onsdag den 11. maj 2011

Kolonihave Besøg

I går eftermiddag cyklede jeg med min coaching buddy ud til en af hendes veninder, en pige jeg har mødt ved flere lejligheder - super sød og meget down to earth, just the way I like it - mennesker der er ligetil er jo klart at foretrække frem for knudemennesker!

Anyway, jeg er jo ikke vant til at cykle, overhoved!! Siden jeg flyttede herind har jeg kun cyklet én gang, det skyldes flere ting, dels at jeg bor så centralt og dels at jeg er sindssygt bange for at vælte og slå mig (!) og så også det faktum at cykelkælderen er meget langt nede under jorden, ned af en stejl skumme skagt gemt væk fra omverdnen, det er svært at få cyklen derned og det er om muligt endnu sværere at få den op igen.

Nu er det ikke sådan at jeg er bange for mørke eller skumle skagter, men jeg tror fuld og fast på at man skal lytte til sin krop og de signaler den sender og min krop og min hjerne fortæller mig at det ikke er ufarligt at bevæge mig ned i skagten for at hente min cykel, ingen kan se mig dernede og ingen kan høre mig, ergo skal jeg ikke gå derned - så i går eftermiddag traf jeg den beslutning at jeg fremover ikke vil parkerer min cykel i en varm underjordisk cykelkælder men i stedet for parkerer den ude på gaden i alt slags vejr - hård beslutning for en person som jeg der elsker og værdsætter ALT hvad hun ejer og har!

Der er kun én til at købe en ny cykel til mig og der er også kun én til at cykle på den og kun én til at betale når den cykel jeg har nu går i stykker - men hvis jeg skal sætte de ting op mod min egen sikkerhed så ofre jeg gerne cyklen og på dét grundlag blev beslutningen truffen og min cykel står nu parkeret sammen med hundrede af andre cykler nede på gaden, da jeg parkeret den i går aftes var de fleste cykler taget "hjem" og den så noget ensom ud som den stod dér, men jeg har sat to låse på og så må jeg jo håbe at ingen gider stjæle den eller endnu værre, sparke til den!

Ja tak, der er jo hegn omkring!

Going down i dybet - puha no me gusta!!

Lugten er ulidelig!!

Min prinsesse (den mindste damemodel i cykler der findes, det var enten dén eller en stor børnecykel.......hmf!)

Nå men jeg fik cyklen op og cykelhjelmen på (cykler aldrig uden uanset hvor dorky jeg så end ser ud med den på - min hjerne er skarp nok til at jeg kan se det logiske i at køre med hjelm) og mødtes med min coaching buddy på broen mod Christianshavn. Dér så vi så Thomas Buttenschön og Rasmus Seebach indspille en musikvideo, de gik og lod som om de spillede musik på en guitar mens de gik over broen - hvis navn jeg har glemt, altså jeg har glemt broens navn? Er det Knippelsbro? Nej vel - det er den store over mod Amager..........hvad hedder broen over til Christianshavn? Hmmm I forgot, pinligt nok for jeg har jo boet dérovre!

Nå men vi cyklede ud af mod Amager - og det var en laaaaang tur! I dag er indersiden af mine baller helt smadret af at cykle så langt og samtidig er jeg en meget ustabil cykelist mens min coaching buddy bare ræser afsted :)

Men vi kom hele frem - og sikke et syn der mødte os!! Altså don't get me wrong, kolonihaven var SMUK og lå helt fantastisk ned til en sø men den var smuk som i "Bo Bedre Smuk" og ikke som i "Mormors Kolonihave Smuk" - min gamle kolonihave var samlet af mange gamle ting, jeg fik to vinduer da en ejendom skiftede ruder og satte dem selv i, jeg byttede mig til et gaskøleskab da der ikke var indlagt el - jeg havde gaskomfur og syet selv gardiner, puder og forhæng til hele kolonihaven i matchende farver osv.



Min Kolonihave kort før jeg var tvunget til at sælge den fordi foreningen opdaget at jeg læste i London og derfor ikke var bosat i Århus Kommune - en sorgens dag.....

Sådan så HELE kolonihaven ud da jeg overtog den, her kan jeg endda se at jeg har været i gang med at male vægene, alting var brunt og nasty - det var et dødsbo og manden havde ligget død i 3 uger i januar måned så selv om jeg stod nr. 96 på ventelisten så røg jeg pludselig til tops som nr. 1 da alle andre havde sagt nej tak - dét VAR også en ordentlig omgang men såååååååååå skønt den blev!

Her er jeg ved at lægge nyt gulv dér hvor den døde mands seng stod før, mega hårdt men det lykkes - i vatter endda!

Mine fine fliser på badeværelset som endte med at blive alt for hvidt men ja man lærer jo hele tiden

Mange steder måtte jeg pille råddent træ af vægene, heldigvis var rockwoolen indenunder intakt og tør og så gik jeg ellers igang med to-på-en træ opsætning

Opsat og nymaled! Fuck jeg er sej til at do-it-yourself-arbejde!!
Jeg lagde gulv, fliser og satte vægge op, jeg gravede en sivbrønd og en septitanke ned (FUCKING HÅRDT!! Hullet var større end jeg!!!) Jeg gjore alting selv og købte min kolonihave til 20.000 kr og solgte den til 90.000 kr - denne her har kosted 1,5 mio og hun startede med at rykke hele skidtet ned og bygge et nyt hus - et VILDT SMUKT HUS men damn dét er mange penge for en fritids bolig der kun kan bruges fra Marts til Oktober! Det hele står hende i over 3 mio nu.......

Jeg var så benovet over huset at jeg ikke fik taget ret mange billeder men her er lidt

Garden view! Imponerende udsigt fra en kolonihave, men på den anden side lå der højhuse og en trafikeret vej såååååååååå jeg mener stadig min lille oase lå skønnere inde i selve haveforeningen......

Fin havestue!

En svane kom på besøg....

Den endte med at komme helt hen til kanten og tror du så ikke den dumme birdy hvæsede af mig!! Pas du bare på, fredet eller ej du kan sku ende på en grill kan du!!


FED sofa!! Sååååååå fint betræk!!

Hyggelig dessert af fint porcelæn - det er ikke Mågestellet meeen det går an...... :)
Vi sad derude til klokken var 22.20 - og før jeg var hjemme var den 23.30 - så jeg gik direkte i seng for at være udhvilet til i dag, hvor jeg desværre skal på arbejde i slaveriet igen - faktisk skal jeg gå herfra om 19 minutter - IKKE før, for så kommer jeg bare for tidligt derud og dét gider jeg ikke, får jo kun løn fra kl. 10.00 og de dage jeg har mødt kl. feks. 09.30 så bliver jeg bare sat til at støvsuge men det er ikke noget jeg får løn for..........så no way!

Jeg har stadig ikke hørt fra Hr. Højesteret siden han gik herfra mandag morgen - jeg ved godt at det måske bare er mig, men vil alle mennesker ikke gerne at der er en som tænker på dem?

Jo mere oplyst jeg bliver af alt det her coaching jo mere finder jeg ud af ting omkring mig selv, feks. finder jeg ud af at jeg ofte søger bekræftigelse i andre mennesker og jo mindre jeg bliver bekræftiget jo mindre holder jeg af mig selv - det er som om at jeg skal bekræftiges i at JEG er OKAY og når jeg ikke bliver dét så går jeg "ned" i en dårlig spiral hvor jeg syntes mindre godt om mig selv.......

Det fede ved denne her slags selvindsigt er jo at jeg så opdager hvor mine svage punkter er, det ufede er at jeg har meget svært ved at ændre dem uden at blive total hård i filten......og lukke folk ude, feks. uden at lukke Hr. Højesteret ude som jeg så godt som allerede har gjort fordi jeg i mit indre tænker at han ikke må såre mig så ud med ham........en slags sikkerheds foranstaltning fra min side af........

Hmmm ja den er svær og sætter mange tanker i gang, altså den der bekræftigelse........

Nå off to work i Slaveriet!

Ingen kommentarer: