onsdag den 8. juni 2011

Copenhagen My Love.....

SKREVET SØNDAG D. 5. JUNI 2011

Gud hvor jeg dog savner København!! Helt ned i tåspidserne - og det gik ellers så godt her i Jylland......men som Shu-Bi-Dua synger i sagen om Hvalen Hvalborg så har alting en ende (og en regneorm har to...) og jeg kan bare så meget mærke at jeg har tiks efter Københavnstrup!

I går aftes fejret vi min fars 65 års fødselsdag, alle var vi hjemme og dagen gik med hygge i haven, vandkamp og familie Brunch - min søster fra Schwitz gik for sig selv og lagde sig på en sofa og senere efter at vi havde spist gik hun tidligt i seng, altså måske kl. 22.30 ikke kvalificerer sig som tidligt men det var tidligt nok taget i betragtning af at vi spiste kl. 19.30.....

Storfamilien er klar til at grille......

Drikkevarene er også klar.....

Min internationale familie - og til dem som ikke er flagkyndige er det fra top til bund: Danmark, Sverige, Schwitz og Østrig

Sådan fylder med op af øl og sodavand - 5 årig Nevø køre afsted med traktoranhængeren, jeg tror nok dét var tungt!

Tarteletter med høns i asparges - min yndlings YNDLINGS mad! Min elskede Mormor plejede at lave en lille portion til mig alene uden asparges som jeg hadet da jeg var lille fordi jeg syntes de var så slimet og fyldt med "tråde" og uden brunt hønsekød, jeg havde sådan en ide om at det kød på en høne/kylling som var brunt eller rødt var fordi den stadig blødte og dét spiser jeg bare ikke! Det gør jeg stadig ikke den dag i dag men nu er det mere legalt at jeg er kræsen - dengang da jeg var barn skulle jeg bare 7-9-13 spise op, så Mormor lavede altid special mad til mig når jeg var på besøg, så opstod der nemlig ingen skænderier mellem mig og mine forældre!
Min elskede seje kloge og meget betænksomme Mormor!

Jeg gik op for at ville tale med hende men der lå hun allerede og sov i sengen så jeg listede ud igen og har faktisk slet ikke fået snakket alene med hende mens hun  har været her, men på den anden side så har hun heller ikke kontaktet mig for at tale med mig alene, så jeg ved ikke - kors hvor er det svært at få en søster mere efter 31 år med kun én søster!!

I dag skulle de så til lufthavnen og jeg stod troligt op kl. 06.30 så jeg kunne få et bad før alle andre og være klar til at spise morgenmad med dem - altså med min nye søster og hendes ældste datter som er min niece. Ingen af de andre stod op for det og alligevel så kan jeg ikke dreje hende, hun er virkelig svær at læse og hele tiden så siger min mor "Kan du ikke snakke lidt med hende så hun ikke føler sig udenfor?" Okay så går jeg over for at snakke med hende og hun siger så at hun bare gerne vil være alene og læse en bog - Mor siger dét er høflighed, jeg mener det må være ærlighed men så er det igen pludselig mig som holder hende udenfor med alt min snakken........

I morges efter at de var kørt mod lufthavnen sagde min mor ud af det blå "Far og jeg syntes ikke at du kan tillade dig at tage på Pilgrimsvandring............" Årrhhhhhhhhhhhh hvor jeg bare VIDSTE at den ville komme!! og hvorfor er jeg sådan en sucker for at få mine forældres skal accepterer alt hvad jeg foretager mig?

Sidst jeg ville afsted sagde Mor at jeg burde blive hjemme og arbejde og at pengene ikke var til det, nu siger hun at jeg skal blive hjemme og arbejde - men jeg mener, hvis der vitterlig IKKE ER NOGET ARBEJDE, hvad skal jeg så blive for? Skal jeg så sidde dag ud og dag ind i min lejlighed og kikke og lave ingenting, ligesom jeg gjore i marts og april og ja faktisk også januar og februar for lige at få dét med?

Hvorfor kan mine forældre ikke sige "Deirdre-Ann, tag afsted, nyd din tur og kom hjem med frisk ny energi til at tage fat på livet igen........?" Måske det er lige dét som skal til for at jeg kan komme tilbage på arbejdsmarked, en ny tro på at jeg KAN noget.......Mor siger at det er noget vrøvl, for selvfølgelig kan jeg noget men det virker bare ikke sådan for mig - men hvis jeg går 900 km så vil jeg jo netop kunne bevise overfor mgi selv helt uden skyggen af tvivl at jeg KAN og at jeg er SEJ! Men sådan ser mine forældre ikke på livet - og jeg burde vide det og jeg burde ikke bliver overrasket over deres reaktion.

Mor mener ikke at jeg kan tillade mig at rejse væk i 3-5 uger når jeg har lånt penge af dem, så burde jeg blive hjemme og kæmpe for at tjene dem tilbage - og tro mig på mit ord, dét ville jeg også virkelig gerne men hvordan??

Det var det samme da jeg skulle arve gården, jeg ville gerne efter HHx arbejde i ét år og så ud og rejse jorden rundt og hjem og studere videre, Far og Mor syntes det var bedre at få gården, tjene nogle penge og så kunne jeg altid tage afsted - verden venter altid sagde Mor men dét de ikke sagde er at det er noget nær umuligt at rejse væk og afsted når der er tons af forpligtelser, regninger og forventninger herhjemme så jeg kom aldrig afsted, før sidste år da jeg tog afsted på min pilgrimsvandring - og dét var for mig som at have trængt til at skide i flere ÅR og så ENDELIG ENDELIG komme frem til en skønt toilet og bagefter føle sig så uendelig let og klar og frisk.......

SKREVET TIRSDAG D. 7. JUNI 2011 KLOKKEN 15.48.

Her må så komme noget nær verdens længste opdate, både i længde men også i forhold til den tid det har taget at lave den - jeg har været helt rundtosset den sidste uges tid og har bare slet ikke fået skrevet noget. Hoved snurre med tanker men jeg kan ikke tænke én eneste tanke klar.....

Jeg har haft computeren åben de sidste tre dagen for at skrive blog men hver gang har jeg lukket den igen.......og som jeg sidder her er roen bare heller ikke over mig, så måske jeg skriver senere??

SKREVET TIRSDAG D. 7. JUNI 2011 KLOKKEN 18.35


Christina Aguiilera - The Voice Within....

Dét her er en 6'er sang, altså en sang sunget af en 6'er om en 6'er til en 6'er ifølge Ennegrammet - denne sang er som skrevet til mig, det er dét jeg siger til mig selv når verden ramler som den har gjort de sidste par dage.....

Young girl, don't cry

I'll be right here when your world starts to fall
Young girl, it's all right
Your tears will dry, you'll soon be free to fly


When you're safe inside your room you tend to dream
Of a place where nothing's harder than it seems
No one ever wants or bothers to explain
Of the heartache life can bring and what it means


When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within


Young girl, don't hide
You'll never change if you just run away
Young girl, just hold tight
And soon you're gonna see your brighter day


Now in a world where innocence is quickly claimed
It's so hard to stand your ground when you're so afraid
No one reaches out a hand for you to hold
When you're lost outside look inside to your soul

When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin

To trust the voice within


Yeah...
Life is a journey
It can take you anywhere you choose to go
As long as you're learning
You'll find all you'll ever need to know


You'll make it
You'll make it
Just don't go forsaking yourself
No one can stop you
You know that I'm talking to you


When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within


Young girl don't cry
I'll be right here when your world starts to fall

Dét er dét jeg skal blive bedre til, at lytte til min indre stemme, den har faktisk aldrig svigtet mig - det er mig som har svigtet den og mig selv så mange mange gange at jeg slet ikke har tal på det mere...min indre stemme siger til mig selv at jeg skal tage afsted på Pilgrimsvandring, at jeg skal ud og mærke at jeg lever frem for at jeg er her i min lejlighed og føler mig som en zombie - problemet er bare om jeg tør? Tør jeg trodse mine forældre så radikalt? Tør jeg gå i mod deres direkte ønske?

I dag var jeg til møde i banken og jeg fik lov til at få en kassekredit på 70.000 kr, det er vildt mange penge men når terminerne er betalt i 2011 er det ikke så mange penge. Bare her i juni skal jeg af med 14.700 kr og i juli med næsten tilsvarende i forsikringer på gården......og så 14.700 kr hvert kvartal resten af året......det er dyrt at være gårdejer uden en indkomst!

Men jeg har en plan - næste år når sagen skal for retten så vil der igen komme mediefokus på den og så vil jeg bede dem om at nævne at gården nu er sat til salg efter hvert indslag, på den måde vil jeg få gratis salgsreklame og jeg skal nok kunne overtale dem til at henvise til min hjemmeside over gården (til den tid) på den vil jeg så lægge en masse billeder af gården, men da sagen nok kommer for i marts eller april vil omgivelserne ikke være lige så idylliske som de er nu - derfor vil jeg på et eller andet tidspunkt i løbet af sommeren bruge noget seriøst tid derude på at få det til at se fint ud og så få taget nogle gode billeder som jeg kan lægge op på min hjemmeside - så kan potentielle købere se skønheden midt i alt rodet som der unægtelig også vil være til dén tid.

Da jeg i søndags ville køre ud og slå græs på gården blev far helt sur og sagde at dét måtte jeg ikke bruge hans plæneklipper til (!) Græsset er mega højt, I know men fars er sådan en man kan sidde på og hæve og sænke skærehøjden, så jeg tænkte at jeg kunne køre flere omgange og så starte højt oppe og så sænke den efterhånden som jeg får kørt et par omgange men nej nej nej - far gik helt skråt på den plan så græsset er stadig meter højt.....


Engang en græsplæne .....

Haven - faktisk kan jeg rigtig godt lide at den er sådan lidt vild og voldssom!

Mere have - det ses måske ikke så tydeligt men græsset går mig til knæerne!! Og jeg er trods alt 159 høj!!

Der er også et par træer som er gået ud - ergo skal jeg vist campere på gården i en weekend eller mere med en motorsav, en buskrydder, en le, en hæksaks og en trailer til at køre det hele væk med.....
 
Jeg var derude tidligt om morgen d. 4 juni (min Fars 65 års fødselsdag) fordi jeg havde en aftale med skrothandleren, han skulle komme og give et tilbud på mit jern.
Hver nedskåret bås er af massiv jern og vejer 42 kg pr. stk. - der er 47 båse i alt inkl. en masse andet jern. Skrothandleren ville give mig 1,40 kr pr. kg men MAX. 300 kr - er det bare mig som er helt blæst til økonomi og hovedregning men dét tal ALENE burde hedde noget i retningen af 2763 kr og så er alt det andet jern ikke regnet med og heller ikke tagrenderne som er af bly og dermed endnu dyre......Jeg blev simpelhen så harm!
 

Noget af mit jernskrot på møddingspladsen (Kors hvor der bare RODER på den gård!!!)
Manden starter med at komme 12 minutter forsent, hvilket er meget når han beder mig om at mødes med ham på gården en LØRDAG MORGEN klokken 07.00!!!! Er du klar over hvornår jeg var oppe? Klokken 05.20!!! Og jeg var der ét kvarter før bare for at være på den sikre side og så kommer idioten forsent!
Dernæst så spørger han s
om det første hvad det er jeg er uddannet som, det var som om han liiige skulle tjekke om jeg var klog nok til at regne fidusen ud - jeg har selv tjekket jernpriserne på nettet og de ligger tættere på 3 kr pr. kg end på 1,40 kr pr. kg - og så er hans pris på MAX 300 kr jo helt vildt latterlig, han begyndte at finde gamle kvitteringer frem som var en måned gammel og vise mig priserne dér - men som jeg sagde til ham så er det jo som med guldpriserne, de stiger og falder som et aktiemarked så det er den dagsaktuelle pris der skal handles efter - sidste gang gav jeg ham DET HELE gratis fordi jeg bare skulle af med lortet og videre i teksten og så kommer han og byder mig 300 kr for mit gamle jern.........!
 
Jeg køre hellere det hele på genbrugsstationen eller hele vejen til min fars firma og op i hans skrotcontainer og lader ham få pengene end jeg vil sælge til en mand der i den grad tror jeg er imbicil!!!
 
Min lange skygge på allén som snart er groet helt til - det var sååå skønt at stå i solen en tidlig morgen og bare høre dyrene vågne op - fordi der ingen aktivitet er på gården mere så vælter det frem med dyr, jeg så tre dådyr i min have, et par haremisser, en pokkers masse fugle og en morgentræt ræv.....nåe ja og et par fasaner!

I onsdags da jeg kørte hjem mødtes jeg med Barbara og Anika inde i byen, dvs. min ældste lillebror kørte rundt og hentede Barbara og Anika og sammen kørte vi så ind til byen, han hentede os også igen da vi skulle hjem, på den måde var der ingen som skulle tænke på at køre - jeg var desværre bare alt alt for træt og var total grydeklar kl. 20! Jeg holdt dog ud til kl. 02.00! Seje mig.
 
Vi spiste på en restaurant som hedder La Forchetta i Vestergade i Århus - maden var god men stedet var hmmm mærkeligt og så skulle jeg have holdt mig til at jeg kun kunne spise 2 retter og ikke 3, jeg gik nemlig SÅ ondt i maven fordi jeg (igen) overspiste.....

Menukortet var smækfyldt med stavefejl.....
Flere stavfejl.......og se oven over min finger hvor det står "Spørge Tjener".....seriøst hvad sker der for ikke at køre en simpel stavekontrol på et menukort inden det ryger i trykken??

Brød med en ske?

Forret som indeholdt hvidløg - men jeg spiste det uden at kny.....

Dessert - pandekage med vanilje is - her var jeg SÅ mæt at jeg slet ikke burde ha spist den, får det stadig seriøst dårligt ved at kikke på den............puha hvor må jeg ikke spise så meget!!!
Anika skulle selvfølgelig have sin fødselsdagsgave men hun var genert så gaven blev givet under bordet.......til STOR morskab for Barbara og jeg som også begge to har en magen til - den mest fantastiske dildo med tre klunker og 7 funktioner :)
Senere gik vi på cafe ved Å'en i Århus og her kunne jeg se den nye bar "Copenhagen" som allerede efter under én måned har ry for at være svine dyr - ét shot koster 100 kr........ét shot indeholder 2 cl. bare lige til orintering!!! Jeg fik næsten helt hjemve da jeg så skiltet........

Efter en del fadøl, drinks og masser af tøsesnak kom dildoen op på bordet til STOR morskab for fyrene ved nabobordet - her er vi ved at måle om Barbaras mand's pik er større eller mindre end dildoen på 17 cm - en størrelse jeg end ikke kan have helt oppe i mig men Barbara mente helt alvorligt at hendes mands pik var min. 23 cm!!!
 
SKREVET ONSDAG D. 8. JUNI 2011 KL. 12.31

I går aftes efter at jeg havde skrevet sidst mødtes jeg med Maiken på Cafe Theodor på Østerbro, vi valgte dog at forlade cafen og i stedet få en is hos Paradis Is hvorefter vi gik en tur i Fælledparken - et sted jeg aldrig har været før - men såååååå skønt og så mange mennesker som sad og hyggede sig på tæpper - der var også en masse kærestepar og jeg ville så meget ønske at jeg en dag bliver en af de par som ligger på ryggen og sammen kikker op i himmelen og nyder synet af skyerne som driver forbi mens grillen bliver klar til aftensmaden......



Salsa Musik og masser af glade dansende mennesker i Fælled Parken

Så fint et lille hus


Et springvand......og ja øhhhhhhh så er der vist ikke mere at skrive om dét billed!

Jeg tror nok dét var parken, altså min veninde Maiken gav mig en lille seightseeing men jeg er ikke helt klar over om jeg var med i hoved.... mine tanker var en kombination af flugt tanker og tanker om fremtiden som er så usikker
Da jeg cyklede hjem gennem København via en rute som jeg kender så godt fra min første "omgang" i København, altså fra da jeg boede her i 2005 hvor jeg boede på Kollegie på Øster Voldgade, til dato det dejligste sted jeg har boet, bevars det er da skønt at bo på Kgs. Nytorv men det var skønnere at være en del af noget, at være ung og bo på Kollegie - og skal jeg vælge mellem ALLE de steder jeg har boet i mit liv, så vil jeg vælge Vesterbrogade som dét skønneste sted, der er liv og mennesker, natur og ro. Jeg var også ret glad for at bo på Christianshavn pga. vandet men hele mit Christianshavner eventyr blev lidt fucked up af at Norman havde kontor om hjørnet - men beliggenheden var skøn.

Her hvor jeg bor nu er alting så sterilt, det er for perfekt og for business like og dét er ikke rigtig mig, men jeg bliver boende her til den da jeg skal giftes og flytte sammen med min mand - hvis den dag nogensinde kommer, og gør den ikke kan jeg gøre som den tidligere bebor i lejligheden, nemlig bo her til den dag jeg dør.

Nå men jeg cyklede hjem ad Dag Hammerskjolds Gade ved alle Ambassaderne og videre ind af Store Kongensgade så jeg den mest smukke gravide dame jeg længe har set, hun var iført en kongeblå stropkjole som gik helt ned til anklerne, og den sad bare perfekt på hendes smukke gravide krop og så havde hun en hvid cardigan på. Jeg så hende på lang afstand og var helt facineret af hendes store runde mave, de fine runde bryster og hendes glade ansigt, nogle gravide er bare SÅ smukke!

Det var først da jeg kom tættere på at jeg lagde mærke til fyren som gik ved hendes side og holder hende i hånden, de var et smukt par og han var iklædt mørkeblå fine bukser, et bælte og en hvid skjorte så de "matchede" på en rigtig fin måde uden at være kiksed - da jeg er næsten ud for dem opdager jeg at manden er Niels-Christian, Normans rigtig gode ven - min første indskydelse var at hilse, fordi min hjerne sagde "Hey ham kender jeg" men netop som min fod begynder at bremse på cyklen går jeg helt i panik og tænker at jeg heller må skynde mig væk før han opdager mig, ikke at jeg tror han vil kunne huske mig men jeg skal ikke nyde noget - men smukke dét var de sammen. Og damen var stor så hun må være lige ved at skulle føde tænker jeg.

Mandag og tirsdag har jeg brugt seriøst mange penge - over 1200 kr!!! Jeg startede tirsdag med at hente pengene for rengøring af lejlighederne, så gik jeg til møde i banken og fik en kassekredit på 70.000 kr, bagefter købte jeg solcreme på Apoteket til kroppen med faktor 30 og solcreme til ansigtet med faktor 50 til min pilgrimstur, så købte jeg en pakke panodil, en omgang kalk-vitaminpiller så mine negle kan få styrke igen og så noget descinficeret gel til hænderne i en lille tub og en ny ansigtscreme - i alt blev det lige 733,95 kroner!! Jeg blev helt svimmel men det er alt sammen ting jeg skal bruge ellers er jeg pænt fucked på min pilgrimstur og ansigtscremen må jeg nødvendigvis have.
Jeg har ikke mere af den gamle tube og har gået og brugt nogle små prøver jeg har fået af min coaching buddy, men det er kun til ca. 4 dage i en prøvetube når jeg virkelig spare og om aftnen bruger jeg bodylotion i hoved......

Bagefter kørte jeg hjemad på min fine cykel som mens jeg var i Banken havde fået en eftersyn hos Viggo's Cykler på Istedgade - et tiltrængt eftersyn so to speak!!! Min baglygte virkede ikke, hjulet var blevet skævt fordi en eller anden idiots om jeg håber får hemorider og for korte arme har sparket mit dæk skævt, bremserne var slidte og en masse skruer sad løse - men alt det fiksede cykelmanden på under en time og det kostede mig kun 185 kr - jeg er han så taknemlig! Sidste sommer fik jeg den fiksed hos en cykelhandler på Christianshavn og den fungerede ikke bedre efter at havde været hos dem og jeg betalte over 400 kr for et eftersyn - aldrig igen! Viggo's Cykler er stedet med den glade mand og den gode service!!

Jeg fik også sådan en fin magnet til mit køleskab af cykelmanden - se dét var jo lige en stjerne mere på min liste over gode steder at lægge sine penge :)
Da jeg kom hjem gik jeg i Netto og købte mad for 84,65 kroner og bagefter købte jeg en ny Mascara i Magasin fra Helena Rubinstein til 245 kr - lige præcist med sådan noget som skal i øjene og i hoved så er jeg meget sart over at få noget med alt muligt i, altså parabener og parfume osv. Og så sluttede jeg min fråse dag af med mad fra Wokshop - en nr. 17 til 95 kr og så er det ellers slut med at fråse herfra!! Men skønt at kunne betale alle tingene kontant fordi jeg har pengen fra rengøring og fordi jeg ved at jeg har 1700 kr i banken, så jeg er faktisk en holden dame lige nu :)

Jeg var også ved lægen i går, jeg fortalte ham kort om hvordan det havde været i butikken og uden et eneste ord gav han mig en gratis lægeerklæring som normalt koster 200 kr - den er nu sendt afsted til butikken og jeg skal dermed ikke på arbejde de sidste 14 dage. Nice og tak til min skønne læge fordi han altid er så sød og virker som om han forstår mig, jeg tror faktisk han forstår mig bedre end jeg sådan lige selv har luret. Det er som om han kan kikke om hjørner og gennem alle mine Berlinermure som er bygget op omkring mit hjerte og min sjæl - han tror altid på det jeg siger. Aldrig har der været skyggen af tvivl i hans tone eller i hans øjne når jeg har talt til ham. Han SER MIG og han HØRE MIG og dét er så vigtigt for mig at vide.

På vej hjem fra lægen så jeg en butik som solgte tapeter, eller dvs. jeg så den på vej derhen men jeg gik først ind i den på vej hjem for ikke at komme forsent til lægen, jeg vil jo så gerne have gjort noget ved min lejlighed, få en sofa og få sat tapet op, købe lamper, potteplanter til terassen osv. men jeg er også godt klar over at det ikke kommer til at ske sådan lige NU - med mindre jeg vinder i Lotto hvilken vil kræve at jeg begynder at spille så min lejlighed er nok først som jeg ønsker engang næste år men det koster jo ikke penge at kikke og at ønske og at drømme - så dét gjore jeg og jeg ved nu at jeg skal have én af de to farver tapet her


Min yndlings tapet - jeg elsker de friske pangfarver der er i tapetet men er samtidig lidt bange for om den grå baggrund er lidt for dyster og om pangfarverne er lidt for pange til en stue...........?? Hvad ved jeg om sådan noget, jeg har aldrig før indrettet et hjem uden at skulle lytte til nogen udover mig selv. Pris 299 kr. pr. rulle

Det andet tapet jeg forelsket mig i - råhvid baggrund med rødligt mønster, meget mere neutralt end det andet men også lidt mere kedeligt - men skal jeg gå efter mit hjerte så er det det øverste, skal jeg gå efter hvad der er mest langsigtet så er det nok det her - så what to do? Skal jeg lytte til "The Voice within" og ønske mig et andet tapet eller penge til tapetet i fødselsdagsgave?? Pris for det her tapet er 439 kr. pr. rulle.

I går fik jeg to breve - det ene var afslag på optagelse på Mediehøjskolen, øv men ikke rigtig øv alligevel, jeg er nok indifferent på dét punkt. Det andet brev var et afslag på et rejselegat fra Jørgen Esmers Mindelegat. Det var så tilgengæld øv - jeg havde sådan håbet at jeg ville få et legat tildelt så jeg ikke skulle ha så ondt i mave over at jeg også ønsker at komme ud og rejse......

Da jeg ringede i mandags og meldte mig syg på arbejde var der ingen der tog telefonen, i min kontrakt står der at jeg skal kontakte den "daglige leder" som er ejeren af butikkens mand - hvilket jo er ret så grinagtigt for hvordan kan han være den daglige leder når han ikke er i butikken til daglig og i så fald hvad er butikschefen så? En kransekagefigur?

Jeg ringede for en god ordens skyld både til butikken og til begge ejerne, altså både den mærkelige mand og den sindssyge dame som næsten hedder det samme som jeg - ingen steder blev telefonen taget kl. 07.41 så jeg ringede op igen til damen som jeg var til samtale ved, altså hende som jeg næsten deler navn med og lagde en besked på hendes telefonsvare - kl. 14.43 ringer manden så, altså ham som råbte til mig "Hvad fanden er det du hedder??" - han ringede fra hemmeligt nummer, et øjeblik trode jeg det var min stalker som var vendt tilbage, han ringer nemlig også altid fra hemmeligt nummer - men det var så ham manden og han præsenteret sig slet ikke han startede bare med at små råbe ned i telefonen at jeg havde en kontrakt jeg skulle henholde mig til og jeg skulle ringe og melde mgi syg inden kl. 8 og nu havde han lige talt med butikken og jeg var ikke mødt på arbejde og bla bla bla bla - gud hvor han råbte!!! Jeg sagde ikke ét ord før han var færdig - så sagde jeg som sandt var at jeg havde meldt mig syg til hans kones telefonsvare kl. 07.41 og hvis der ikke var andet nu så ville jeg smutte........og så lagde jeg på.

Er dét ikke bare for top mærkeligt??? Sindssyge mand!!

I dag har jeg forresten også fået en mail fra min søster i Schwitz, den var også ret mærkelig, hun skrev en masse om at jeg skulle slappe af og køle ned og arbejde hårdere - jeg forstod vitterlig ikke essensen af hendes mail, hvor skal jeg slappe af og køle ned? Hjemme? Jeg har opført mig eksemplarisk HELE weekenden og ikke sagt ét bjæf - jeg har hjulpet mor hele tiden og passet mine nevøer og kørt, hentet og bragt alle mine søskende når de har brug for det og hvad mener hun med at jeg skal arbejde hårdere? Jeg syntes allerede jeg kæmper hårdt men måske jeg ikke kæmper hårdt nok i andres øjne - og det er så her jeg igen skal lytte til min indre stemme - The Voice Within som siger at jeg arbejder hårdt nok og kæmper hårdt nok......

I går aftes ringede først en kollega fra butikken, hun er kun 22 år og syntes jeg er såååååååå sej og ville bare sige at hun havde tilføjet mig på facebook - jeg måtte skynde mig ind og finde hende på facebook for tidligere på dagen havde jeg godt set at en person jeg ikke mente  jeg kendte havde tilføjet mig, så jeg trykkede ignorer og bloker som jeg altid gør jeg får invitationer fra mærkelige mennesker jeg ikke kender, hvilket sker på et lidt for jævnligt basis - lidt pinligt men jeg redet den på stregen - hun sagde til mig at hun syntes jeg var såååååååååååååååååååååå sej fordi jeg turde sige min mening til ejerne af butikken og fordi jeg ikke lod mig kue da de prøvede at presse mig til at skrive under.
Jeg måtte grine, for hvad de ikke vidste dem i butikken, så er det at netop den faktum at forsøge at få mig til at skrive under på ting jeg ikke er enig i er lige så svært som det er at lave en tunnel gennem et bjerg med en hammer og en mejsel!! Meget muligt at det ikke er umuligt men det tager tid - laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid!!!
Hun sagdg at jeg var en af de mest karasmatiske personer hun nogensinde havde mødt - dét var da meget pænt sagt taget i betragtning af at hun kun er 22 år - men ja, jeg er vist lidt af en specia.

Bagefter ringede Kunstmaleren, han ville bare snakke - jeg var sååå træt på det tidspunkt at jeg næsten ikke kunne tænke lige så det blev bare ganske kort - han skal til København d. 28 juni og ville høre om han måtte kikke forbi "selv om du ikke vil bolle mig når jeg har en kæreste...." Øhhhhhhh tror han virkelig at dét vil få mig til at få mere lyst til at mødes med ham?? Han skal bare IKKE kende til min nye adresse - dét her er mit åndehul og jeg vil ikke dele det med nogen!

På vej hjem med min mad fra Wokshop fandt jeg denne her blomst, den stod bare op af et træ og så lidt forpjusket og forladt ud - jeg gik forbi men tænkte så at når en blomst sådan står midt på gå-gaden så må man godt tage den med hjem uden at det er tyveri.........må man ikke??

Nu står den på min altan og mangler en potte, jeg må se om der ikke er et loppemarked i weekenden hvor jeg kan få en billig potte til ca. 10 kr, dét er der helt sikkert!

Lige nu flyder hele mit gulv med camino ting - jeg er ved at gennemgå min pakkelist og vil opdaterer den 100% senere i dag - ude på havebordet på terassen står mine vandresko, jeg har impræneret dem med tekstil imprænering to gange nu og de skal have et par gange mere så de kan holde til turen tværs over Spanien - selv om jeg stadig er i syv sind med om jeg vitterlig skal tage afsted eller ej............min ex-kæreste Uffe skrev til mig på MSN og jeg fortalte ham om mit dillema - han syntes slet ikke der VAR et dillemma for som han sagde så er jeg snart 33 år så burde jeg ikke bare gøre hvad jeg selv ønsker og føler for??

Århhh I wish det var så nemt!

Nu vil jeg stoppe dette indlæg som har taget mig mange dage at skrive - jeg har sikkert glemt en masse og det hele står også meget rodet men nu er det skrevet ned.......

Ingen kommentarer: