søndag den 12. juni 2011

Stiveopkald Fra Malta

Uffe min ex-kæreste, som også var min første kæreste nogensinde er i øjeblikket på Malta, dét vidste jeg ikke og jeg talte ellers med ham på MSN den anden dag og der nævnte han ikke noget om at han skulle til Malta, anyway kl. 04.50 i nat ringede min telefon, som ligger ved siden af mig om natten - hvilket faktisk er en dårlig vane......

Jeg trode lidt (håbede lidt?) at det var Hr. Højesteret som ringede og ville ha et sted at sove, det kunne selvfølgelig også være min klamme stalker, tanken strejfede mig et sekundt men jeg har ikke hørt noget fra ham siden jeg meldte ham til politiet - men så var det Uffe, jeg VIDSTE at han måtte være stiv siden han ringede, for han ringer aldrig til mig, virkelig så godt som aldrig og så viste det sig at han var på Malta.......og var faret vild i sin kæmpe brandert og ville høre om jeg kendte en genvej hjem fordi jeg altid er så god til at finde vej pga. min klæbe hjerne..........!!!! Men Øhhhhhhhhhhh Uffe, jeg har ALDRIG været på Malta........!!!

Dét mente han så bestemt at jeg havde - mens vi snakkede fandt han vandet og så kunne han gå hjem mente han og lagde på.

5 minutter efter ringede han igen og sagde at nu havde han fundet et skilt hvor på der stod "I love you" på maltetisk og så vidste han godt hvor han var - så spurgte han ind til om jeg havde besluttede mig for at tage afsted på pilgrimsvandring - jeg sagde at dét havde jeg og at jeg regnede med at tage afsted på torsdag d. 16. juni eller så snart min kassekredit er gået i orden og så sagde den fulde ex-kæreste faktisk noget rigtig klogt - altså han er klog men det kom lidt bag på mig så meget perspektiv der egentlig er bag hans ord....

Uffe sagde - fordi jeg have fortalt ham om mine følelser for Norman, altså at jeg savner ham ligesom jeg savner Hr. Højesteret og at jeg er bange for at jeg igen kommer til at gå en pilgrimsvandring med ham i mine tanker - og dértil sagde Uffe at jeg skulle prøve at forestille mig at være kærester med Norman/og/eller/ Hr. Højesteret.

Ville det at være kærester med dem opfylde mine drømme om en kæreste?

Nej.

Ville det at leve et liv sammen med dem opfylde mine drømme om dét liv jeg gerne vil leve?

Nej.

Se sådan har jeg jo ligesom ikke set på tingene før - det lyder måske såre simpelt men lige da Uffe sagde ordene var det som om tiøren faldt for mig - jeg kunne næsten høre mine stressede hårdtarbejdene hjerneceller klappe af begejstring over at jeg endelig ENDELIG så lyset!! :)

At være kærester med Hr. Højesteret ville være som at få en halv drøm opfyldt, han har jo børnene, han har ex-konen, han har haft alle de ting jeg gerne vil have og så vil han ikke giftes og ikke have flere børn - et forhold til ham ville være ét stort kompromi hele tiden men jeg ville få trygheden og jeg ville få den lækkre store stærke kloge mand.

At være kærester med Norman ville være noget nær det samme, jeg ville aldrig kunne få den sikkerhed og tryghed hos ham som jeg helt fra starten af har følt i mit hjerte at han stod for. Han er alt for flyvsk og jeg ville med min godhed aldrig sætte grænser for ham og han ville med sin flyvske livsstil og egoistiske tankegang igen og igen træde bevist (måske ubevist) på mine følelser. Jeg ville få alt materalistisk der kan købes for penge, måske et bryllup og en lækker klog mand men alt andet ville være ét stort kompromi fra min side, dag efter dag.

Intet af ovenstående er noget jeg vil ønske at få, helt dybt nede - jeg vil gerne have trygheden, sikkerheden, den lækkre mand (om ikke andet så bare i mine egne øjne) muligheden for at få børn og et skønt havebryllup og samtidig have en elsker, en bedste ven, mand og fortrolig i én person - alt det materalistiske kan vi sammen spare op til og kan vi ikke, så lever jeg allerede nu fint uden - jeg har end ikke tv, eller jeg har tv men jeg har ikke råd til at få det tilsluttet men jeg kan dog stadig spise mig mæt ca. 3 (måske kun 2 gange) om dagen men det er også nok - så jeg har det egentlig godt, der mangler mange ting i mit liv men jeg har det okay som jeg har det nu.

Og dérfor er jeg NU slet ikke i tvivl om at jeg nok skal klare min pilgrimsvandring uden at tænke synderligt på hverken Hr. Højesteret eller på Norman - og når jeg engang kommer hjem så vil jeg være frisk og klar til at tage fat på hverdagen igen, det vil sikkert stadig komme ups and downs og dumme ting i mit liv men i bund og grund vil det være rigtig dejligt at komme lidt væk så jeg kan komme hjem med ny energi - og turen er pice of pie. Been there done that..... :)

Her er forresten nogle billeder fra i Fredags........

Taget fra rundkørslen på Kgs. Nytorv - hvad sker der lige for at hejse folk så højt op??

Det blev ved og ved hele aftnen

Hvad mon de laver? Spiser??

Og på vej ned igen...
Den dårlige sushi fra dondon sushi gav mig virkelig dårlig mave fredag formiddag (og jeg har faktisk stadig dårlig mave her søndag) så midt i mine "jeg oser" i Bilka måtte jeg sætte kurven fra mig og storme ud på toilettet men jeg kan bare IKKE sætte mig på offentlige toiletter uden at dække sædet til først!!! Yaiiiiiiiiiiiddddddddddd

Lidt rystet billed, men er det bare MIG som syntes det er ulækkert at Bilka One Stop i Fields sælger kager og brød under TRAPPEN på torvet? Jeg mener, er der INGEN (udover mig) som tænker på alt det skosnuller der falder ned fra trappen og ned i maden som så sælges og spises af mennesker??? Fy føj - jeg skal ikke nyde noget!!
Senere i dag skal jeg op og gøre rent hos min coaching buddy, hun kommer hjem i morgen kl. 07.35 med flyet fra New York og jeg skal hente hende i lufthavnen, så skal hun lige hjem og powernappe og i bad osv og så skal vi mødes til Brunch :) Såååååååå hyggeligt, så sker der endelig noget i mit liv!!

Ingen kommentarer: