onsdag den 1. juni 2011

1. Juni 2011

Så blev det 1. juni 2011 - og uanset hvad så er jeg om én måned i Spanien, måske før men alllllller senest er jeg i Spanien 1. juli, ned til uendelig frihed, bare mig og min rygsæk. :)

Jeg vil stærkt undersøge om jeg ikke kan tage afsted før, jeg mener, hvad skal jeg lave frem til den dato? Eneste minus er at jeg har loved Anika at tage med hende til Take That Koncert her i København d. 16 juni, jeg er for det første ikke så meget til koncerter men jeg lovede hende det sidste år - men nu gider jeg faktisk ikke og SLET IKKE når jeg evt. kan gå på en grusvej i Spanien!!

Koncert Vs. Pilgrimsvandring?? Hmmmm NOT hard choice!!

Og forresten, på min blog kan jeg jo se hvilken ting folk søger på og så kommer frem til min blog, er du gal der bliver søgt meget på "Nykredit", "Medarbejder flygter fra Nykredit", "Anne Marie Lind Oxfelt" osv. Jeg kan kun grine for jeg er så færdig med den bank, har fået mit nye visa dankort fra Nordea, det ligger i skabet sammen med det fra Nykredit, alle mine kontier er i plus og Nykredit Bank er så passe i mit liv.

Kundeservice er en by i Rusland hos dem.

Må heller komme i gang med at pakke bilen, skal hente min yngste lillebror i Middelfart kl. 14.00 og kl. er nu 09.00 og jeg har end ikke pakket eller ryddet op eller taget opvasken.......doooooo!

Ingen kommentarer: