mandag den 16. maj 2011

Hovedpine PIST VÆK!

Èn time på øjet og min forfærdelige hovedpine var pist væk, forsvundet! Hvor SKØNT!!!

Fuck panodil når en lur kan klare det!! :)

Bagefter fik jeg kvalt min nasty og faktisk ildelugtende opvask, søgt efter jobs på nettet - hvilket faktisk er jævnt deprimerende, for der er ikke ét job jeg gad besidde og ingen som passer til mine journalistiske kvalifikationer, mangler altid ét eller andet........

Er jeg helt ubrugelig? Jeg forstår det ikke, jeg mener - jeg er så flittig og sød og ærlig og arbejdssom og alligevel er alt hvad det kan blive til et job i en tøjbutik hvor jeg går og sætter bøjlerne i system med en fingerbredtes mellemrum.....??!!

I just DON'T GET IT!!

Glæder mig enormt til Bededagsferien, så skal der søges job job og atter job og soves LÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆNGE!! Og trænes ikke mindst!

Kan se at jeg har 80 kr i overtræk på min konto hos Nykredit - aiiiiiiiii IKKE godt!! Mon de lukker min konto igen? Jeg må ringe til dem straks i morgen - sjovt nok eller ironisk nok har jeg stadig ikke hørt fra den bankrådgiver damen jeg talte med sidst sagde hun ville få til at ringe til mig........og mit møde i Nordea Bank som blev aflyst er nu sat til 7 Juni men så kan jeg altså heller ikke trække den længere, har forsøgt at få et møde siden FØR påske og skal bruge pengene i slutningen af juni som det aller ALLER seneste!!

Banken skal IKKE ha min gård - jeg ved ikke hvad jeg så vil gøre hvis jeg ikke får kassekrediten men så gør jeg noget drastisk, røver en bank eller noget - nok højst sandsynlig "noget"......

Omkring kl. 21.30 gik jeg mig en tur, jeg var iført mine lilla velourbukser med knæ i, en azurblå strik cardigan, min meget gamle og slidte cowboyjakke, et par knald røde birkenstock sandaler, håret mast op i en knold og hænderne i lommen og så slentrede jeg ellers mod dét som altid har tiltrukket mig mest - vandet!

Jeg gik dog udenom Nyhavn men endte ved Skuespillerhuset og sad på kanten og kikkede over mod Operahuset, sad helt  ude ved enden af Ophelia Stranden........sååååå skønt dét må jeg love mig selv at gøre noget oftere, jeg kommer altid for lidt ud når jeg ikke har min coaching buddy i nærheden og nu rejser hun jo væk i én måned - og har forresten spurgt om jeg vil passe hendes diva kat......

Jeg kan virkelig godt lide katten men jeg kan mest lide den når den er i hendes lejlighed og selv om hun har tilbudt at jeg kan bo i hendes lejlighed så har jeg ikke lyst til det, jeg er et hjemmemenneske og elsker min egen lejlighed - og hvis jeg har katten her kan jeg ikke sove med åbent vindue om natten/terasse dør som jeg gør hver nat og jeg får kattehår over alt hvilket ikke lige helt huer Frk. Rengøring her........det er også rigtig længe hun er væk og jeg skal bla. til Jylland i Kristi Himmelfartsferien og hvad gør jeg så  med sådan en lille kat??

Må lige snakke med hende om det i morgen - men nu vil jeg sove så jeg kan komme op og gøre rent i morgen og mysteryshoppe og træne og bare nyyyyyyyyyyyyde at jeg har fri og at der kun er to dage mere i slaveriet før jeg har Bededagsferie!!! :)

Og så skal jeg lige huske at lave en fodnote til mig selv om at jeg skal tage en lur næste gang jeg har hovedpine i stedet for at spise panodil - er jo meget MEGET anti piller af alle slags, hvis det kan undgåes!

Godnat fra Toppen af København

P.S: Hvor er det mærkeligt, har haft problemer med mine ektiketter på mine blogindlæg, de har vist stjerner og pile og alt muligt mærkeligt, det har jeg så ændret nu  og de indlæg jeg har ændret det i bliver så pludselig udgivet i dag altså mandag. d. 16 maj i stedet for feks. i fredags.............dét er dæleme en ommer Blogger.com!!

I har laved uorden i mine indlæg!!!! Frk. Perfektionisme do NOT like!!!

Ingen kommentarer: