søndag den 1. maj 2011

Regnvejr På Toppen Af København

For første gang siden ejg flyttet ind - og har været hjemme - regner det nu i København! Helt fantastisk!!

Regnen står sidelæns ind på mine ruder, som 7-9-13 ikke er nypudset (venter til jeg får rullegardiner som skal specialbestilles så det bliver når der er penge NOK)

Hele min terasse er nu våd af regn og fliserne som normalt er lysergrå er nu helt mørkegrå og det ser fantastisk ud, ville egentlig gerne bruge det gratis vand fra oven til at skure fliserne lidt mere men det er simpelhen for koldt udenfor til at jeg vil stå derude og skrubbe løs, det må blive en anden gang - regn skal vi nok få!

Jeg har tændt sterinlys og alle mine små fyrfadslys langs vindueskarmen, det ser såååå hyggeligt ud - en dag vil jeg gøre det rigtig hyggeligt og tænde alle lysene og så løbe ned på gaden og kikke op, jeg er nysgerrig efter at vide hvor meget man egentlig kan se når man går på gaden og kikker op, selv om jeg ikke tror der er ret mange som kikker helt herop - jeg har aldrig i alle mine år i København set at der var lejligheder helt heroppe, man tror det jo ikke og ingen af mine veninder har nogensinde opdaget at der var lejligheder her så jeg tror det er stærkt begrænset hvem der egentlig ved at de her små perler findes - but I know! :)

Det starter med at regne lidt....

Og så blev himmelen helt sort.........bare det nu ikke også begynder at torden!!

Jeg elsker regnvejr, virkelig - men med regnvejr kommer der ofte torden og dét er jeg sygt bange for! Helt vildt bange for - så jeg håber ikke der kommer torden i dag, det tror jeg nu ikke der gør, for det har ikke været varmt nok i dag til det........håber jeg!!

Jeg har været ude og trave i dag, først ville jeg egentlig til fitness men jeg havde glemt at det er søndag og de lukker tidligt så jeg hankede op i min rygsæk som jo har hængt pænt i kælderrummet og traved derud af - jeg gik helt ud til Refshaleøen og tilbage igen, på vej hjem blev jeg så liiiiiiige overrasket af et massivt rengskyld som så gik ind i støvregn - og jeg havde ikke taget mit rengslag med som jeg jo plejer at bruge i Spanien når jeg vandre, mega naller nu er hele min taske våd!!!

Jeg gik og tænkte på Normans pizzaven, ham som også går pilgrimsvandring lige nu på Camino France, jeg syntes hans små videoklip var rigtig sjove - og så besluttede jeg mig for, efter lang tids tænken at der jo ikke er noget ondt i at sende en sms og spørge Norman om hvad hans ven hedder og om klippene ligger på youtube, jeg kan jo ikke så godt finde ham uden at kende hans navn. Norman har ikke svaret, måske jeg skal skrive "endnu" men måske det bare er som det plejer at han ikke svare overhoved. Jeg ved det ikke, men jeg ved at min sms var sød og venlig og at jeg ikke nu - eller i fortiden har villet ham noget ondt selv om han måske tror det.

Jeg vil bare gerne følge hans vens tur, måske han også blogger om turen ligesom Norman gjore da han gik? Det kunne være SÅ sjovt at læse - elsker at læse blogs! :)

I anledningen af at jeg har fået kvalt HELE min strygebunken, ryddet op, støvsuget OG motioneret tænkte jeg at jeg skal forsætte i den sunde linje så jeg har også handlet salat og kylling ind i Netto og laved god mad - men som altid så brændte lortet på mens jeg lavede det......

Men det smagt faktisk godt alligevel

Agurkestænger - der skal jo farver på maden har jeg læst.......

Salat mix men øv der var rucula med i denne her pakke! PY FØJ hader hader rucula!!
Alting ser fint ud......

*Bang* så brænder lortet på og lugter helt vildt! WTF!!

Done - burde måske ikke ha laved så stor en portion men det er altid svært at vurderer syntes jeg......har ikke sådan et "øjemål" mht. portioner......levner faktisk ret tit, men ikke i dag :)

Ellers er der ikke så meget at fortælle - lige nu kan jeg se at der står en fyr på terassen på nabobygningen som ellers er noget kontor tam tam og derfor altid forladt i weekenden, men nu står der en fyr og glor direkte ind på mig, naller - glæder mig til jeg får løn så jeg kan bestille rullegardinerne, de skal specialbestilles fordi målene på vinduerne er skæve i forhold til hvad man kan købe.............nå nu er stirre-manden gået ind igen. Hmf - hader folk som glor!

Nu vil jeg lige rede min seng igen og så gøre klar til at hoppe tidligt på hoved i seng, det skal blive godt at sove på et dejlig rent lagen og med en dejlig ren rullemadress under - og med en ren mis og rene trusser!!

Bliver lidt spændene at se hvad der sker i morgen på arbejde - ser frem til at få den kontrakt skrevet under så jeg er sikret to måneders løn!! Damit hvis det her også skulle smutte - puha sådan må jeg slet ikke tænke!! Det skal nok gå..........I'm sure! :)

P.S: Måske jeg er lidt strid - og gammeldags men det fik mig sådan til at grine da jeg gik der på Holmen i øs pøs regnvejr og tænkte på at alle de ærkerøde mennesker der sidder i parker omkring i Danmark og smælder løs over ting som ikke er der - ifølge min verdensoverbevisning - og drikker øl og bruger en dag som normalt er en fridag men i år er det jo en søndag, men de sidder der og feder den og drikke bajer og så begynder det at regne!! Ha Ha!!

Så kan de lærer det!!

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

What a nice picture of the black cloud and the rooftops, very fine detail with the danish flags, puts just a drip of color in the picture. Is that shot with your mobile phone?

Deirdre-Ann sagde ...

No the picture is taken with my Canon Digital Ixus 100 iS pocket camera that I always carry with me.

Unknown sagde ...

Well, it's a great photo!