mandag den 2. maj 2011

Beslutsomhed!

Jeg har nu printed 10 jobopslag ud som jeg vil søge i morgen, samtidig har jeg skrevet en mail til tre i mit netværk som har lufted nogle jobs - jeg har også beslutted mig for at ringe til lufthavnen i morgen og høre dér og ringe til hende damen med et sorte rengøringsjob, hun er ikke vendt tilbage som aftalt men måske er det en forglemmelse - i hvertfald jeg kan højst få et nej og forsøger jeg ikke får jeg intet.

Jeg overvejer også at spørge Norman igen, sådan helt seriøst, om han måske via sit netværk kan skaffe mig et job - men det som holder mig tilbage er ca. 1 million ting men i bund og grund er det dét faktum at han end ikke har svaret tilbage på en helt almindelig venlig sms - at have en sms med en inderlig bøn hængene i luften som ikke bliver besvaret er bare ikke særlig fedt. Jeg kan selvfølgelig også ringe men igen han vil nok ikke svare når han ser mit nummer........ men det ER fristende, for han kender så mange mennesker.....

Jeg har også skrevet til Ayal og hørt om han ikke mangler nogen i sine bare/hoteller og restauranter og så har jeg fundet 8 firmaer hvor jeg vil søge uopfordret.

Jeg har også 3 mennesker jeg skal ringe og rykke inden for radiobranchen

Og hvis du undre dig over hvorfor jeg skriver alt det her ned, så er det fordi løfter på skrift er mere bindene end bare løfter jeg har i hoved - i morgen når jeg tjekker ind på min blog igen vil jeg se at jeg har skrevet de her ting ned og så har jeg ligesom ikke andet valg end at gøre noget ved det!

Så dérfor - nu vil jeg gå i seng eller først vil jeg rense af, tisse af og så kravle i mit nattøj (langærmet t-shirt og mormor trusser) og så vil jeg sove med terassedøren åben i nat og sengetæppet over min dyne så jeg ikke fryser - og straks i morgen vil jeg tage til fitness og løbe 5 km og få endorfiner til min hjerne, måske jeg ser ham Mount Blanc bjergbestigeren med sin store rygsæk igen?

Bagefter vil jeg gå hjem, tage et langt varmt bad - på min udlejers regning! :) Og så vil jeg sætte mig ned og skrive ansøgninger og håbe på at der snart kommer noget andet til mig - og samtidig vil jeg prøve at tænke på hvordan jeg fortæller min coaching buddy at jeg ikke kan få fri til hendes release fest........................................................

Jobopslag........


Godnat fra toppen af København!

Ingen kommentarer: