mandag den 20. juni 2011

Roncevalles

Så har jeg vandret over pyrenæerne og er nu i Roncevalles, det var faktisk pice of pie - kunne godt ha forsat til en by 3 km længere fremme men der var ingen senge ledige dér så nu er jeg i på Albergue Roncesvalles.

Ifølge min bog er der 120 senge i ét rum men menneskerne bag alberguet har åbenbart fattet at sådan får man ikke meget søvn som en pilgrim, så de har laved en masse små rum inde i det store rum, dvs. nu er der 4 senge i hvert værelse, store nye rene badeværelser, vaskemaskiner, gratis WiFi og computere med internet til ca. 1 euro i timen  - jeg ved ikke helt hvordan det her kommer til at fungerer i aften mht. sengene for vægene går ikke helt op til loftet, det er lidt svært at forklare men indtil videre er det rigtig godt - men nu må vi se.

At vandre over pyrenæerne fra St. Jean Pied-De-Port var for MIG pice of pie men jeg ved at det for andre var døden, men sådan var det også sidste gang for mig. Don't get me wrong, det var da hårdt men jeg kunne nemt ha forsat hvis det ikke var fordi næste ledige sovemulighed var om 15 km og så langt kunne jeg måske trods alt ikke gå.

Eneste problem i dag er at jeg har fået for meget sol på trods af faktor 50!

Har meget at skrive men nettet driller lidt og om lidt skal jeg spise, vil se om jeg ikke kan få skrevet mere senere i aften eller i morgen igen - har også mange billeder!

Ingen kommentarer: