søndag den 8. maj 2011

Søndag....... :(

I dag er det søndag og i morgen ved denne tid træller jeg den igen i en latterlig tøjbutik hvor jeg i 9 stive timer skal gå rundt og lade som om jeg har rasende travlt når der i virkeligheden ikke er noget at lave.

I mandags fik jeg at vide at mandag var min faste "gå tidligt dag" dvs. at jeg skal gå kl. 17.30 og at tirsdag var min faste fridag - jeg har stadig ikke fået en kontrakt eller en arbejdsplan men jeg kunne se, fordi jeg kikkede i en mappe som lå på bordet - at jeg er sat på til at arbeje fra 10.00 til 19.00 i morgen mandag.......hvilket jo er dybt modstridene hvad vi jeg ellers har fået at vide og da jeg har en aftale med Hr. Højesteret kl. 19.00 her i min lejlighed så kan jeg ligesom ikke arbejde til kl. 19.00 vel.......

Det irriterer mig grænseløst at jeg ikke kan få noget fast og konkret at vide og at jeg ikke kan planlægge noget fordi det hele tiden bliver ændret, mega mega irriterende!!

Nå men nok om den skod butik!!

I går tog jeg op og grillede hos min coaching buddy, hun endte med at handle ind og købe spareribs og ostepølser, sidstnævnte er hendes favorit, jeg syntes de var okay men ikke sådan suuuuuuper gode, dér må jeg nok igen være gammeldags og jysk og bede om en helt almindelig hotdog pølse med brød og det hele på (minus rå løg!) se dé smager mums!!

Jeg ville ellers ha taget kyllingefiletter med som jeg har i fryseren, men så handlede hun ind - vildt skønt men nogle gange så føler jeg mig bare så fattig og så luset fordi jeg altid spiser på hendes regning! Feks. da vi var på Madklubben, så betalte hun hele regningen, ikke kun for mig men for os alle som var ude fordi det var i forbindelse med hendes firma og bladlanceringen - jeg mener, det er vel egentlig okay fordi jeg også har været med til at lave bladet, skrevet artiklerne osv. men jeg får alligevel sådan en følelse inden i af at jeg ikke kan være med dér fordi jeg ikke har den slags penge som dem i hendes omgangskreds har.



Mums - tøsegrill :)

Der lå en pose på bordet og pludselig var hendes skøre (men dejlige) kat kravlet ind i posen og lå der helt stille.... :)
I sidste uge gav hun også sushi og i går gav hun så grillmad - jeg havde kun en pose chips og øl med........jeg er virkelig ofte i syv sind over de her penge! Jeg vil blive så ulykkelig hvis jeg en dag finder ud af at hun føler at jeg misbruger hendes venskab og jeg tænker ofte på om jeg også ville være venner med hende hvis hun ikke havde mange penge og dét ved jeg helt sikkert at jeg ville, for jeg vidste jo ikke at hun havde penge da vi mødtes - og havde hun som jeg ikke haft nogle penge så kunne vi nemt finde på noget andet, mindre omkostningskrævende at lave, feks. kunne vi ha smurt nogle sandwiches og sat os på et tæppe i Nyhavn og kikket på mennesker mens vi spiste vores medbragte mad, hvilket jeg feks. elsker, altså jeg elsker madpakker - at tage mad med ud og så finde en random plet og sætte sig og spise dér, det er meget mere uforudsigeligt end at sætte sig på en cafe og så vide at du kun kan få det som står på menuen og at du skal sidde dér under hele måltidet.

Feks. er min coaching buddy heller ikke typen der cykler ud til loppemarkeder og bare kikker, hun er meget mere til dyre designer butikker og hurtige impulskøb - jeg kan gå i dagevis på loppemarkeder og i butikker uden at bruge én krone, dels fordi jeg ingen penge har men også fordi jeg ofte tænker "har jeg virkelig brug for det dér?" og som ofte har jeg jo ikke brug for noget, udover at få betalt min husleje og få noget at spise - og så vil jeg gerne forsætte med at betale 200 kr til min lille pige i Afrika og betale 363 kr til Fitness så jeg kan blive ved med at føle mig godt tilpas i min egen krop.

Udover dét har jeg ingen store krav lige pt. En sofa ville være skønt men jeg overlever, et par flade ballerina sko til at gå på arbejde i ville også være dejlige men igen, I'll live.

Jeg har stadig ikke hørt fra Norman eller Ayal ang. arbejde. Det gør mig selvfølgelig lidt ked af det, jeg mener jeg ved jo at de er online hele tiden via deres Iphones og jeg ved at de har fået min mail, det er jeg slet ikke i tvivl om, min coaching buddy sagde at det kunne være de havde travlt og skulle forhører sig i deres netværk først, men ej selv om det lyder realistisk hvad hun siger så er min konklution at de har fået min mail men vælger at se bort fra den, enten er den slettet eller også er den lagt i en folder med mit navn hvor i den så kan ligge til evig tid uden nogen respons.

Ærgeligt men jeg trode heller ikke inderst inde i mit hjerte at de virkelig mente det og at de virkelig ville hjælpe, feks. Norman han sagde bare dét med arbejde fordi det er sådan han er og sådan noget han bare slynger ud uden at han forventer at blive holdt op på det.
Ayal siger altid at han gerne vil hjælpe alle mulige mennesker og omtaler ofte sig selv om et godt menneske, hvilket han helt sikkert også er, meeeen ikke når det så virkelig gælder, ikke i min verden.

Nå, men dét gider jeg slet ikke tænke mere på, jeg gjore et forsøg og det bragte så ikke noget med sig. Jeg må finde et andet arbejde på en anden måde.

Nu vil ejg tage til fitness og give den gas på løbebåndet og bagefter vil jeg tage hjem, gøre mit badeværelse rent, måske lige vaske gulvet igen så det er HELT fint til Hr. Højesteret kommer i morgen og så ellers slappe af og søge jobs resten af dagen, jeg må vist også hellere få ringet til min Gudfar selv om jeg overhoved ikke har lyst, håber hver dag at han bare dør og jeg aldrig opdager der men så heldig er jeg åbenbart ikke.

Forresten, i går aftes da jeg kom hjem var det helt mørkt, så jeg tændte mine laterner på terassen og tænkte at måske der er nogen på gaden som ser dem og bliver i godt humør af at der er levende lys udenfor en dejlig forårsnat.....jeg blev selv helt i godt humør ved tanken

Råhygge på Kgs. Nytorv

Ingen kommentarer: