torsdag den 9. juni 2011

Elitedaters.com

Har netop laved en "kik profil" på Elitedaters.com, dvs. en profil hvor jeg kun kan kikke - jeg har så absolut ingen lyst til at betale for noget jeg ikke kan se mig selv bruge.

Min søster har en profil derinde og i weekenden tjekkede jeg om Norman også havde en, dét har han ikke - han har ellers alle andre steder, match.com, dating.dk, scor.dk, parmoni.dk osv. men her er han ikke, i så fald har han et andet profil navn end han ellers altid bruger - selv da jeg boede i London og havde en profil på dating.co.uk var han at finde dér - og så er det ham som kalder mig en stalker? Ironi Ironi.....

Men nu når jeg sidder og kikker på profiler over fyre mellem 33-40 år så kan jeg genkende en masse af dem fra dating.dk - og dér var ingen som tiltalte mig  - hvor overfladisk det end lyder så er det jeg tager mig selv i at kikke efter mændenes øjne - har de rare øjne? Rummer de muligheden for at være ondskaben selv? Kan de vende på en tallerken? Er det øjne som vil fylde mig med sorg og løgne eller er det øjen som vil mig det bedste i fremtiden?

Jeg kikker så langt fra på deres uddannelse, jeg er så uendelig ligeglad med hvad folk laver bare de laver noget som gør dem glade, som får dem til at stå op og ud af sengen hver dag, noget som gør at de føler sig som et helt menneske - gør de dét så er jobbet's titel underordnet, men det er vist bare mig som tænker sådan, ingen af mine veninder tænker i hvertfald på den måde, de mener alle sammen at uddannelses niveauet er uendelig vigtigt. Det er noget pjat syntes jeg, jeg mener jeg er uddannet med en Master i Broadcast Journalistik og hvad gør det mig til? En bedre person? I think not.

Det er det indre der tæller - og en smuk kæreste vil selvfølgelig være at foretrække men når jeg ser på mine to ex-kærester så er der ingen af dem der stod først eller i midten af køen da Hr. Gud delte udseende ud og da jeg var kærester med dem, så synets jeg at de var de smukkeste mænd i HELE VERDEN så nej udseenet går jeg ikke efter - jeg går efter et ægte og rent hjerte og så bagefter når dét er fundet så skal de også være gode i sengen og gide sex........masser af sex! :)


Min trøste aftensmad........fra dondon Sushi på Christianshavn

Jeg som virkelig virkelig eeeeelsker sushi har for første gang NOGENSINDE levnede sushi!! Don't get me wrong jeg elsker fisk men fisk skal IKKE med stor fed streg under IKKE lugte af FISK!! Dét er tegn på at det er på vej til at blive for gammelt og fisken lugtede bare.....efter et par stykker måtte jeg simpelhen give op, lugten gik lige i maven på mig og jeg håber virkelig ikke at jeg får dårlig mave af det her........så meget for at prøve at trøste sig selv med lidt god mad...

Ingen kommentarer: