tirsdag den 31. maj 2011

Løn!

Jeg har endelig ENDELIG fået løn!! 13.669 kr for at være helt nøjagtig - hvor er det skønt! Men hvor skal jeg også passe godt på dem, jeg ved jo ikke hvornår der kommer så mange penge ind på min konto igen!

Har desuden tjent 2266 kr på at gøre rent hos skuespilleren og 300 kr hos det andet ugentlige rengøringsjob



Færdig! Og nu er der rengørings ting i skabet!
SÅ rent!

Jeg kom i seng kl. 01.00 eller senere, kan slet ikke huske det - var oppe og afsted igen kl. 07.00 og kl. 11.30 kørte jeg så ud til det andet sted hvor jeg gør rent - og hvor blev jeg glad da jeg så denne her seddel ligge til mig - så er det at jeg igen husker hvorfor rengøring er SÅ meget bedre end at stå i en dum butik hvor de kalder en for Lizzy!!

Er dét ikke en skøn besked at få?? :) Me gusta

Og så var der også liige lidt slik.......taget i betragtning at jeg ikke har fået noget at spise i går aftes og at kl. er 14.16 og jeg stadig ikke har spist så er det ret flot at jeg ikke bare ÅD hele skålen!!

Min coach ringede også og fortalte mig at hun - helt uden at jeg havde bedt hende om det eller spurgt om det - havde ringet og lagt et godt ord ind for mig hos hende hvor jeg har sendt en jobansøgning afsted til, var dét ikke bare sødt gjort?? Jeg blev helt rørt og måtte tørre næse i min bluse mens vi snakkede fordi den begyndte at løbe, jeg kunne jo ikke så godt begynde at tude i røret men sagde til hende at dét var så pænt af hende og lige hvad jeg havde brug for at høre, altså at et andet menneske helt uden bagtanker gør noget godt for mig - ligesom jeg så tit gør ved andre.

Og dagen i dag var bare dagen hvor jeg havde brug for netop dét og så får jeg både et opkald fra min coach og en lille seddel fra damen hvor jeg gør rent...........I love my life despite it all - for der er så mange gode mennesker i det!

Er så træt lige nu at jeg næsten ikke kan se - skal ud på arbejde og aflever opsigelsen i underskrevet tilstand men først skal jeg vist liiige i bad!!! Stinker under armene og ja resten af kroppen kan jeg heldigvis ikke sådan lige nå med min næsten men den lugter sikkert på samme måde!!


Lige ét billed mere for at vise HVOR beskidt der faktisk var........

Ingen kommentarer: