tirsdag den 28. juni 2011

Update...

I lørdags kom min coaching buddy hjem fra en mindre end 24 timers tur til New York - hun tog afsted torsdag efter arbejde og landet i New York fredag aften og allerede lørdag morgen landet hun i København igen......hun var taget over for at besøge ham fotografen Carlos fra Colombia som bor i New York, han havde så - da hun ankom til hans lejlighed som aftalt - fortalt hende at han så en anden, men at hun selvfølgelig godt kunne bo i hans lejlighed mens hun nu var der (hendes egen var lejet ud) Øhhhhhhhhh!!

Hvad sker der for mænd? Hvorfor fortalte han ikke dét til hende før hun tog afsted fra Danmark? Jeg var så lige kommet hjem - vi mødtes faktisk i lufthavnen på tjek-in siden, hun fløj ud 25 min. efter at jeg landet så vi mødtes og sad og snakkede og jeg viste hende alle mine bedbugs bite og solskoldninger og hun fortalte hvor meget hun glædet sig til at se manden........

Og så laver han sådan et stunt? Jeg fortalte hende at JEG ville ha sat himmel og jord i bevægelse for at komme hjem igen, men det er bare mig, når jeg føler smerte så flygter jeg - sådan er det bare. Så det endte med at hun for 200 dollars ændrede sin billet og fløj hjem så hun var i Danmark Lørdag Morgen - og fordi flyselskabet fik så ondt af hende opgraderet de hende gratis til første klasse, hun har ganske givet set ynkelig ud.

Så vi aftalte at gå i byen lørdag aften, jeg købte - via min elskede kassekredit sushi til os begge, det er altid hende der giver men nu skulle det være mig, at pengene så er lånte penge er noget helt andet som jeg vil tænkte på den dag de skal betales tilbage!! Så jeg dækket så fint op her hos mig og bestilte lækkert mad og så gav vi den ellers gas

Lækkert Sushibord :)

SMUK himmel over Kgs. Nytorv

Vi gav den så meget gas at jeg kom til at ødelægge min egen stol.....den er godt nok også gammel, måske 15 år men stadig der står jo ikke lige nye møbler på min konto lige pt.!! Doooooo Deirdre-Ann!

Vi endte med at tage på Ludwigsen på Vesterbrogade - og ja, kæmpe koger vi havde på begge to, jeg blev så hammer fuld at jeg endte med at tage en eller anden fyr hvis navn jeg kun ved en intens gennemgranskning af min hjerne fandt frem til - altså, han lagde vildt meget an på mig og var sådan lidt en papirnusser men pæn i tøjet og dét tænder mig, også at han dufter og ser ren ud (stærk kontrast til min Gudfar!!!) da vi så går udenfor i morgensolen og står og kysser så hiver han sin Iphone op af lommen for at skrive mit nummer ned og da ser jeg et billed af en baby - så jeg kikker på ham og udbryder med et meget brysk og meget lidt kvindelig ordforråd: "Sig mig har du barn???" Og så kikker jeg truende eller igen måske bare "brysk" på ham og siger: Bor du med din kæreste mens jeg kniber øjene sammen og skuler!! Det viser sig at han har barn og bor med kæresten - så jeg sviner ham og går min vej mens min coaching buddy står og skriger af grin og bliver overgramset af en anden fyr (som så også viser sig at bo med kæresten!)

Vesterbrogade at the crack of dawn
Jeg traver afsted ned af Vesterbrogade og får taget et virkelig skønt billed, syntes jeg selv i piv stiv tilstand - ret imponerende hvad man kan syntes når man er fuld kontra hvad man syntes når man er ædru! :)

Pludselig kommer der løbene en person efter mig og det er så ham fyren, han siger alt muligt som jeg slet ikke kan huske, jeg ender under alle omstændigheder med at preje en taxi og kikke brysk på fyren og sige: Du betaler! Og så køre vi hjem til mig mens jeg sidder og masserer hans dillerdaller udenpå bukserne........aiiiiiiiii jeg får det helt skidt af at læse at jeg faktisk sidder og skriver det! Jeg var SÅ fuld! (Hvilket så bare aldrig er en undskyldning men en forklaring)

Da vi kommer hjem går jeg på toilettet og børster tænder og puffer mit hår og så går jeg nøgen ind i soveværelset - jeg er skræmmende opmærksom på hvordan jeg ser ud når jeg kommer gående ind med mit store lange krølelt hår og min helt kridhvide krop (som nu er ca. trefarvet i forskellige solbrændte nuacner) manden var da heller ikke mere end 3 sek. om at komme ud af tøjet og så gik vi i gang - men tror du manden ville ha kondom på? Nope - jeg insiteret og satte den selv på, hvilket jeg er ret så dårlig til.

Men han mistede total rejsningen af at have kondom på og efter et par kikset forsøg holdt han min ene hånd over mit hoved mens jeg hørte lyden af en kondom der bliver rykket af og så pludselig forsøger han at holde begge mine hænder over hoved mens han vil trænge op i mig uden kondom!!

Jeg ser på under ½ sek. helt rødt og presser lårene sammen mens jeg siger NEJ men han forsætter og forsøger at presse sig op i mig, jeg drejer hofterne til venstre og ender med at få mit ene ben på ydersiden af hans ben og på nul time har jeg mit knæ helt oppe ved mit hoved og foden placeret på hans brystkasse og så sparker jeg fra alt hvad jeg kan - det er ikke løgn når jeg siger at han fløj af sengen!!!
Manden var ikke kun klejn han var også piv stiv og havde ikke lige set min kampgejst komme som en Tsunami i natten, jeg røg op af sengen og i stedet for at løbe ud af soveværelset, hvilket også ville være utopi da han lå foran døren så råber jeg af ham hvad fanden han har gang i sådan en psykopatisk spasser og så rykker jeg et håndklæde til mig og sparker ham i ryggen da jeg går forbi ham ud i stuen hvor mit tøj ligger, jeg tager trusser på og da han kommer ud 1½ min. efter med noget af sit tøj i hånden skubber jeg ham hårdt og brutalt ud i gangen og åbner hoveddøren og smider hans sko ud - fra min entre til svalegangen er der et ret højt trin op men jeg er total ligeglad jeg skubber han med begge hænder ud af lejligheden så han var lige ved at falde og så smækker jeg døren og sætter både kæden og sikkerhedslåsen på og takker guderne for at mit navn ikke står på døren!!!

Og så gik jeg i seng - og da jeg så vågnede søndag morgen, eller det var jo allerede søndag morgen da jeg smed stodderen ud, men senere søndag morgen havde jeg de ondeste tømmerænd i mands minde, tror stadig jeg var fuld mandag morgen!

Jeg lå lidt og så pludselig som en Tsunami kom alle oplevelserne til mig, jeg stormede ud og tjekkede at døren var lukket og gennem brevsprækken så jeg om han nu var væk, hvilket han selvfølgelig var - og så mindet jeg mig selv om at jeg skulle presse på for at få det spionhul jeg var blevet lovet af Viceværten!

Jeg sad længe og tænkte og så slog det mig pludselig hvad manden lavede og hvor han havde sagt at han boede og med lidt hjælp fra google og Københavns Universitets hjemmeside over kandidater fandt jeg frem til idioten og han er nu noteret ned som psykopat i min dagbog og jeg vil aldrig glemme ham!! Og jeg vil aldrig igen tage nogen med hjem når jeg er så fuld!!

Og så lige en lille fodnote til mig selv - jeg har jo også et pænt ømt underliv i dag og det var endnu værre søndag og mandag, jeg burde slet ikke have sex det næste stykke tid, det hele er jo små revner som svider og gør ondt - og så har jeg oven i fået min menstruation for hmm 10 måned I TRÆK!! :)

Så lidt efter lidt begynder min krop åbenbart at blive kvindelig og forhåbentlig følger min hjerne med i samme takt!

I går solgte jeg to gavekort jeg har mysteryshoppet mig til for 700 kr. Hver gavekort er på 499 kr og til Noa Noa men jeg solgte dem altså for 700 kroner og pengene er gået ind - SKØNT! Ud med alt det lort jeg ikke bruger alligevel!

Jeg har desuden beslutted mig for at lave en kage til Hr. Højesteret, han bliver 41 på fredag og har ikke holdt fødselsdag i flere år pga. alt det med skilsmissen osv. Min coaching buddy siger at det godt kan misforståets at lave en kage til en fyr man har bollet, et sender signaler om at man vil mere - det kan jeg så overhoved ikke se at det gør! At jeg laver en kage til en betyder da ikke noget, det fortæller bare at jeg er betænksom og at jeg har lyst til at glæde ham ikk? Hvordan kan det sende signaler om at jeg er forelsket i ham eller vil ham som kæreste?

Min coaching buddy siger at jeg har en meget anderledes tankegang og at mange mange mennesker ville misforstå det jeg gør - måske hun har ret, mange har i hvertfald misforstået mig i fortiden om det er noget som vil forsætte kan jeg jo ikke rigtig sige men kun gisne om - jeg har jo sagt til Hr. Højesteret at jeg ikke vil ham som kæreste, jeg vil bare gerne bolles af ham og ikke mere og skal jeg vælge mellem sex og snak så vælger jeg snak for så god sex er han alligevel ikke.

Men altså, en gave on it's way - skal nok tage billeder

Jeg har forresten også været ud og løbe i dag - jeg skal nok undlade at fortælle hvor langsomt og hvor kort jeg løb........men jeg løb trods alt! :-)

Ingen kommentarer: