tirsdag den 31. maj 2011

Tirsdag Aften

Jeg er - for at sige det mildt og som det er - HELT kvæsted......jeg har arbejdet SÅ meget de sidste par dage. Efter 10 timer (stående i høje hæle) på arbeje er jeg hver dag kørt ud og gjort rent på Vesterbro i min. 5 timer, i alt har jeg gjort rent i 16 timer og ejeren af lejligheden har lige skrevet en sød sms hvor i hun bla. skrev "Hooool nu op hvor er her fint!!!!! Jeg blev helt blændet da jeg kom ind!!!!!!!!! Super flot klaret!!!!!!!" så det er jo skønt at høre at mine mange timer på knæ, helt bogstavelig talt har gjort indtryk på damen - om ikke andet så er jeg dygtig til at gøre rent! ;)

I dag efter at jeg havde skrevet sidst tog jeg et velfortjent bad og så tog jeg ud på arbejdet og afleverede den opsigelse de har givet mig i underskreven tilstand, jeg spurgte også om jeg måtte købe et par sko som jeg havde lagt til side så jeg kunne købe dem når jeg fik løn, de er ret dyre i butikken men koster kun 280 kr i indkøb og mærkelig nok gav de mig lov til det, de ved selvfølgelig ikke at jeg ikke har tænkt mig at komme på arbejde i på mandag.....

Men fik jeg mig da et par flade fine sko - det er ikke et par Marc Jacobs men de er rigtig fine, lidt rå men alligevel fine


Sko fra Stylesnob

Total hævet røde fødder efter 7 timer på rengøringsjob

Bagefter tog jeg hjem og faldt mere eller mindre i søvn som en sten på sengen i 1 time hvorefter jeg mødtes med nogle af pigerne fra butikken til Sushi, vi skulle ha spist på Running Sushi i Stormgade men det blev laved om fordi en eller anden mente at det var dårlig sushi, jeg har nu været der mange gange og det er både godt og billigt og så er der meget mere at vælge imellem, og så sender de også frugt mv. rundt. Anyway vi endte et sted tæt på Storkespringvandet, det var også fint men vi sad i kælderen tæt på toiletterne hvilket jeg synes er nasty - just my opinion - og så var det virkelig dyrt! Jeg kom af med næsten 300 kr!!



DYR sushi!
God nok har jeg lige fået løn men come on, jeg skal altså spare, havde vi spist det andet sted var jeg sluppet med 200 kr i alt så sådan en "ændring i planer" huer ikke min pengepung, havde jeg vidst at det var så dyrt hvad jeg ikke taget med - nå men dét må jeg ikke tænke for meget på for aftnen var hyggelig, men tænk at spise for flere penge end et par sko koster!!!

Hmm nå - forresten, damen jeg har gjort lejligheden ren for havde jo ikke lagt nok penge, og jeg vil gerne have pengene nu, det er noget rod når sorte penge bliver betalt bagud men hun er slet ikke hjemme i morgen og jeg køre jo til Jylland allerede i morgen middag da jeg skal i ud og spise med Barbara og Anika i morgen aften - puha får helt stress af alle de mennesker jeg skal besøge når jeg endelig er hjemme!!! Bedste, min Gudfar, Barbara, Anika, Bente og når jeg nu lige sidder og skriver så kommer jeg i tanke om at jeg også skal mødes med Skrothandleren på ejendommen, jeg har jo (sidste år) skåret hele stalden ned med en vinkelsliber, det er massivt jern og priserne på jern er høje lige nu, så hvis jeg vil have nogle gode penge så er det nu - sidste gang fik han en rigtig god pris af mig så nu må den gå den anden vej, dét skal jeg nok fortælle ham!!! Jydekrejleren skal ikke tro at jeg er tabt bag en vogn bare fordi jeg bor i Kjøbenhavnstrup!!!

Fredag skal jeg til tandlæge med min Gudfar, får helt ondt i maven af at tænke på at jeg skal køre i bil med ham alene...........og appropo fredag, jeg skal også hente mit regnskab hos revisoren.....

Og finde ud af ang. min bil og syn.........og pakke bilen - fuck it der er meget jeg skal huske og jeg som drømte om at sove længe i morgen og bare nyyyyyyyde at jeg ikke skal stresse efter noget - dét kan jeg vist godt skyde en KÆMPE HVID TRÆSTAMME efter!!!

Ingen kommentarer: