fredag den 20. april 2012

Bed-Fucking-Bugs!!


skete det igen - jeg tror næsten ikke på at JEG kan være uheldig igen, men dét var jeg....

Onsdag aften tjekkede jeg ind på et Hostel, ikke et Albergue men et trin bedre (skulle man tro!) men heller ikke et hotel, fordi min krop stadig var total øm efter alt udslættet og jeg havde brug for at få smurt hele kroppen ind og tage det med ro...

Jeg har knap været på værelset i en halv time før det begynder at klø på mig mens jeg taler med It manden i telefon. Jeg trækker op i min bluse og ser at jeg har de største røde plamager......arghhh!

Da jeg er færdig med at tale med ham, går jeg ned i receptionen og siger at der er noget galt med mit værelse og at jeg tror det er bedbugs - damen i receptionen bliver hammer fornærmet og siger at det er noget jeg tror og hvis der er noget, så er det noget JEG har taget med mig.....

Jeg prøver at få et andet værelse men får det ikke og er mega træt så jeg lægger mig op og tænker, som It manden sagde, at jeg måske bare er lidt overtræt og sentisiv....

Da klokken er 01.30 vågner jeg fordi hele min krop kribler og kravler og K L Ø R !!!!
Det er sådan at når der er "noget" nogen steder, så bider det på mig! ALTID. Myg, bedbugs, lus, hvepse osv. Altid og sådan har det altid været - jeg ved godt at der er folk som ikke tror på at nogle mennesker er mere disponibel for feks. myg og bedbugs end andre men det findes altså, og den person er mig - og jeg var gerne, MEGET GERNE foruden!

Jeg står op, tager et bad, fjerne alt sengetøj og lægger mig bare i min silkepose på madressen, da klokken er 03.30 vågner jeg igen fordi jeg fryser, helt vildt og jeg KLØR über alles! Så jeg går ned i receptionen og prøver at forklare manden der nu sidder der, at der er sindssygt mange bedbugs på mit værelse og at han må gøre noget, manden fatter ikke en skid (mildt sagt!!) og jeg ender med at gå op og tage endnu et bad, skifte tøj, pakke alle mine ting og da klokken er 04.00 går jeg fra Mansilla de las Mulas.

It manden har installeret sådan en app på min iphone hvor jeg kan trykke på en knap og så viser den ham hvor jeg er, det gør jeg et par gange om dagen  og da klokken var 9 var jeg i Leon (ca. 18 km væk) men nøjagtig som da jeg var låst inde i kostalden så sker der bare noget inde i mig når jeg føler mig fanget/låst/bange/skræmt - normalt plejer jeg at tage min bil og køre væk, er jeg feks. i Jylland køre jeg til København på to timer (!) Da alting med gården ramlede og jeg bare ville VÆK fra den, flyttede jeg først til København og senere til London - det eneste der står i mine tanker er væk væk væk VÆK VÆK!!! Og det er som om jeg slet ikke tænker, jeg handler bare.

Og det var altså det samme gen der kortsluttet i min hjerne i går, for da klokken var omkring 13 var jeg i Vilar de Mazarife......40 km væk fra bedbugs hostelet!!

Jeg havde overhoved IKKE tænkt, jeg havde bare gået og gået og gået....Men alle Alberguerne i byen så skumle ud, og dernæst så så jeg en mand, der var så frygtelig forbrændt - det må ha gjort virkelig umenneskeligt ondt for hele hans krop, ansigt, hænder osv. var helt ødelagt og jeg kan simpelthen ikke særlig godt tåle at se folk der lider eller folk der har lidt, specielt hvis de ser "farlige ud" så får jeg sådan en indre panik......

I know I know jeg lyder total som en basket case og fucked up men jeg kan bare ikke særlig godt håndtere liiige præcis den her følelse, så jeg forsatte til Hospital de Oribigo, hvor der var flere Albergues som så gode ud, i bogen......men ak, de var skumle og nedslidte og ingen af dem havde tørretumbler til at kunne tørre alt mit tøj, som jeg naturligvis skulle ha KOGT så jeg ikke smittere alle andre med bedbugs - som jo lever et skønt liv i varmt tøj....

Jeg vil dog lige tilføje at bedbugs ikke er et tegn på at mennesker er beskidte, de er et tegn på at det sted man sover ikke har hygiejen i orden!! Hvem de hopper på  er et tilfælde.

Tidligere havde jeg set en folder for et albergue i Villares de Orbigo, som faktisk har en hjemmeside (!) hvilket er total overnaturligt her i Spanien hvor alting er ulands agtigt mht. internet.

Alberguet var SÅ FANTASTSTISK - altså HELT FANTASTISKS!!!

De vaskede ALT mit tøj og tørrede det, for 2,50 Euro (!) samtidig havde de en maskine der kunne sende 250 grader varmt damp igennem min taske, sovepose og sko, og bedbugs dør ved 90 grader......

Jeg endte med at strippe mig selv nøgen (!) midt i deres court yard, altså alberguet er sådan en firkant med en kølig spansk have i midten, lige dér strippede jeg nøgen og viklede mig ind i et håndklæde som jeg lånte at damen som ejet alberguet med sin mand, samtidig fik jeg en t-shirt  af mandens og en dejlig ren sovepose og så hoppede jeg i bad og bagefter sad jeg 2 timer i soveposen og ventede på at de kom med mit tøj igen.

For overnatningen, vask, tørring, morgenmad OG aftensmad betalte jeg den nette sum af 16 euro.....helt fantastisk ikk! Hvis du gerne selv vil besøge stedet, som jeg desværre ikke tog nogle billeder af - det var hvor træt jeg var - så er hjemmesiden adressen på god gammeldags spansk UTROLIG LANG OG IKKE TIL AT HUSKE! Men her kommer den! Www.alberguevllaresdeorbigo.com

Jeg kan STÆRKT anbefale stedet! Magen til venlighed skal man lede længe efter! Vi var kun 5 kvinder i alt på stedet, 3 fra Australien, en amerikaner og så jeg - damen fortalte mig at hun ikke var særlig vild med John Brierley som har skrevet en af de mest kendte guidebøger til Camino France og dérfor havde han valgt ikke at skrive dem ind i hans bog.......hvad fanden er det for en forfatter? Man skal da være neutral når man laver en al around ting, men det var og er han åbenbart ikke - skod idiot! Det fylder bare på mine fordomme omkring ham og hans lorte bog med alt hans religiøse og mystical shit! Pis bog!

Nå men jeg endte med at gå 57 km i går - It manden ringede til mig og skældte mig ud, ikke sådan alvorligt men han sagde at når han nu ikke var der til at passe på mig, så måtte jeg gøre det selv og 1. jeg skal huske at drikke masser af vand og 2. jeg skal ikke gå så langt.......

Begge dele har han ret i, men ak, når jeg er tørstig så er der enten langt til næste pit-stop by eller også så har jeg kun sodavand tilbage og det læsker jo ikke på samme måde som feks. vand og det er vand min krop har brug for, ikke vanddrivende sodavand! En dag hmmm i tirsdags måske, drak jeg 2 liter vand efter at lægen havde sagt at jeg skulle og jeg tissede kun 2 gange.....! Me need water!

Anyway nu sidder jeg på en skøn skøn bar som har et skønt skønt albergue tilknyttet, jeg boede her også i 2010. Stedet heedder El Caminante og er super rent.....!!

I morgen går jeg over Rabanal del Camino og forbi Cruz de Ferro hvor jeg  (endelig) skal lægge min muresten fra gården af......Jeg har søgt og søgt i alle mulige butikker efter en stor fed sprittuch så jeg kan skrive mit navn mere korrekt på stenen. Den sprittuch it manden havde døde efter at jeg havde skrevet mit navn og forsøgt at skrive mit land og "April 2012" så jeg er lidt på røven på det punkt men skidt - det vigtigste er at jeg får lagt stenen ved korset ligesom jeg gjorde i 2010. Jeg har netop i skrivende stund sat min mit kamera til at oplade og min telefon skal nok være ladet helt op når jeg går! Jeg skal ikke risikere at det samme sker som sidste gang, at mit kamera døde (som i virkelig døde, ikke bare batteriet) da jeg kom til korset - jeg har kun ét billede derfra!

Fucking naller - regner med at jeg vil få en til at filme at jeg lægger stenen, der må være andre ned mig er deroppe på det tidspunkt, om ikke andet skal jeg ha mere end ét billede af at jeg lægger endnu en sten fra min forhadte og alligevel elskede gård :)

Har forresten igen i dag fået et afslag fra et forsikringsselskab, ingen vil forsikre mig...... det er virkelig noget pis! Hvad skal jeg dog gøre uden forsikringer? Skal jeg virkelig til at tage chancen og bare håbe på at jeg ikke oplever at lortet brænder ned eller hvad? Hvordan skal jeg kunne sælge stedet hvis det hele ser endnu værre ud end det gør nu?

Hmm jeg må gå hårdere til værks når jeg kommer hjem, for at finde et forsikringsselskab der vil forsikre mig, mit indbo, min bil og min gård - det kan da ikke passe at jeg har så dårligt et ry? Jeg mener, det er jo ikke MIN SKYLD - det har jeg jo rettens ord på!!??!!!

Min fod er forresten helt fucked i dag, jeg har kun gået til Santa Catalina de Somoza hvor jeg også boede i 2010. Jeg har fået to bedbugs bid på venstre storetå OG for at pynte på mit held, så har jeg også fået årets første myggestik, hvilket har gjort at min fod er hævet op og ikke rigtig kan være i skoen - det har så igen givet mig en mega øm og giga STOR vabel på siden af venstre storetå - det er ikke helt nemt at være mig i øjetblikket!!

1. Jeg har Fransk Rosen udover hele overkroppen

2. Jeg har allergisk udslæt over hele kroppen

3. Jeg har udslæt (små sår og knopper) på lår, baller, læg, mis og mave

4. Jeg har bedbugs bid (21 stk. i alt) over hele kroppen

5. Jeg har ét myggestik på venstre fod

Og jeg har kun knap 80 Euro tilbage i min pung og 8 euro på min telefon......og stadig ingen løn fra den skide møgidiot der skylder mig 10.000 kr og som faktisk skal ha en faktura mere i dag (den får han i løbet af weekenden inkl. en rykker) - så i alt skylder han mig 20.000 kr......

Jeg skal SÅ MEGET hjem og gøre alt hvad der er i min magt for tjene penge!! Min søster og jeg har en markedsbod i Jylland d. 6 maj, dér skal jeg sælge så meget shit at jeg har til min husleje - OMG jeg skal sælge sælge sælge!!!

Har, måske, solgt et par sko jeg har til salg på dba.dk til 350 kr - det er ikke mange penge men det er et skridt nærmere at betale min husleje!! Plus at jeg virkelig gerne vil ha noget ordentlig i køleskabet når It manden kommer d. 9 maj og bliver frem til d. 23 maj.......what to do what to do? Jeg må plyndre mors køleskab og fryser, aflevere flasker for mine forældre (når jeg gør det får jeg altid pengene....!) og så må jeg være utrolig yderst kreativ med at lave mad til os mens han er der.

Jeg kan ikke holde ud at skulle fortælle ham HVOR slemt det står til med min økonomi, jeg ved godt det måske er super barnligt og forfængeligt men jeg vil gerne at jeg ikke behøver blotte min økonomi totalt for ham. Mænd vælger måske ikke kvinder efter økonomi og selv om jeg bestemt heller ikke har valgt it manden pga. penge (aner faktisk ikke om han har nogen, det eneste jeg ved er hvad ham aktionæren i Spanien engang sagde til julefrokosten men manden var stiv og desuden dum at høre på) så kan jeg bare ikke lide iden om at han skal vide hvor dårlig en økonomi jeg har og jeg vil gerne kunne klare mig selv!

Det er en slags stolthed, I know - men det er faktisk mere eller mindre det eneste jeg har tilbage.....jeg har intet fast job, jeg har ingen fast indtægt, jeg har min lejlighed og min gamle men stabile og altid dejlig rene prinsesse bil, og en total skadet gård - that's it.....

Ingen mand, uanset økonomi kan umuligt som dreng ha drømt om at finde landest mest fucked up (økonomisk set) pige og jeg frygter lidt inden i, at når It manden finder ud af hvor slemt det faktisk står til - selv om jeg ALDRIG har løget for ham - så vil han måske ikke se mig mere.....det er faktisk en forfærdelig følelse at ha inden i....!!!!!!!!

Frygter lidt at han en dag spørger det "rigtige" spørgsmål, så jeg bliver nød til at fortælle HVOR lort det ser ud......OG fortælle hvor lort FREMTIDEN ser ud rent økonomisk......ak.....

Nå men dét vil jeg ikke tænke mere på, nu vil jeg spise spagettie og kylling og så gå i seng og glæde mig over at jeg i morgen er 2,90 kg lettere! :)


Min venstre fod som er hårdt angrebet af bedbugsbid og myggestik, hvilket har resulteret i en mega vabel....

Skulderen

Sådan startede knopperne fra bedbugs med at se ud....

Ingen kommentarer: