er de ikke suuuper gode til at lave detaljerne på kagerne.....feks. kan man se at der er sat øre på et ansigt og så bruger de alle mulige ting til at sætte kagerne sammen med, feks. gipsplader og sugerør.....no me gusta! Og så har ingen af dem forklæde på, eller opsat hår osv. hvilket jeg tænker at de burde ha når det er produktion!

Men hvis du har en kanal hvor man kan se programmet på, så SE DET!!!

Nå men her er lidt billeder fra dagen i dag, hvor jeg har gået knap 41 km. Jeg er netop nu i min all time favorite yndlings by i Spanien - over dem alle!!

Byen hedder Molinaseca og det kostede mig nogle kvaler og tung ben at komme hertil, specielt fordi ca. 15 km er NED af et bjerg som er hele Camino France's højeste punkt, stedet er endda højere end Pyrenæerne så det siger jo ikke så lidt!!

Det var på vej til denne her by, at jeg gik forbi Cruz de Ferro hvor jeg har lagt min røde muresten fra gården lige ved foden af korset :)

Mit navn står på den så hele verden kan se at jeg - igen - har travet der op og lagt en sten. Fra nu af vil jeg aldrig græde over gården mere, det er slut! Stenen var punktummet!

Fremad har jeg to ting jeg skal stile efter, altså her på turen og det er 1. O'Cebreiro bjerget som jeg tror jeg går over mandag og efter det 2. Santiago hvor min dejlige kæreste, It manden har lovet at vente på mig....Glæder mig allerde!!

Hold nu KÆFT hvor skal jeg sove i ske med ham hele natten og hvor skal vi KYSSE!! Total barnligt og teenageagtigt men nu har jeg i 11 år stået model til at se alle andre kysse og kramme deres kærester, NU er det min tur og om én uge så vil jeg råsnave ham lige foran noget af det helligeste Katolikerne har! Ha Ha!
Jeg sov MEGA DÅRLIGT i nat på El Caminante, fordi vi lå 12 mennesker i et lille rum med radiatoren tændt og et wc uden vindue lige op til - hele natten var folk ude og skide og det fik rummet til at STINKE og jeg kogte af varme! Da jeg åbnede et vindue lukkede en eller anden det 10 min efter så kl. 06.30 gik jeg afsted - og kl. 07.30 var jeg kun 7 km fra Cruz de Ferro!!

Men inden jeg kom så langt blev jeg total sjaskvåd pga. regn og sne, så jeg søgte tilflugt i en by der hedder Fonceberdon i et Albergue der drives af en svensk kvinde :) Ja okay, hun troede mit flag på tasken var det norske (!!) men hun havde nybagt rugbrød, skinke og en kold øl.....

Og ild i pejsen!!! Mit kamera gik i stykker pga. regnen men efter at være blevet varmet ved ilden virkede det heldigvis igen :) 
Cruz de Ferro, Camino France!!! 21. April 2012
(3 måneder før min fødselsdag til dem der ikke lige er så stærk i datoer...)

Sne sne sne

Så meget regn at vejen blev til en flod.....

Og mudder....

Og flere floder....

Og mere fucking sne og regn!
 Jeg besluttede mig som sagt for at gå fra Acebo, hvor alle andre stoppede og forsatte 7 km ned af bjerget til byen hvor jeg er nu - jeg kunne knap GÅ da jeg ankom, fordi mine fødder gjorde så ondt. Tør slet ikke tænke på hvordan mine ben har det i morgen....

Nå men der var 1,2 km igennem byen til Alberguet og dét kunne jeg simpelthen ikke lige overskue så jeg tjekkede ind på det første Hostel (Meson el Palacio) der var på vej gennem byen. Da jeg kom ind måtte jeg lige sidde ned i på trappen i et par minutter før jeg kunne tale og koncentrere mig om at svare på damens spørgsmål....

Receptionisten fik SÅ ondt af mig og den måde jeg så ud - gennemblødt og med mudder til op over knæerne og så våd at selv min jakke dryppede....Hun åbnede skabet til nøglerne og kikket på mig og sagde "solo?" Ja, bare et enkeltværelse.....så tog hun en nøgle ud, kikkede på mig, satte nøglen tilbage og tog en ny nøgle og insisteret på at bære min tunge taske op til mit værelse....

Nænnet ikke at fortælle hende at min taske faktisk var 2,90 kg lettere nu end for et par timere siden pga. at jeg havde lagt min muresten ved Cruz de Ferro...
Men det viste sig så at damen havde opgraderet mig - helt uden nogen grund :)

Så jeg har fået det mest FANTASTISKE værelse!!

Med udsigt til et bjerg og et vandfald og til en dejlig lille gade fyldt med mennesker - har talt med it manden som skal i byen med en masse gutter i aften, vi har aftalt at her skal vi op en dag....glæder mig allerede :)


Mit luksus værelse....

Udsigt til et bjerg med et vandfald og se lige, verdens største tv (som jeg har set!)

Lææææækkert badeværelse!! Tog mit livs første karbad alene....det var ikke så hyggeligt som med It manden men OMG det var godt for mine fødder og ben....!

Bestilte aftensmad, spagettie carbonade men det var ikke særlig namme nam faktisk men hey, det kostede 8 euro inkl. sodavanden og jeg fik det leveret 

Ham jeg laver PR for har endelig betalt første faktura i går, fredag - om lidt sender jeg ham faktura nr. 2, den skal betales til 1. maj, er lidt spændt på om jeg skal vente 20 dage igen på betaling.....

Men nu kan jeg betale min husleje og jeg kan betale It manden de penge jeg skylder ham, han har sat penge ind på min telefon og lagt ud for Ennegramkurset, glæder mig SÅ MEGET til jeg ikke skylder ham penge mere - det er ubehageligt!!

Men altså, nu vil jeg sove og forhåbentlig får jeg ingen bedbugs (har uploaded billeder til indlæget fra i går - min fod er værre i dag end på billede....) ej pjat til side, her tror jeg faktisk ikke jeg får noget, her er SÅ rent og SÅ fint og jeg håber at den fodboldkamp spaniolerne ser snart er slut for OMG hvor de larmer!!!

Har total fråseagtigt taget hovedpuden fra nabosengen og lagt under mine ben så de er lidt hævet op, det hjælper mod mine ømme hæle....og fødder....

Godnat fra den dejligste by i Spanien, Molineseca

2 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

Jeg har nyfunden respekt for dig, jeg havde ikke fuldført det projekt som du har gang i... det lyder jo ikke særlig rart...

programmet du så hedder Ace og Cakes. Du kan se det online her http://watchseries.eu/serie/ace_of_cakes
Der er også et adet program,der hedder Cake Boss, det er jeg lidt vildere med http://watchseries.eu/serie/cake_boss , men begge programmer bruger rigtig mange ting, som er ikke spiselige, men man kan alligrvrl få nogle fif, og blive imponeret. Fortsat god vandring!!

Deirdre-Ann sagde ...

Jammen tak for respekten! Men altså, javist er det hårdt at gå hver dag og specielt når vejret ikke arter sig men det er jo også vildt skønt, en frihed uden lige - masser af tid til tanker osv. - selv om jeg når nogle dage er slut, slet ikke kan huske hvad jeg har tænkt på hele dagen!!!

Jeg vil straks jeg kommer hjem, kikke nærmere på de tv-links du har sendt OG på alle dine skønne kager jeg kan se du har lavet mens jeg har været væk! Har bare så ofte mega dårligt net så jeg kan ikke tjekke det før jeg er hjemme - men så har jeg noget at glæde mig til! :)