søndag den 22. maj 2011

Copenhagen Marathon 2011

I morges stod jeg op kl. 09.05 og tog til Fitness - jeg fik med hiv og sving løbet 5 km - efter 1 km var jeg døden nær, efter 2,5 km tænkte jeg at nu kan jeg ikke mere og egentlig var godt tilfreds med at leve et liv med blævermave og efter 4 km prøvede jeg at overbevise mig selv om at min krop bare narrede mig ved at lave overspringshandlinger og gøre mig træt men hvis jeg tænkte efter og lavede et matamatisk regnestykke så kunne jeg nemt regne ud at jeg overhoved ikke er fysisk træt så det var bare min hjerne det prøvede at trigge mig - så jeg slukkede for kraniet, skruet op for MTV og løb derudaf mens jeg så Caminolandevejen foran mit indre - rolige, lys, varm gullig med grønne bakker og fuglekvidder - helt øde og så uendelig stille at jeg blev helt varm inden i på trods af musikken som bare tonsede ind i mine øre.........og så pludselig havde jeg løbte 5 km på 40 minutter - I'm too cool!!

På vej hjem opdaget jeg at Marathonløberne løber liiige forbi hvor jeg bor, så jeg stillede mig - helt rød i hoved efter mine 5 km og heppede på løberne fra ca. 10.30 til 11.22 - jeg tror jeg hørte nogen sige at det var 15 km mærket vi stod ved men jeg ved det ikke.
Jeg så tre jeg kender som løb turen, havde jeg tænkt mig om havde jeg selvfølgelig taget noget sukkerdrik med til dem og en banner, et flag og noget andet tam tam - helt mærkeligt at jeg slet ikke havde tænkt over det. Skammer mig næsten helt at jeg ikke har tænkt mere på mine venner og én venine som løber afsted - tsk. tsk. tsk........næste år vil jeg finde sangen "Og det var Danmark og det var Danmark Oleoleoleole" frem og spille den på fulde hammer når de løber forbi - næste år vil jeg være mere forberedt thats for sure!

Men jeg fik klappet og heppet da de kom forbi så jeg viste i hvertfald min support og jeg syntes de er SÅ seje! Tænk at kunne løbe 15 km - ja og mere, jeg mener jeg var DØD da jeg kom i mål på mit løbebånd efter 5 km!!!

Jeg så kun 32 kvinder løbe forbi og en pokkers masse sprøde mænd! Jeg så også:

1. Slædepatruljen Sirius komme løbende med en slæde på hjul, en ghetoblaster med musik og en som trak slæden foran og en som skubbede bagpå - jeg kan lide deres teamspirit fordi jeg har læst at de aldrig efterlader nogen "behind" og dét er min egen livsfilisofi, never EVER leave a friend behind!!

2. Ballonmanden komme løbende med en luftballon bygget omkring sig.....meget mystisk......og uhandy at løbe med

3. En mand der løb i bare tær......

4. En dame som løb i trusser.......av mine lår eller hvad?

5. Et par pinke grise som kom løbene forbi.......

6. En løbende Panda som løb for WWF

7. En masse grønne mænd som var iklædt en grøn spandexdragt som kun havde hul til munden - I'm not kidding, de var dækket for øjene også, helt sikkert de kunne kikke ud men alligevel, sådan ville jeg ikke ønske at løbe....

8. En mand der løb med en lille vogn foran sig hvor i der sad en lille dreng og sov, altså en virkelig lille bitte baby....

9. En mand uden ben som nærmest kun var et torso, han cyklede med hænderne på en liggende cykel og den fik bare gas skal jeg love for! Men glæder det som en løber??

10. Dernæst så jeg hele Magasin holdet, Lego Holdet, Forhadte Nykredit holdet, Vivild holdet og Freeway holdet løbe forbi

Desværre så jeg ikke amerikaneren som løber med ét ben og en specialbygget benprotese, dét gad jeg godt men altså NÆSTE ÅR så er jeg helt klart forberede bedre, har allerede skrevet det ind i min kalender, så skal den få gas!

Desværre havde jeg hverken min mobiltelefon eller mit kamera med, sikke noget møg, har sagt til mig selv at jeg IKKE må forlade mit matrikel uden et kamera, sikke nogle gode artikler jeg kunne ha laved!! Bommer men som skrevet - NÆSSSSSSSTE ÅR!!

Dér hvor jeg stod var der rigtig mange billister som valgt ikke at overholde afspærringerne og som alligevel prøvede at køre over foran løberne, én gang var det lige ved at gå galt da en bil ikke fik sat i gear ordentlig og dermed holdt næsten stille da et stort feldt af løbere kom - jeg syntes sådan nogle billister burde ha et klip i kortet - hvad fanden ligner det at køre udenom afspærringer?? Almindelig læsning af diverse aviser i Danmark og lytning til diverse radiostationer vil fortælle enhver at København er svær at køre i idag og sådan er det bare - fat det eller tag cyklen!

Fuck jeg blev gal - til sidst gik jeg op og hev i afspærringerne så de blev bredt mere ud og så bilerne ikke  kunne komme forbi, med mindre de ville op og køre på fortovet - og se dét hjalp men tror du at de to teenagsagtige drenge med deres mobiltelefoner og Sparta veste kunne finde ud af at gøre dét selv om deres job jo egentlig var at holde billister og cyklister væk fra kørebanen mens løbet stod på?? Nej dét kunne de ikke!

Hver gang jeg så en kvinde så heppede jeg inden i  - jeg sendte alt min gode karma til hver eneste kvinde jeg så på ruten og jeg håber at alle kvinderne gennemføre for det er da total sejt at løbe et marathon, jeg aner ikke hvor langt et maraton er, men er det ikke noget med ca. 40 km? Jeg brugte i Spanien en hel dag på at gå 42 km og jeg var HELT FLAD så at løbe ca. samme antal kilometer på et par timer er jo helt exceptionelt sejt!
Jeg dulmer dog min dårlige løbesamvittighed med at jeg har læst at Chris McDonald har sagt at det faktisk er usundt at løbe marathons............ ergo er jeg piv sund!! :)

Og NU skal jeg taste spørgeskemaer fra Mysteryshopping så jeg kan få penge til den første og bagefter skal jeg kvæle min nasty opvask og stryge ...........og i morgen skal jeg - desværre, tilbage i slaveriet og den næste uges tid (6 dage) skal jeg arbejde 10 timer stående hver dag...........tanken ALENE gør mig træt!!!!

Ingen kommentarer: