tirsdag den 31. maj 2011

Rengøring!!

Puha hvor har jeg gjort rent - i 6 stive timer i træk! Jeg er SÅ flad!

Vil ikke skrive super meget om rengøringen af den mest beskidte lejlighed jeg har gjort rent ever, for billederne taler mere end mine ord gør........

Find noget......

Skuffen under komfuret - og prøv lige at se gulvet!!

Vand.....!
Beskidt gulv, blitzen gør desværre at det ser renere ud end det er.....

Once upon a time var gulvet hvidt.....

SÅ beskidt!

Nasty køleskab

Lækkert køleskab
Start på gulvvask i køkkenet....

Der er nu ikke noget så skønt som at gøre rent et sted hvor man kan se hvor man kommer frem!!

Håber virkelig ejeren af gulvet bliver GLAD!!

Mens jeg gjore rent tænkte jeg meget på min dag i dag - jeg har nu fundet ud af hvem min stalker er, det er en fyr som hedder Johnny, aner ikke hvem det er og det selv om jeg fik både navn og efternavn og adresse. Politiet sagde at jeg kunne få ham sigtet for blufærdighedskrænkelse - men jeg ved ikke rigtig, jeg bliver lidt nervøs ved tanken........jeg mener hvad sker der hvis han bliver sigtet? Bliver han så sur på mig og når han har mit nummer ved han så også hvor jeg bor??

Men jeg tænkte også på noget andet, noget MEGET mere positivt - jeg tænkte på at jeg jo kunne tage tidligere afsted på min pilgrimsvandring!!!! Nu er jeg jo ikke bundet af et arbejde - jeg er FRI og kan rejse når jeg vil.........Århhhhhh hvor en fantastisk tanke!!!

Camino France here I come!!! I'm so fucking ready til noget sjælefrihed!!

Men nu må jeg heller sove da jeg skal op i morgen og gøre mere rent, både i skuespiller lejligheden men også på mit faste sted - money money money!

Ingen kommentarer: