onsdag den 29. juni 2011

Mærkelig Dag

I dag vågnede jeg op i dårligt humør - hvordan i alverden dét kan lade sig gøre aner jeg ikke, jeg mener, burde tingene ikke slettes mens man sover? Altså den forgående dag's sorger og tanker?

Åbenbart ikke - men sagen er bare den at jeg ikke har haft nogen møg dag i går, den gik med at forberede min kagebagning og være på Sydhavnen med min coaching buddy så det var egentlig en okay dag selv om jeg godt kunne mærke på mig selv at jeg 100% havde en af de dage hvor jeg bare trængte til at være HELT nørded alene - måske fordi jeg ignoreret mit indre ønske, altså måske fordi jeg gjore dét så blev jeg lidt småtvær og mut?

Nå men altså jeg ville ha været oppe og løbe, kom også tidligt i seng så det burde ha været muligt men jeg kunne ikke, sov fra kl. 06.00 til kl. 09.30 - dvs. 3½ time mere end beregnet, så NU kan jeg simpelhen ikke være fysisk træt mere!!! It's impossible!!

Da jeg vågnede gik jeg i morgentøj - meget meget morgenagtig - ned til Brugsen i Sølvgade for at købe ny shampoo og balsam, jeg har købt noget balsam på tilbud og det gør simpelhen at mit hår klasker helt sammen og det ser ud som om jeg har 8 hårstrå! WTF!! Hvad sker der for det når jeg normalt har 8 milliarder krøllede hår på mit hoved? Jeg ELSKER mit hår, det er det smukkeste på mig - så damn stå i at jeg skal føle mig som en der har sovet med en sok på hoved!

Selvfølgelig havde Brugsen det jeg normalt bruger, eller det som jeg er begyndt at bruge efter min personlige finanskrise, før købte jeg altid shampoo osv. hos frisøren - men deres flaske automat var i stykker, så over i Super Bedst som så ikke ville tage de flasker jeg kom med - videre til Irma som gerne ville tage flaskerne men som ikke havde shampooen og balsammen.......så tilbage til Brugsen - og så hjem og i bad men først måtte jeg lige sætte det tæppe vi havde haft med på Sydhavnen i går over i vaskemaskinen, min coaching buddy havde spildt chilli på tæppet og dét lugtede!

Jeg fik altså langt om længe et meget tiltrængt bad i semi koldt vand, kan simpelhen ikke klare varmt vand for tiden, tror jeg er blevet helt varme allergisk af at vandre i heden i Spanien! Jeg badet i så koldt vand at jeg fik helt stive brystvorter og gåsehud over det hele, altså nu er mine brystvorter faktisk altid stive til stor morskab for mine små brødre der altid siger "Hey Søs dine knapper er stive......" hvor til jeg altid svare at "Hov ja, dét er de sørme også, hvad med dine er de også stive?" Og så råber de altid "Aiiiiiiiiii hvor er du ulækker, vask din beskidte mund......." Hvad kan jeg sige? Teenager!
Men altså de var meget mere stive i dag pga. vandet som faktisk var rigtig koldt og som Frk. Frossenpind #1 er jeg overrasket over den tempertur vending min krop har taget!

Så måtte jeg tag mig sammen og gå ned og bytte min mors fødselsdagsgave som hun sendte retur - hun syntes jeg skulle beholde pengene for blusen hvilket jo er meget sødt tænkt men dvs. jeg har så ikke givet min mor en fødselsdagsgave på hendes 60 års fødselsdag og dét huer mig bare ikke!

Dernæst så skulle jeg ned og høre hvad der bliver af min Mulberry taske, jeg indleveret den til reperation 28. April og skrev under på at de, altså Mulberry må bruge mellem 2-6 uger på at lave tasken - den deadline udløb så d. 10 JUNI! Hvilket så snart er 3 uger siden.........

Siden jeg købte min Mulberry taske i juli 2009  har jeg netop regnet ud at den enten været i stykker eller til reperation i 10 måneder og 17 dage! I over 8 måneder var tasken hos Mulberry Århus og nu har Mulberry København så haft den i 2 måneder i dag........hvad sker der for at jeg skal ha så dyr en taske som så enten er i stykker eller til reperation hele tiden?

Burde fandeme købe en billig taske fra H og M, der får man fluks pengene igen hvis tasken går i stykker eller også får man en ny - det her er jo dybt dybt latterligt! Men jeg var i forvejen i så dårlig humør at jeg slet ikke gad hidse mig op omkring tasken, det er jo så latterligt det her - damen siger så til mig: Ja du får det selvfølgelig uden beregning - øhhhhhhhhhhhh ja SELVFØLGELIG gør jeg det, den er jo gået i stykker for anden gang inden for reklamationsfristen så SELVFØLGELIG skal jeg ikke betale! Som om dét er en trøst for mig, jeg vil da meget hellere have min taske som jeg har sparet op til i 3 år.........

Da jeg går fra butikken er jeg ved at falde fordi min sko pludselig og uden varsel går i stykker! Mine sko som jeg købte i USA....

Mine fine brune Old Navy klip-klapper

Plastik møg - men det er de eneste brune sko jeg har så pænt øv selv om de kun kostede 5 dollars
Bagefter travede jeg op til min coaching buddies kontor og hentede en masse flasker fra en reception hun har haft, der var for 63 kr i alt og så en masse flasker som skulle smides i en flaske container fordi der ingen pant var på dem - jeg måtte smile sødt til tre restaurant ejere før jeg fandt en som var villig til at låne mig hans sækkevogn - ellers skulle jeg ha gået flere gange, men med et sødt smil og krøllet garn lykkes det mig at husle mig til at låne en sækkevogn hos en sød italiensk restaurent ejer - det væreste var dog at dem som har pakket kassern med flasker ikke har tømt flaskerne så der var så meget gemmelt ildelugtende cider og sprut som løb ud på mine sko, tær og bukser..........fucking naller men når man får gratis penge kan man ikke tillade sig at brokke sig, så jeg knø hjem og skiftede tøj bagefter.

Inden smuttede jeg dog lige forbi posthuset og hentede en pakke som en af mine gamle klassekammerater fra HHx tiden havde sendt til mig - han er "shampoo pusher" i dag og jeg har bestilt noget snask som jeg kommer i håret for at holde på mine krøller så de ikke bliver helt fuzzy - så stor var min glæde da jeg så at han havde puttede 3 dåser i pakken i stedet for de to jeg har betalt for, plus en mini udgave plus en masse små prøver på shampoo, balsam og andre stylingsprodukter, en masse rabatkuponer på tøj, tyggegummie og klistermærker..........jeg blev helt rørt da jeg sad på posthuset og åbnede pakken i mit stinkede øltøj - tænk at en jeg ikke har set i over 15 år gør noget så sødt! Jeg plejede altid at købe alt hos ham før jeg gik "fallit" men efter alt det med gården og jobbet osv. så har jeg kun købt i ny og næ og med lange lange perioder i mellem men nu fråsede jeg og købte to bøtter til 300 kr og så sender han mig for flere hundrede kroner..........dét gik lige i min "der findes stadig søde empatiske mennesker" æske hvor jeg kikker i ny og næ når livet ser alt for sort ud!!


Hårsnask

Og nu sidder jeg så her, med mit strandtæppe på tørrestativet på terassen som både er blevet fejet og støvsuget så den er helt lækker at gå på med bare tær - og så er det at jeg burde gå i gang med at lave kagebundene og farve fondand men min kagegejst er helt pist væk efter i går og i dag.........
Alle siger til mig at jeg ikke må give en kage til en fyr fordi det vil være det samme som en kærlighedserklæring........hvorfor er det at jeg ikke ser der sådan`?? Er der noget galt inde i hoved på mig siden jeg ikke ser en kage som en kærlighedserklæring?? Jeg mener, hvis jeg elskede en fyr ville jeg sige "Jeg elsker dig" såre simpelt ikk? Hvis jeg ville komme med en kærlighedserklæring så ville jeg 100% sige og gøre tingene lige ud og ikke komme med noget så fesen som en kage - en kage er jo bare en kage - mener JEG men det er så her alle punker mig og siger at dét er det  bestemt ikke.........

Arghhhhh hvor jeg dog hader alt det der mærkelige fordækte noget i livet, hvorfor kan tingene ikke bare være som de er? Hvor ville alting være nemmere så!

Jeg har forresten lige fået post - søgte i marts måned om boligsikring og har nu endelig fået det! Yep Yep....... 846 kr om måneden i hjælp til huslejen, hvor er det dog skønt, det føles som en kæmpe sten er løfted fra mine skuldre!!

Ingen kommentarer: