lørdag den 30. april 2011

MÆND!!

Jeg har slet ikke hørt fra Hr. Højesteret hele ugen og dét giver mig - hvor utilsigtet det end er - en følelse af at blive ignoreret.

Hvad end han laver, eller ikke laver, så er det - i min verden - dårlig opdragelse ikke at give lyd fra sig, at sætte et andet menneske i uvished, at jeg så måske burde være bedre til at trække på skulderne og sige "skidt pyt" er så en helt andet diskution.

Derfor slettede jeg ham fra min telefon her til morgen og slettede alle ind og udgående sms'er (og jeg har ingen gemte) - det som virkelig irriterer mig er at jeg først kodet ham ind i min telefon i mandags med navn, før det havde han bare været et nummer. Min telefon er så dum indrettet at den husker et indkodet navn så hvis personen så senere kontaker en igen så kommer beskeden eller opkaldet frem med navns nævnelse og dét er mega irriterende!

Hvor hvad sker der? Kl. 09.30 ringer Hr. Højesteret mens jeg er ude og køre, jeg vælger bare at slukke telefonen og lægge den tilbage i tasken, men telefonen viser jo at han har ringet med navn og alting og dét pisser mig af!!!

Lorte telefon - husk når jeg har slettet nogen så er de slettet for en grund!

Bagefter får jeg en sms, som jeg også har slettet - jeg har end ikke svaret på den - MEGA MEGA svært men seje seje mig at jeg ikke gjore det. Mandefri lejlighed (så længe det vare)

Ingen kommentarer: