mandag den 16. maj 2011

Hovedpine...

Kl. er 18.04 og jeg er næsten lige kommet hjem fra arbejde - de sidste par timer har jeg haft virkelig dundrende hovedpine, hver gang jeg bukkede mig ned fik jeg det helt dårligt og det på trods af at jeg altid drikker rigeligt med vand - er et meget tørstigt menneske :)

Faktisk har jeg, trods to kvalte panodiler så ondt i kraniet foran øjene at jeg næsten ikke orker at skrive blog - ville virkelig gerne til fitness og det var også min plan men nu orker jeg ikke, er det en overspringshandling??

I morgen har jeg fri og skal have mysteryshoppet og gjort rent sort så jeg kan få nogle penge i min pung som lige til en forandring er helt tom........

Tror jeg må ind og ha en skraber og så op og ha taget min nasty opvask og flyttet min bil ud af garagen, min udlejer er lidt emsig med at man ikke må køre ud af garagen om morgen fordi to biler ikke kan passerer hinanden, dvs. hvis én bil er på vej ud skal den anden bil som er på vej ind bakke ud på Kgs. Nytorv igen og dét kan i sig selv være lidt af en prøvelse, men jeg tænker at det er noget gammel mands agtigt for jeg kan snildt bakke hele vejen rundt om Kgs. Nytorv i høj fart hvis det skulle være MED EN TRAILER! Jeg er skarp til at køre bil :)

Men for at undgå diskutioner så kører jeg min bil op fra kælderen efter kl. 20 og parkerer udenfor, og i morgen er jeg kørt inden kl. bliver 8 så jeg får ingen bøder på den konto - men først en lur til mit stakkels hoved........mon panden kan revne af smerte??

Ingen kommentarer: