onsdag den 15. juni 2011

Countdown...

Og ja der står Countdown og ikke Cunt down! Sidstnævnte har det strålende efter en nat med hyggerier fra natskuffen - den sidste aften hvor jeg får mulighed for dét inden jeg tager afsted!

Har fået en mail tilbage fra dem som ville give et købstilbud på gården, de springer selvfølgelig fra - I knew it, folk tror de kan få gården for en slik, så som 1,5 mio, men en almindelig byggegrund koster ca. 500.000 til 800.000 kr. Så skal der et hus på, det koster ca. 1,5 - og så har du en frimærkegrund uden buske eller noget og et type hus - hvilket er fint nok et langt stykke af vejen.

Her får du 38 hektar agerjord som hvert år indbringer 50.000 kr i forpagtning, skov med jagtmuligheder og 800 kvm. tip top funktionelle udebygninger og en allerede eksisterende have med over 100 år gamle høje kastanietræer og muligheden for at bygge dit helt eget drømmehus.

Jeg nægter at sælge til 1,5 mio - så går jeg jo derfra med gæld til op over begge øre, sælger jeg til 3 mio kan jeg lige dække mig ind så frem køber betaler for salgsomkostningerne - jeg har kun dét ene kort tilbage på hånden og jeg giver det ikke godvilligt fra mig - som Lille Per fra Far til 4 ville ha sagt!

I nat har jeg ikke sovet særlig godt - jeg kan ikke finde ud af om det er pga. varmen eller hvad det er, men jeg sover bare ikke særlig godt for tiden - naller.....

Syntes jeg har 1000 ting jeg skal nå inden jeg tager afsted men lige nu er jeg helt blank - hmmmm er det godt eller skidt?

Ingen kommentarer: