søndag den 29. maj 2011

Positivitet Vs. Negativitet

Det positive ved at skal arbejde søndag morgen er at jeg kom tidligt op, fik et dejligt bad (på udlejers regning) skrabet missen og vasket mig dejlig ren igen.
Jeg er endda så overskudsagtig at jeg har taget min klamme ugelange opvask - øv hader når opvask begynder at lugte! Jeg er virkelig IKKE en ørn til opvask!!

Det negative ved at skulle op og på arbejde en søndag morgen er at jeg efter så mange dage med åben og lukkevagter er ved at være helt brændt af og bare er kronisk træt, specielt i lænnen - gad virkelig god få en omgang massage, århhh hvem der bare havde penge! Min coaching buddy har fået massage i New York tre gange på én uge.......sikke en omgang luksus og hvor ville jeg gerne prøve at blive nusset til jeg ikke orker mere....

Det andet negative er at jeg nu har fået min menstruation og min mave og underliv føles som ét stort åbent sår og er helt ømt og ja ømt......der er vist ikke andre ord der kan dække over hvordan det føles at have ondt i maven. Jeg skal igen være kreativ i mit 50x50 cm brede tøjskab og finde noget nyt tøj at tage på - mest af alt har jeg bare lyst til at tage noget på som ikke strammer på maven, men det er også lidt koldt udenfor så jeg skal heller ikke være for bar for så fryser jeg........

Det negative er også at når jeg har taget opvasken så får jeg lyst til at gøre resten af badeværelset rent så jeg kan få en helt ren lejlighed igen - men dét har jeg ikke tid til - og i dag når jeg får fri tager jeg ud på Vesterbro til hende skuespillerens lejlighed og starter med at gøre rent, der er monster beskidt derude og jeg tør ikke vente til mandag efter arbejde med at starte for så tror jeg at det er alt for stor en mundfuld fordi jeg er så træt og jeg skal jo være færdig inden tirsdag hvor hun kommer hjem - og tirsdag skal jeg desuden også gøre rent det andet sted jeg normalt gør rent.

Jeg har pakket lidt rengøringsting - hun har godt nok lagt penge til at jeg kan købe rengøringsting men det er jo søndag og jeg tror de fleste butikker har lukket når jeg får fri så jeg tager ingen chancer.

Jeg har netop fundet en kongeblå kittelkjole fra H&M frem fra skabet, jeg købte den hmmmm........faktisk er jeg helt blank men jeg tror jeg købte den enten i USA eller i London - og da jeg aldrig har været i en H&M i USA så må det være i London og jeg har ikke været tilbage siden jeg fik min eksamen i 2008, så kjolen er gammel men jeg har aldrig haft den på fordi jeg altid har følt mig lidt for tyk, en kittelkjole skal sidde pænt på kroppen ellers skal man ikke tage sådan en på - og nu kom jeg lige til at tænke på den og *vupti* den sidder pænt på kroppen!!
Og selv hvis jeg har lange underbukser på under, altså den slags som piger hvis lår gnider mod hinanden og skaber røde ømme hudområder når der er varmt går med, ja så kan man stadig ikke se dem - HELT perfekt, hvis det altså ikke var så fucking koldt udenfor!!!

Hvad sker der for flere dages rengskyld og hagl? Sol Sol kom nu frem!! (og så tænker jeg lige at jeg nok vil fortryde de ord når jeg går i Spanien i 40 graders varme!!) Men lige her og nu i Danmark er der koldt, himmelen er godt nok blå hist og her men den er dækket af tunge hvide skyer og da jeg før havde terassedøren åben for at få luftet ud var det rocker koldt udenfor! *Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr*

Jeg har sovet rigtig dårligt i nat, jeg har en følelse af inden i at min økonomi er ved at skride igen, håber det bare er forbigående men det føles som om jeg har alt for mange regninger og alt for lidt penge......

Der er huslejen, telefonregningen og så er der revisorregningen, der er også terminen på gården og forsikringerne - og så er der pludselig bilen som skal synes, havde på en eller anden lykkelig måde glemt at det var i år, trode det var til Maj næste år.......jeg kan bare slet ikke forestille mig et liv uden en bil selv om det sikkert også ville være okay, men jeg elsker bare min bil, den giver mig en frihed jeg ellers ikke ville have, en frihed til bare at gøre hvad jeg har lyst til når jeg har lyst fordi jeg kan........måske jeg skulle prøve at punke min gudfar for penge igen.........det virkede bare ikke særlig effektivt sidste gang. Måske jeg skal sige at jeg kun ønsker mig at min bil går gennem syn af ham i fødselsdagsgave, ikke at jeg plejer at få nogen gave af ham overhoved anyway men det kunne jo være at han ville give mig dét som gave.........men så står jeg pludselig igen i gæld til ham, vil jeg det? Og står jeg så vitterlig i gæld til ham?

Jeg skal feks. køre ham til tandlæge på fredag hos min tandlæge, han har 5 tænder i munden og tanken oma t skulle køre med ham alene i en bil er nok til at jeg får svedture og flugttanker, men I'll do it fordi det er dét jeg bør gøre, jeg mener hvem skal ellers køre med ham? Og hvordan skal han ellers komme til tandlæge? Jeg er bare træt af at jeg skal bruge en ½ dag eller mere på ham mens jeg er i Jylland, ville heller bruge den på Bedste.

Jeg tror jeg vil lade min storebror kikke på bilen, fortælle mig hvad der skal laves og så prøve at overtale min Gudfar til at få den gennem syn.......dét ville være skønt! Min elskede prinsesse bil........den ser ud som ny inden i og udenpå er den faktisk også rigtig fin, jeg pudser den jævnligt op med sort lakforsegler, eller hvad det nu hedder, sådan noget man kan skjule små ridser med.

Tænk engang hvis de ikke udbetaler mig løn fra butikken af..........tænk engang hvis de bare lader være med at betale mig løn........jeg har næsten ikke mysteryshoppet så jeg vil være meget på den hvis de ikke giver mig løn!!!

Jeg har forresten fået sendt ansøgningen til radioen afsted og kan nu bare vente og krydse finger for at jeg kommer til samtale - er slet ikke i tvivl om at de får flere hundrede ansøgninger, men jeg håber at netop min vil skille sig ud! :)
Kryds finger for mig! Personligt kan jeg nemt holde mine ben krydset hvis dét skulle have nogen effekt, med menstruation, menstruationssmerter og nul mænd i mit liv er dét løfte ikke svært at holde!

I går aftes lå jeg og tænkte på hvad det er jeg kan lide hos Kunstmaleren siden jeg bliver ved med at tage telefonen når han ringer og så slog det mig pludselig at det er fordi han LYTTER TIL MIG........han siger tit: Kan du huske da du sagde dét og det? Og så er det helt vildt gamle ting som jeg ikke trode han overhoved bed mærke i, eller ting vi har talt om for et stykke tid siden hvor jeg bare hårdnakket har holdt på at sådan er det og han har været på tværs og så tænker han over det i et par måneder og giver mig så ret.........
Måske det er ret søgt sagt men det er dét som jeg kan lide ved ham, han lytter til MIG, godt nok 9½ år for sent men stadig.....

Jeg har simpelhen sååååååå ondt i min mave lige nu at jeg slet ikke kan overskue at skulle på arbejde...........aiiiiiiiiiiiiii hvor gør det ondt...........
- gad godt bare sove sove sove og så tage ud og gøre rent i eftermiddag men nej nej jeg skal stå i en butik og ligne en sminkedukke.......arghhhhhhhhhh!!

Ingen kommentarer: