mandag den 2. maj 2011

WTF to do??

Min dag i dag har på alle måder været en dag som jeg gerne lever et helt liv foruden, selv med hele min styrkende tilstand, alt min positivitet og mit mest blændene smil så er det ikke lykkes mig at få vendt denne her dag til en god dag....

Jeg har hele dagen i dag, som jo er min første dag som butiksassistent, hvilket i min verden bare er et andet ord for slave, IKKE laved andet end at rydde op i en butik på ca. 40 kvm okay let's be large, måske den er 60 kvm stor - men jeg har ikke laved ANDET end at rydde op!! Fra 09.30 til 17.15 - og så gik jeg endda TIDLIGT i dag!! Normalt så skal jeg først gå kl. 19!!

Jeg har ryddet op og foldet bluser, bukser osv. og nothing else!! I min verden er den HELT GAL i en butik hvis man har tid til at sorterer bøjler og sørge for at alle bøjlerne hænger med ens afstand mellem sig!! Jeg kommer fra Dansk Supermarked af, jeg er vant til at tonse vare ind, fylde op og have rigtig travlt og så ser jeg pludselig mig selv oppe fra, som om jeg svæver - dér kan jeg se mig selv stå og lægge den samme bluse sammen igen og igen - velvidene at der er et helt prøverum FYLDT OP MED KASSER hvor i der er tj som endnu ikke er hverken prismærket, påsat alarmer, bøjlet op og ude i butikken - der er OGSÅ et HELT LAGER fyldt med tøj som sagtens kunne være inde i butikken men nej...........fire personer på arbejde i dag er åbenbart ALT FOR LIDT og damerne/pigerne/kvinderne i butikken får nærmest stress af alt det de ikke kan nå..........øhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh????

Hvor blev det af at introducerer en ny medarbejder ordentligt? Ikke sagt at min måde at være butikschef og afdelingschef er den eneste rigtige men jeg går rigtig meget op i at mit personlae havde det godt, når en ny startede købte jeg morgenmad og bad alle møde ind 15 minutter før så vi kunne spise morgenmad sammen, blive præsenteret for hinande og lige loosen up - jeg mener, for begge parter er det ligesom førstehånds indtrykket som tæller - mit blev ikke "suuuuuper godt"!!

Jeg blev ikke præsenteret for de andre og jeg ved stadig ikke hvad halvdelen af dem hedder, en gik forbi mig og stoppede så op og sagde: Er du ansat her eller er du en kunde der godt kan lide at lægge tøj sammen? Øhhhhhh hej og velkommen til - prøv lige at få mig til at føle mig godt tilpas!

Jeg kan ikke få lov til at gå tidligt på torsdag så jeg kan komme til min coaching buddies lanceringsfest af hendes nye blad - det blev jeg ellers loved til samtalen - jeg skal også arbejde alle lørdag og søndage fremadrettet undtagen én weekend om måneden - dvs. jeg har én weekend fri hver måned og ellers så skal jeg arbejde hver dag, hver evig eneste fucking dag - hvis dét ikke er demotivernede så ved jeg sku ikke hvad det er!!

Dét havde jeg så heller ikke fået noget at vide om til samtalen...........jeg kan ikke få fri til det møde jeg har med Nordea bank på næste torsdag, hvilket jeg også blev loved til samtalen - det tøj jeg skal have på i butikken skal jeg betale for her og nu og ikke over min løn, dvs. mit dankort er nu, 2. maj i minus med 14000 kr - tror du lige der står tøjindkøb på min priotetsliste?? Sådan at jeg nu kan betale overtræksrenter resten af måneden?

Jeg har seriøst IKKE LAVED ANDET end at rydde op!! Jeg har en fucking master i broadcast journalistik, jeg er tidligere afdelingschef - og så bliver jeg sat til at lave noget som børn på 6 år i teorien kan lave........jeg har end ikke fået et kasse nummer, ingen spiste frokost med mig - det var bare "dér skal du være og så hej hej"

Jeg prøvede flere gange og spørge om jeg ikke skulle bøjle nogle af kasserne op, bare for at lave noget som er liiidt mere spændene end det jeg ellers lavede men nej nej dét var der slet slet SLET IKKE tid til.........tid? Gad vide om de overhoved ved hvad ordet "tid" dækker over! Jeg kan nå at løbe fra et studie, ud og tisse, tørre mig, vaske hænder, løbe tilbage, få luft, sætte høretelefonerne på plads og være klar når en sang på 3 min. slutter..........man kan nå utrolig meget hvis man vil men de her damer, de fatter ikke en meter af hvad tid er........og alting sejler i butikken, der er ingen rød tråd og ingen varm følelse af at være velkommen - hvis jeg vil forsætte i butikken efter de to måneder så kan jeg få sommerferie de to første uger af  - hold fast - OKTOBER 2011!!!

Ja, jeg kan få ferie i oktober......

Jeg holdt mig hele dagen - heeeeeele dagen holdt jeg mine tåre inde, min skuffelse over jobbet som jeg sådan havde boosted mig selv til, skuffelsen over mig selv som person og skuffelsen over at jeg åbenbart ikke egner mig til andet og mere end at være i en butik, skuffelsen over at min økonomi er så dårlig at 1400 kr kan slå den ud af kurs.......jeg holdt mig......men så snart jeg lukkede min hoveddør bag mig og tisset af, mens jeg stod og trådte mine jeans af på min dejlige bløde lilla bademåtte, SÅ begyndte jeg at græde, jeg græd og jeg græd og jeg blev ved til jeg hiksede - og så midt i det hele ringer Hr. Højesteret............jeg var lige ved ikke at tage den men jeg trængte også bare til at tale med nogen og så snart jeg hørte hans stemme så tudet jeg endnu mere...............sikke en dag, nu sidder jeg her og har spist over halvdelen af den slik som blev tilbage fra i lørdags, jeg plejer at gemme mit slik inde i ovnen fordi jeg aldrig rigtig bruger den, men det første jeg gjore mens jeg stortudene gik fra badeværelset iført trusser og nothing else og ind i soveværelset hvor jeg tog mit total ucharmernede oldgamle lilla velour jogging bukser på, var at rykke slikposerne fra ovnen frem og kyle en håndfuld ind i munden - jeg smagte end ikke påd et, jeg spiste bare pr. refleks..........

Og nu har jeg ondt i maven.........mascara i hele hoved og måske en begyndene bums i næsen og en knaldene hovedpine.............og om under 48 timer skal jeg igen ind i butikken og arbejde............jeg kan slet SLET ikke komme i tanke om én eneste grund til at jeg arbejder dér.............penge? Tjae men hvis jeg nu kunne mysteryshoppe noget mere og sælge lidt flere artikler SÅ behøvede jeg ikke ha overtræk på min konto........og SÅ behøvede jeg ikke arbejde dér mere...........men der er bare ikke flere mysteryshopping besøg at tage og jeg kender ikke flere blade jeg kan skrive for lige pt..........

Jeg skal søge jobs hele HELE HELE dagen i morgen, når jeg lige har haft besøg af min søster fra Schwitz that is - og været til fitness, sidstnævnte er noget jeg SKAL forsætte med så jeg kan holde hoved koldt og klart, fitness giver endorfiner til hjernen og er der noget jeg har brug for lige NU så er det et skud "happy happy mikrodimser" som fiser rundt i kroppen........

Og hvorfor er der så fucking koldt i min lejlighed hele tiden???

Ingen kommentarer: