søndag den 8. maj 2011

Fitness & Is

Udenfor hvor jeg bor er der kæmpe vejarbejde i gang og det har der været længe og det vil forsætte et par år (!) endnu men sådan er det når der bygges Metro, anyway i morges startede de kl. 06.30 med at banke med et trykluftbord.......og de er stadig i gang!

Se dét er en ulempe hvis du spørger mig!! Men selvfølgelig af den slags jeg gerne tager med frem for den larmende stilhed på landet.

Jeg løb i dag 3 km til Fitness, så var jeg HELT DØD og overvejet et kort sekundt at falde død om på løbebåndet, hvorfor i alverden er jeg i så dårlig form?? Nå men bagefter cyklede jeg 10 km på 19,2 minutter, jeg ved ikke om det er godt eller dårligt men det var hårdt, så strak jeg ud og tog 50 mavebøjninger.

Herefter gik jeg, ret godt tilfreds med mig selv og min præstation i Netto og handlede ind for 179,55 kr - håber det  holder læææææænge det mad!

Knæstrømperne er til når jeg skal på arbejde. Så er der 8 grovboller, én til hver dag i ugen, hvor på der skal skinke, agurk, smørost og rød peber og så en banan, dét skal i ugen der kommer være min frokost på arbejde. Ymeren og rosinerne er min morgenmad. Vandflasken er ny og til Fitness, den gamle flaske lugtede mystisk (pwadder!!) og så er der tre fråse ting: 2 Cola light og en melon - melonen kan evt. være snack til min "kaffepause" på arbejde og cola lighten er til tasken i tilfælde af at jeg går helt død på arbejde, så må jeg drikke et par slurke af den, ligesom jeg gjore på min pilgrimsvandring - så fik jeg ligesom energi igen til at gå videre...

Jeg har desuden to kyllingefiletter i fryseren og to pakker oksekød - med lidt kreativitet så holder det i to uger eller mere - jeg hepper på at det holder!! Det skal det bare!!

Jeg gav dog mig selv lov til at spise et kongemåltid som var en kombi af morgenmad og frokost


3 Longo Vital vitaminpiller, 2 fiskeolie piller og én pille mod forkølelses sår som nu heldigvis er næsten væk - til "dessert" snuppede jeg en pindeis fra da min nevø var på besøg som jeg nød ude på min terasse  mens jeg studerede de larmende mænd med trykluftbordet!!

Har talt med min veninde Anika i dag, det er hende med alle børnene. Hun sagde til mig at hende og Barbara havde talt sammen om mig - vi tre gik alle på HHx sammen - og de var blevet enig om at det var længe siden de havde hørt mig "øffe" så det dér coaching noget jeg har gået til måtte have hjulpet..........jeg kunne ikke lade være med at smile og grine, det er jo dejligt at høre at andre syntes jeg har et positivt livssyn og at det bare bliver bedre og bedre (lige med undtagelse af Happy Ayal som altid syntes jeg er sur!) Sådan noget, dét luner altså bare helt vildt at høre!!!

Jeg bliver helt glad af det - livet er ikke ideelt for mig og har ikke været det længe, men med lidt held og hårdt arbejde så ændre det sig nok, jeg skal i hvertfald gøre mit for det.
Hun fortalte også at hendes mand havde sagt at han ikke forstod hvorfor jeg var single når jeg var så "hot" - igen, tak tak tak for alle komplimenteren! Jeg mener, ens veninder skal ligesom sige at man er flot og lækker, eller måske de ikke skal det men de skal i hvertfald heller ikke sige det modsatte vel - og da jeg i forvejene er sindssyg dårlig til komplimenter så er det jo dejligt at høre at en mand syntes jeg er dejlig.

Jeg mener, hvis Anikas mand syntes det så er der nok også andre mænd som syntes jeg er mums ikk? I sure hope so.

Anika blev 32 år i onsdags, jeg sendte et kort til hende med lovning på en pink dildo - jeg gav Barbara en i fødselsdagsgave fordi hun netop var blevet skilt eller er ved at blive skilt fra hendes Schwitziske mand og så tænkte jeg at hun trængte til den - men lige siden har Anika været total misundelig, så nu har jeg loved hende en også!

Hun fortalte at hun kun havde læst noget af fødselsdagskortet op for hendes mand og det sjove er at  mens hun fortalte mig det så kunne jeg høre at hun sad og fnisede, tænk engang at et kort med lovning på en dildo kan skabe et smil i den anden ende af landet........tøser!!! ;)

Bortset fra dét så har jeg ikke laved det store i dag, hvilket helt klart også var meningen - jeg skal bare slappe affffffffffffff!! I morgen starter 5 dages slavearbejde i slaveriet for Lizzy aka undertegnet *Yahoooooo hvor NOT fantastisk*

Og nu er det vist tid til en lille lur før jeg skal gøre badeværelset rent og gøre klar til at jeg får besøg i morgen - århhhhhh jeg skal have såååååååååå meget sex!!!!
(jeg er lidt slem, for jeg tænker på om jeg ikke nok igen en dag må få lige så god sex som jeg fik med Hr. Romlund.........men jeg tror bare ikke at Hr. Højesteret kan dét.......det ligger ikke i ham at være dirty og fræk og tage runde nr. to og tre uden at sove to timer indimellem........)

Ingen kommentarer: