torsdag den 9. juni 2011

Træt Træt Træt......

Jeg har været så træt de sidste par dage, ja faktisk tænker jeg at jeg er træt helt fra min tur til Jylland, det er som om jeg ikke har fået sovet ordentligt og som om min krop bare er kronisk træt og tung......

Så i går aftes gik jeg tidligt i seng - kl. 22.10 lå jeg i min seng og faldt hurtigt i søvn, blot for at vågne kl. 02.33, altså ikke bare sådan vågne lidt, nej piv vågen og efter én time i sengen uden at kunne finde ro stod jeg op og gik på nettet og kikkede - endelig kl. 05.30 kunne jeg lægge mig til at sove igen, jeg slog vækkeuret fra og besluttede mig for at sove til jeg vågnede....

Da klokken var 08.20 ringede min telefon fra et nummer jeg ikke kender, jeg tog - gangske givet søvndruken beyond hvad der er godt og straks begynder en mande stemme at snakke om en sofa jeg har til salg og om at han gerne vil købe den og komme og hente den i dag og bla bla bla. Jeg tænker straks at det er min stalker som er tilbage og siger noget i retningen af at jeg ikke har en sofa til salg, stemmen forsætter og jeg siger "Prøv at høre hvad det er jeg siger, jeg har ingen sofa til salg!" - og så er der pludselig en som skriger af grin i telefonen og siger "Deirdre-Ann, det er MIG - det er Martin, kan du ikke høre det?" Stemmen griner og griner og jeg bliver helt glad over at blive vækket sådan.....

Det viser sig at "sofa køberen" er Martin som arbejder for min coaching buddy, han syntes jeg er såååå sej og helt fantastisk og det har han sagt flere gange - på trods af at han er ved at blive gift. Jeg tror ikke at der er noget i det overhoved for han virker ikke som sådan en fyr, han er helt nede på jorden og har været sammen med kæresten i mange mange år og har også en lille blegfis af en datter. Han har et billed af hende på hans skrivebord og hun er kridhvid - deraf mit kælenavn til hende "Blegfisen" :)

Han ville bare lige sige hej og høre hvorfor jeg lå og sov midt på dagen (Kl. 08.20!) Vi snakkede lidt og jeg spurgte om vi ikke snart skulle drikke os i hegnet igen - er du klar over hvor meget jeg elsker når folk er søde ved mig? Jeg bliver helt varm om hjertet når jeg høre ham tale, jeg mener tænk at han sådan bare lige ringer til mig og laver sjov på den venskabelige måde - jeg elsker det!

Jeg besluttede at jeg ville gå op og spise frokost med ham i dag, men så ringede de fra HK Hovedstaden og ville have mig til at komme ud til dem. Så jeg skyndte mig i bad og afsted - nåede at "smukkeserer mig" og gå i bad på 33 minutter, dét må være world record!

HK Hovedstaden har simpelhen haft så mange sager med den butik jeg har været i at butikken har fået sin egen sagsbehandler, faktisk sidder der to personer og arbejder så godt som kun med denne her butik eller disse her tre butikker som ejes af de samme mennesker - jeg var så til samtale med dem i dag og det de kunne fortælle var ikke småting! Er du gal de mennesker jeg har været ansat hos er jo sindssyge!!

De har drevet personlig hetz på folk, kørt hjem og tjekkede om folk var syge ved at stå og kikke ind af vinduerne, ringede dag og nat til folk som er gået til fagforeningen med dem, underbetalt folk, truet folk, overvåget folk og deres personale ulovligt osv. Jeg fik helt en kugle i maven og tænker bare at jeg er lykkelig for at jeg bor i en ejendom med videoovervågning af hoveddøren, trappeopgangen, videoovervågning i elevatoren og videoovervågning af p-kælderen. Det er som at bo i Fort Knox i Texas, ingen kan komme ind eller ud eller bare gå forbi ejendommen uden at blive filmet og jeg bor alle aller øverst oppe så ingen, vitterligt ingen kan komme ind til mig med mindre de fires ned med et reb fra en helekopter og dét ville jeg nok alt andet lige vågne af......og til døren og elevatoren og ja alle døre kræver nøgler og koder og alting er af glas så man kan se om der står nogen udenfor før man går ud......jeg ELSKER at bo her!!!

HK Hovedstaden ville have mig til at samtykke på at de måtte køre en sag på butikkens ejer i mit navn og på at jeg ville vidne mod dem hvis det kom til det - jeg sagde selvfølgelig ja fordi mit retfærdighedssgen simpelhen er på overarbejde i disse her måneder. En dag  må retfærdigheden da vinde, både i mit liv men også generelt, man kan ikke bare behandle folk som man vil uden at det har konsekvenser.....

Dernæst så lovede HK Hovedstaden mig at de ville kæmpe for at jeg skulle få både min pension og resten af min løn udbetalt og de lovede mig - looovede mig at jeg ville få alle pengene. De kunne ikke sige hvornår men jeg skulle nok få dem.

Bagefter kørte jeg hjem og begyndte at skrive på den artikel HK Hovedstaden vil have mig til at skrive, men jeg var bare sååååå træt så da klokken var 14.30 lagde jeg mig ind i sengen (Midt på dagen!! Mor ville få et flip!) og slukkede telefonen og vågnede først her kl. ca. 16.50 - såååååååååååååååååå skønt!

Og nu sidder jeg her og tænker på hvad jeg så skal - jeg skal have skrevet artiklen færdig og sendt et fødselsdagskort til Schweiz til min niece som bliver 17 år på mandag, i morgen skal jeg i Ikea og prøvesidde en sofa som jeg har fundet billigt på Den Blå Avis, hvis den er god at sidde i så køber jeg den, men min søster siger den er elendig at sidde i..... den er ellers så fin i rød læder......men det koster jo ikke noget at kikke!

Dernæst så skal jeg ha købt wcpapir, for nu er jeg ved at være igennem alle mine servietter, fik desværre ikke noget med fra Jylland fordi Far og Mor og Jeg lige til en forandring ikke taler sammen ....... der er heller ingen af dem som har ringet og jeg ved lige hvad de siger "Der er altid problemer med Deirdre-Ann.........!" og jeg var ellers så sød og omgængelig og sagde ikke ét ord forkert mens jeg var der, jeg var hele tiden Frk. Positivitet og hvad får man så ud af at være dét? Ikke en dyt!

Nå back to work

Ingen kommentarer: