lørdag den 11. juni 2011

Solopgang??

Hvad sker der for at jeg vågner kl. 04.43 og ikke kan vride ét eneste minut mere søvn ud af min krop?

På gaden larmer folk som altid, jeg elsker det lige så meget som jeg hader det. Larmen fortæller mig at jeg lever og at jeg der er folk omkring mig, men den fortæller mig også at jeg ikke er en af dem som er ude og feste og dét gør mgi ked af det.

De sidste tre dage har jeg leget med lystperlen, det er vel meget godt men jeg savner noget - i går aftes efter mit drik-mig-i-hegnet-forsøg som endte med 3-3 til mig og øllene, dvs. jeg måtte kapitulerer efter 3 dåseøl og gå i seng, efter en omgang dildosex med mig selv som varede under 2 minutter vendte jeg mig om på siden og græd - jeg kan ikke helt fortælle hvorfor jeg græd for jeg ved det ikke selv men jeg er bare så træt af at jeg sidder i en stiuation som ser ud til ikke at ændre sig - jeg glæder mgi til min pilgrimsvandring men problemerne er her jo stadig når jeg kommer hjem.....arbejdsløsheden og alle tankerne.

Jeg havde fået en sms fra min coaching buddy da jeg vågnede her for et stykke tid siden, hun skriver "Er du vågen? Sidder med XXX og vil gerne have ham til Danmark, har sagt hans ven kan sove hos dig :)" Øhhhhhhhhhhhhh??

Så fordi hun vil have sit amerikanske knald til Danmark og han ikke er voksen nok eller moden nok til at rejse alene så skal han have sin ven med og hans ven kan selvfølgelig ikke sove hos min coaching buddy da hun skal bolle ham fotografen hele tiden så hans ven skal altså installeres i MIN lejlighed? I MIT hjem? Fandeme nej!!!

INGEN mænd skal ind her og slet slet ikke nogen jeg ikke kender!! HVOR havde hun tænkt sig at han skal sove? På min ikke eksisterende sofa?? I min seng? Fucking NOOOO!!

Dét er bagsiden af medaljen, altså at være venner med en 7'er i Ennegrammet, jeg skrev til hende på SKYPE at jeg var ked af det og fortalte hende hvordan jeg havde det, så logger hun af uden og svare og det næste jeg høre er en sms om at hun da liiiiiige har inviteret en fyr til at bo i min lejlighed!

Jeg har nærmest ikke hørt fra hende i 3 uger mens hun har været væk og så er det næste jeg høre at hun nu vil installerer en fyr i min lejlighed........no way, hvorfor ikke i en af hendes andre veninders lejlighed?? TANKEN ALENE er klam for mig! Skal jeg have en fremmed mand til at sove i min seng, til at bruge mine håndklæder - til at sidde her i mine møbler? En JEG ikke kender og en som JEG ikke har inviteret?

Nej Nej Nej!!!


Solopgang over Kongens Nytorv m/måge

Solopgang over Kgs. Nytorv u/måge!

Ingen kommentarer: