fredag den 20. maj 2011

Bededagsferien & Party

ENDELIG ENDELIG ENDELIG FRI!!!

Såååååååå skønt!!

Faktisk var torsdag i slaveriet ikke slem, butikschefen som er ejernes højre hånd har fri om torsdagen, så første assistenten som egentlig er rigtig sød var "the boss" hele torsdag og i modsætning til alle andre i det fortagende tror hun faktisk på at vi andre kan tænke selv og at vi derfor faktisk godt kan fylde var op OG betjene kunder på samme tid OG rydde op så butikken ikke bare ligner noget som er løgn!
- hvilket vi selvfølgelig også godt kan!

Så der var faktisk noget at lave torsdag i modsætning til alle de andre dage i løbet af ugen - me like!

Jeg startede dagen med at maile min kontrakt som en indscannet pdf fil til en meget sød og meget venlig dame hos HK Fagforening, hun var helt rysted over min kontrakt og de betingelser der er i den - jeg skriver selvfølgelig ikke under på noget, allerede inden jeg fik kontrakten kunne jeg jo nemt både fornemme og føle at dét her sted var råddent, men at de så mange gange har fået domme for alt muligt vidste jeg ikke og det kommer som noget af en overraskelse at de gider blive ved med at lave de samme overtrædelser af love og regler igen og igen, jeg mener, livet er da meget mere simpelt hvis man opfører sig ordentligt og behandler sit personale godt!

Da jeg var butikschef inviterede jeg personalet med ud og bowle og hver måned når vi havde status havde jeg aldrig problemer med at få folk til at komme ind ekstra fordi jeg lod dem selv vælge den mad de ville have og så fik vi det leveret, satte os i en rundkreds på gulvet og spiste maden - midt mellem tøjet og bagefter så talte vi lystigt mens vi hyggede os, så det blev til noget hyggeligt og dejligt og rart at holde status i stedet for noget man bliver beordret ind til én gang om måneden og at der er mødepligt og snak forbudt og hurtigt hurtigt .......

Men nu er kontrakten sendt afsted og damen fra HK ville vende tilbage engang mandag og så må jeg jo tage den dérfra - så længe jeg får løn til den første så er jeg glad!! Bottom line, alt hvad jeg behøver er pengene så fuck kontrakten, hvis jeg bare får min løn så jeg kan betale min husleje, telefonregning, Børnefonden og min revisore så er jeg happy happy!

Og skal der også gerne lige være til at jeg kan få købt vaskemiddel, har ingen - altså helt seriøst ingen rene trusser, måske jeg bliver nød til at købe det i morgen ........så jeg kan få vasket i bund........arghhhhh de penge de penge!

I går efter arbejde tog jeg direkte hjem og tog min fine røde kjole på, jeg er SÅ glad for den kjole! Så tog jeg ned og mødtes med min coaching buddy og folkene fra hendes firma, vi skulle spise på Restaurant Oubæk i Store Kongensgade.
Jeg ved simpelhen ikke hvad det er med mig, men jeg syntes altid at sådan noget sindssygt dyrt mad som feks. på denne restaurant eller på Madklubben, Marriot osv. smager sådan lidt øv - feks. her var maden så ekstrem salt at jeg nærmest drak en liter vand alene, hvad sker der for det?
Jeg blev ikke spurgt om hvordan min bøf skulle være, det bliver man da i det mindste på Jensens Bøfhus så den kom ind nærmest rå, pewwwwww - og der var så lang tid mellem retterne at jeg næsten nåede at spise mig mæt i deres lækkre rugbrød og smør!



Forret, noget med hummer - smagte rigtig godt men var meget salt.....

Pasta med hummer og svampe - det er nemt at høre at jeg ikke særlig tit spise ud og at jeg ikke intersserer mig særlig meget for mad for jeg ved ikke hvad de forskellige simple retter hedder men porcelænet var hele vejen igennem Kongelig Porcelæn og bestikket var fra Raadvad......!

Så kom min Entrecot som jeg havde savnet og drømt om - og så var den næsten helt rå da jeg fik den skåret over og bernaisesaucen var så fyldt med salt og eddike at jeg 200% sværger til den sov som laves ud af Knorrs pulverpakker!! Salaten var dybbet i eddike og smagte også helt afskyelig......

Desserten som jeg også havde længtes efter - luftboller!! Alias Vandbakkelser med is i midten, men på nuværende tidspunkt var jeg så mæt i rugbrød at jeg kun kunne spise én - jeg ventede i næsten 18 minutter på at få min bøf stegt igen og imens blev alle de andre færdige og så er det ikke så fedt at være den som sidder og holder selskabets dessert på hold.......så jeg spiste bare tre bidder af kødet og sagde så at jeg var mæt, hvilket ikke var helt rigtigt men........

Bagefter tog vi videre til Helene Christensens lancering af sin nye cider/læskedrik ved navn SeiMei (http://www.seimei.me/) på Toldboden - vi gik derud og det var rigtig hyggelit men selve festen var mega kedelig, der var ingen jeg kendte og de der læskedrikke har bare aldrig været mig så jeg var nærmest den eneste ædru i selskabet (Oubæk havde kun én slags Pilsner som sagte helt forfærdeligt!! Så jeg drak cola light og vand resten af aftnen)
På et tidspunkt går jeg på toilet og på vej ud er der en pige i køen som siger "Aiii Hej Hej Deirdre-Ann" det viste sig at det var min ene storebrors tidligerer forlovede Martina, hun er datter af en af Danmarks førende forretningsfolk og de var kærester i ca 8 år indtil de pludselig gik fra hinanden ligesom bryllup kom på tale - anyway hun er nu gift med en anden mand og har børn og det samme er min bror, altså han er gift med en kvinde og har børn.

Men Martina og jeg er lige gamle, hvilket er vildt ironisk - mit liv kommer virkelig på display når jeg ser hende, hun er gift og har børn og alting - fint hus, dejlige børn (og en pige med helt hvide krøller) og ja i min verdenn har hun alt hvad hjertet begære og jeg har intet af det jeg altid har drømt om.......anyway hun blev oprigtig glad for at se mig og spurgte straks om jeg ikke ville sitte med dem, de sad inde i VIP området sammen med Helene Christensen - jeg vil da SÅÅÅÅÅÅÅ gerne se Helena Christensen igen og spørger om jeg må tage min coaching buddy med, det må jeg gerne så jeg stormer ud og finder hende og siger "Hey vi skal altså dérind og sidde og bla bla bla" men min coaching buddy er nu så fuld at hun bare står og sms'er til fotografen i New York hvortil hun er rejst i dag fredag for at blive i 3 uger :( og hun gider derfor ikke med ind til VIP området.......!!!

ARGHHHHHHH hvis det ikke var fordi jeg er så pokkers loyal og aldrig efterlader veninder og folk bag mig så var jeg gået fra hende lige dér!

Jeg må derfor gå tilbage til Martina og sige tak for tilbudet men at jeg bliver her hos min coaching buddy, total naller - Martina spørger om vi ikke kan være venner på facebook og jeg siger at det kan vi sagtens og husker samtidig lige at spørge ind til om hendes far ikke har en lejlighed i Århus som min søster kan leje til efteråret - hun lovede at spørge og nu da jeg har hende på min facebook så kan jeg lige minde hende om det i ny og næ. Han ejer nemlig rigtig mange ejendomme i Danmark og jeg ved bedre end nogen anden hvordan det er at være boligløs, altså nu er min lillesøster jo langt fra boligløs men hun vil jo helst ikke bo i det hus hvor hun bor nu til vinter fordi det ligger så langt uden for byen og fordi det minder hende om hendes ex, så jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe hende.

Bagefter ca. 10 minutter efter at jeg har sagt farvel til Martina vil min coaching buddy pludselig gerne ind i VIP området fordi hun har spottet en eller anden mode person hun gerne vil tale med - men så er det jo forsent for Martina er jo gået tilbage - så fucking typisk at stive folk ikke kan fatte noget! Argh!


København by night!

Refshalvøen set fra Toldboden midt om natten.........det er dér mit elskede loppemarked er!
Vi ender derfor med at gå hjemad - men ikke før jeg når at spotte Brian Laudrup, total haps! Jeg står i baren og kikker bare, kan jo ikke lide de der SeiMei drinkke og en Heinekin koster 65 DANSKE KRONER! Så jeg kan godt undvære, pludselig ser jeg en mand på den modsatte side af baren som får min hjerne til at tænke "Aiii ham der kender jeg......." så jeg smiler stort til ham da vi får øjenkontakt og bliver helt glad og se sikkert også helt glad ud, manden smiler stort igen og blinker til mig og dét gør at alle de ca. 10 fyre han står sammen med vender sig om mod mig og så er det at jeg lige dér kommer i tanke om at "Øhhhh nej ham kender du jo ikke - grunden til at du genkender ham er fordi du har set ham i tv.......!" Dooooooooooooooo!
Men okay, det kunne de andre jo ikke vide og fordi jeg kommer i tanke om dét lige mens 10 sprøde fyre kikker på mig så kommer jeg sådan til at grine hvilket gør at de andre også griner, jeg vinker kækt og går herefter hurtigt efter min coaching buddy!

På vej hjem går vi op af Espeladen og kommer til at dreje for tidligt så vi ender pludselig på slotspladsen foran Amalienborg - her vil min coaching buddy pludselig hjem og nærmest uden noget sætter hun sig op på sin cykel og cykler hjem! Og så står jeg dér kl. 00.55 om natten på slotspladsen..........

Hele slotspladsen er jo laved af brosten og det er mega naller at gå på i stiletter så jeg går over på midterkanten hvor der er nogle lange lige sten som ikke smadre mine hæle, jeg tripper afsted i min uendelig røde cotton coat med mine sorte lakstilletter med sløjfen på og er faktisk i rigtig godt humør, jeg mener jeg har fri i morgen (i dag) og det er ikke koldt udenfor og da jeg gik forbi Espeladen kunne jeg dufte nyslået græs, what's not to be happy about?

Da jeg passerer en garde fløjter han sagte af mig, jeg bliver helt forvirret for jeg trode ikke de måtte sige noget på vagt, så jeg trode måske jeg hørte syner - da jeg vender mig om og kikker på ham blinker han mens han smiler - jeg løfter pegefingeren af ham og siger med et smil i stemmen: "Tsk. tsk tsk.....Kan du så passe dit arbejde....." mens jeg smiler til ham og tripper videre.
Inde i midten af slotspladsen er der en statstue af Frederik d. 5 af Danmark og normalt så ved jeg at jeg skal ud til højre når jeg står foran hesten - men nu var hesten så pakket ind i stillads og jeg kunne ligesom ikke se hvor jeg skulle ud så jeg blev helt forvirret og da jeg passerer endnu en vagt hvisker jeg "Kan du ikke lige blinke hvis denne vej er vejen ind mod byen...?" Vagten blinker til mig og jeg skynder mig at over mod højre side netop som en af de store porte bliver åbnet og jeg kan se en person stikke hoved ud - klokken 00.55 om natten!

Og netop som jeg er ud for porten kommer Kronprinsesse Mary og en af hendes veninder grinenen ud, de bliver helt stille da de ser mig og i 30 sek. føler jeg at jeg er på privat grund og tænker "shit" men så bliver jeg alligevel helt rolig for jeg ved jo inderst inde at slotspladsen er for alle, så jeg smiler til dem og siger "Den her slotsplads er slet ikke laved til stilletter!" De smiler og siger "Nej" hvorefter veninden løfter armen op og viser mig at hun har sine sko i hånden - jeg smiler og siger "Godaften" og går videre, rundt om hjørnet smider jeg også skoene og går smilene hele vejen op til Nyhavn før jeg tager skoene på - turde alligevel ikke gå over Nyhavn og Kgs. Nytorv i baretær........

Men er dét ikke lige vildt at jeg møder Kronprinsesse Mary??? Bare hun nu ikke trode jeg var sådan en som ville ringe til pressen - jeg syntes hun er vidunderlig og så smuk og så dejlig en mor og en kommende Dronning og nu har jeg mødt hende! :)

Da jeg kommer hjem kan jeg se at der er en mega lang kø foran Karel men jeg skynder mig bare op og lægger mig til at sove, men netop som jeg skal til at sove starter Karel Van Mander med at holde teknolydshow udenfor - UDENFOR! Musikken plejer ligesom at være indenfor men pludselig lyser de hele Lille Kongensgade op med grønt og rødt lysshow og spiller sindssygt højt musik ud i gaden som så giver genlyd mellem bygningerne og ryger direkte op - det var faktisk så højt at jeg var liiiiiige ved at overveje om dét var en klage værd men så tænkte jeg WTF og faldt i søvn inden uret havde slået 01.13......og vågnede først da min mor ringede i morges og min t-shirt sad helt oppe over brysterne som så var helt kolde.........kønt syn eller NOT!!


To taxier som kørte ind i hinanden - hvis du ser godt efter kan du se at den ene bils billygter holder skævt da den bil kørte skråt ind i siden/bagenden på den anden bil

Da jeg var næsten hjemme hørte jeg et ordentligt brag og ved siden af mig kørte to taxier ind i hinanden, den ene var ved at dreje til højre og den anden skulle ligeud da ham der skulle dreje valgte at køre ligeud alligevel - jeg tog et billed og var egentlig, pligttro nok på vej over for at sige at jeg havde set det hele og melde mig som vidne, men efter at jeg onsdag havde mødtes med begge mine to coaching buddies og af den mad fået afssindig ondt i maven (læs dirrea!) og jeg netop som jeg nærmede mig mit hjem kunne mærke maven skurre igen, ja så tænkte jeg "Fuck de taxier og deres interne uheld" og så blev jeg til en lille egoist og gik hurtigt videre og låste mig få sek. efter ind i min opgang, strøg ind i elevatoren og løb hen til min dør og ind på badeværelset.........ahhhhhhhhhhhh sååååååååååå skønt at få tømt hele ryggen! ;-)

Burgeren fra MJ Coffee på Gothersgade har i den grad givet mig rigtig dårlig mave! Øv

Onsdag mødtes jeg som skrevet med mine to coaching buddies på en cafe og vi fik snakket om deres master uddannelse som de begge to er ved at tage, jeg elsker at høre om deres oplevelser og selvindsigter - føler selv at jeg er sååååååå langt væk fra dem efterhånden men det er jeg jo egentlig ikke, det føles bare sådan og det var som altid utrolig hyggeligt bortset fra at jeg var så uendelig træt.......

Om natten drømte jeg den vildeste drøm om Hr. Romlund, det er rigtig længe siden jeg har tænkt på ham og jeg har end ikke tænkt på ham om aftnen før jeg skulle sove, det kom bare til mig i drømme og vi havde det mest fantastiske sex ever - og så var det at jeg kom til at tænke på at det faktisk er rigtig længe siden jeg har onaneret - eller bare haft lyst til at onanere.............mystisk - ikke at jeg ikke gider men lysten er bare væk lige nu, jeg er dog ganske overbevist om at den nok skal komme igen men det er lidt mærkeligt at opdage er det ikke?

Da jeg gik en aftentur den anden dag gik jeg forbi en restaurant som hed Restaurent Zeleste og den så SÅ hyggelig ud og deres menukort var virkelig lækkert, dér vil jeg helt klart gerne ind en dag - dét er et af mine mål for 2011 - har nemlig laved en liste over ting jeg gerne vil nå og ting jeg gerne vil opleve i dette år og dén restaurant står helt klart på min liste.....!! Og tænk engang, det er jo en stor ting taget i betragtning af at jeg aldrig interssere mig for mad eller restauranter!!

En anden ting jeg drømmer om når jeg får penge igen er at få en sofa men når alle de der ting er på plads så drømmer jeg om at gå ind i skobutikken "Notabene" i Kronprinsensgade og købe et par Marc Jacobs ballarinaer eller et par andre super fine sko - jeg ved godt at dén drøm langt fra er realistisk lige nu men drømme er jo gratis at have og uden beregning så jeg drømmer løs hver gang jeg går forbi..........
*drømme drømme drømme*


SÅ meget roder mit badeværelse!! Fyldt vasketøjstkurv, nusset håndvask, beskidt badeværelsesmåtte, tøj på gulvet og udesko indenfor.......pwadder jeg trænger til at tage mig sammen!!

Selv gangen roder! Jeg tager sko og jakke af og smider det på gulvet når jeg kommer hjem sammen med min taske og samler det op om morgen når jeg tager på arbejde og dropper det samme sted om aftnen.........ohhhhhhhh so nasty at bo sådan!

Så jeg skal virkelig virkelig ha gjort rent i denne her miniferie! Når jeg starter på arbejde igen på mandag har jeg fri tirsdag, men fra på onsdag når jeg skal på arbejde igen så har jeg ikke én eneste fridag frem til tirsdagen efter, dvs. jeg skal arbejde fra mandag d. 23. Maj til mandag d. 30. Maj kun afbrudt af én fridag.........én fridag! Det bliver seriøst hårdt!!!
Jeg bliver faktisk helt træt ved at tænke på hvor hårdt det bliver at stå op i 10 timer om dagen i 6 dage i træk..........i stilletter!!!.........arghhhhhh!!

Har netop siddet to timer på min skønne tagterasse og nydt solen, dog iført lange natbukser, sovetrusser og en t-shirt og iført dén mundering mødte jeg mine naboer............dooooo! De er nu meget søde, 21 år gamle og studerende og sikkert også meget stille og rolige.

Dernæst så har jeg fået endnu et sort rengøringsjob - total dejávu - har jeg fortalt det før?? I don't remember men hende her er en kent make-up artist som har kritisk brug for hjælp, jeg skal mødes med hende på mandag og se hendes lejlighed og ha nøglerne osv. Igen 150 kr i timen - glæder mig allerede, hvis jeg kunne få nok af den slags jobs så ville jeg aldrig tage tilbage i butikken igen!!!

Og NU vil jeg tage mig en lur før jeg skal gøre rent og vaske op og lave lækker aftensmad bare til mig selv........ :) Og se en skøn film i aften i min seng på computeren på Viaplay.dk

Ingen kommentarer: