onsdag den 18. maj 2011

Lille Fredag På En Onsdag

Da Fredag er Bededag så må torsdag i denne uge jo være fredag og dermed må onsdag så være "Lille Fredag" hvilket normalt tilhører torsdag.....giver det mening?

Uanset hvad så er der kun i dag og i morgen tilbage før jeg skal sove læææææænge men desværre også til jeg så skal sige farvel til min coaching buddy igen, denne gang skal hun til New York i 3 uger - mega naller!

Torsdag aften skal vi dog ud og give den gas før hun smutter :)

I går fik jeg efter flere kreative transaktioner ført min konto i Nykredit i plus med 130 kr (det pyntede jo heller ikke lige på det at Oister, min internet udbyder samme dag trak 159 kr fra kontoen.....) og hævet alt hvad der stod på min opsparingskonto i Nordea, hvilket vil sige 800 kr, så lige nu har jeg 1100 kr i min pung, de 300 kr kommer fra mit sorte rengøringsjob som jeg elsker elsker elsker!

Med flid og sparsommelighed kan jeg godt få de penge til at række til 1. juni hvor jeg får løn, dvs. nøjagtig to uger fra i dag - og selv hvis flid og sparsommelighed ikke er nok, så er det bare noget jeg SKAL!

Der er dog et par ting jeg nødvendigvis må købe og det ene er vaskepulver - jeg er helt løbet tør for undertøj og bluser osv. fordi jeg skal skifte så ofte pga. butikken men også fordi jeg simpelhen ikke har vasket tøj i hmmm ugevis igen pga. manglende vaskepulver - så dét skal jeg have købt inden fredag og så vil jeg bruge Bededagsferien på at vaske og stryge og få mit soveværelse til at se dejligt ud igen, bla. vil jeg ha skiftet sengtøj så jeg ikk skal ligge med det sengetøj som Hr. Højesteret har ligget i også.

Mad har jeg nok af lige nu og igen, hvis jeg spare så går det nok - desværre har jeg jo ikke min coaching buddy at spise hos mere når hun nu rejser - i går holdt vi som så mange gange før "tøm-mit-køleskabs-gilde" hos hende, vi spiste pølser, kyllingelår, spareribs, agurker, gullerødder osv. for at tømme køleskabet inden hun rejser - der røg selvfølgelig også et par tirsdags øl ned....... :)

Jeg glæder mig rigtig meget til den dag jeg kan gøre gengæld overfor hende mht. alle de ting hun har gjort for mig.......

På lørdag skal jeg mysteryshoppe færdig og taste resten af skemaerne, det tjener jeg lige knap 800 kr på og i sidste ende, så er 800 kr mange penge, for me at least.

Jeg glæder mig rigtig meget til Bededagsferien - og meget lidt til tiden efter, dér skal jeg arbejde HVER DAG inkl. søndage frem til 1. juni.........dvs. 13 dages arbejde i streg, dét bliver hårdt!! Men so be it, hvis jeg bare kan betale mine regninger......

Har fået en regning fra min revisor, dog kun på 1000 kr da han har "været god ved mig i år" men stadig, 1000 kr er mange penge når man næsten ingen har - men huslejen kommer først og så må alt andet komme senere.....naller følelse!

Har også beslutted at bruge min Bededagsferie på at gøre mine bøger klar til at blive sendt ind til nogle forskellige forlag, jeg har haft dem til at ligge i skuffen lææææænge (årevis!) og nu skal det være, jeg får jo aldrig et nej - eller et ja, hvis de ligger i en skuffe (eller på en extern harddisk) og either way, så kan det jo kun give noget mere end jeg har nu. Basta.

Og så lige en lille observation - har læst at sukker i praksis kan holde sig uendeligt hvis bare det opbevares tørt, dét må så siges at være temmelig heldigt da jeg netop har opdaget at min pose med 2 kg sukker, som nu er lidt over halv fuld er dateret Marts 2001........!

Há en god "Lille Fredag" på en onsdag fra den STOOOOORE Kok på toppen af København! :)

Ingen kommentarer: