mandag den 18. april 2011

København I Love YOU!

Jeg ved simpelhen ikke hvad det er med mig og så Jylland, det er som en infektion som kommer igen og igen, måske en slags allergi?

Eller nej, jeg mener, jeg elsker jo Jylland, de brede vidder, menneskerne, accenten, mulighederne og minderne men samtidig kan jeg ikke forene dén del af Danmark og dén del af mit liv med mine normer, meninger og måde at leve livet på - det er som om alt hvad jeg gør altid er forkert, som om jeg altid skal gøres forkert.

Min søster sagde at jeg satte mig selv i "offerrollen" coaching speaking, jeg mener at jeg holder mig på min egen banehalvdel og gerne vil have closour og at det iøvrigt er ufint af hende at bringe ting ind i en diskution som er sket for over 17 år siden!
Hvilket, når hun bringer det op to gange på under 24 timer må betyde at det er noget som ligger hende dybt på sinde og som hun åbenbart har brug for at komme af med - hende som så gerne vil være voksen og korrekt burde så komme frem med det på andre tidspunkter og eventuelt meget tidligere end nu.

Sagen er den at jeg, da jeg boede i Texas i en alder af 17 år var dum nok og naiv nok til at låne en af min Farmors halskæder ud til en pige som skulle til Prom, hun tager kæden på men vælger senere at skifte til alm. tøj, og lægger kæden og kjolen i en bil som der er indbrud i - og kæden er for altid tabt.......
Nu er det jo ikke en hemmelighed i min familie at jeg er hende der holder af historie, minder og gamle ting - mit liv og mit hjem har altid været som en levende museum, jeg lever i minderne!!

Så fra en skala fra 1 til 10 hvor ked af det tror du så jeg har været og stadig er over at jeg var så dum og over at den kæde, uanset hvem der er skyld i det, er væk?!! Jeg har heldigvis mange billeder af kæden og min mor har stadig ørenringene så min plan har altid været at få laved en kop i af kæden når jeg engang får penge nok men midt i diskutionen smider min søster liiiige ind "at du jo også smed Farmors kæde væk...." og fandeme om hun ikke også smider den ind næste dag..........

Jeg havde heldigvis begge ringene med hjem fra København fordi jeg havde tænkt at jeg skulle have dem på til barnedåben, jeg bad min søster om at tage min kæde med, min gudmors gamle ring og Mormors ring, så kunne vi bytte så hun fik de to ringe som hun åbenbart mener jeg har tiltusket mig på uærlig vis - for som hun sagde "så tager du bare ringene og bruger og håber på at folk glemmer at du har dem........"!!

Dén sad lige i maven!! Jeg har aldrig nogensinde taget en eller to ringe fra min mor og bare håbet på at hun ville glemme at jeg havde dem!! Den ene ring, guldringen fik jeg af Mor da jeg flyttede til USA, den anden har jeg så måske ikke fået lov til at få men jeg har haft den i mange år og så sent som da min søster blev 30 år og fik et massivt sølvarmbånd sagde Mor selv til mig at "du har jo ringene" og det er helt korrekt og jeg har aldrig været det mindste jaloux! Aldrig!

Enten er det prisen bag smykkerne som nager min søster eller også er det det faktum at hun tror jeg har "hapset" dem og så er det dét hun er sur over - min pointe er bare at hun er så dybt latterlig for ikke at sige hvad det er - i stedet for siger hun bare "at det ikke kan sammenlignes"

Hun er simpelhen blevet sådan en harpe, så strid - både i den måde hun taler på og i den måde hun opfører sig på, som om hun er jordbæret på flødekagen og samtidig er jeg utrolig ked af at vi skændes - eller faktisk, men jeg sidder her og skriver så tænker jeg at jeg faktisk ikke er ked af at vi har skændes, for jeg føler med hånden på hjertet at jeg ikke har gjort noget galt og at jeg har sandheden og det korrekte på min side. Mærkeligt men sådan føler jeg det.

Søndag stod jeg tidligt op og gik i bad, vi er altid så mange som skal i bad og alle vælger åbenbart at stå op på samme tidspunkt og så starter balladen - der er aldrig badeværelser nok, så jeg tog et dejligt bad før alle andre fik øjne og kørte så i Brugsen og købte nylonstrømper og et frisk franskbrød.
Da min søster kom havde hun selvfølgelig ikke Mormors ring med men kun min kæde og min gudmors ring, nu havde den grimme ring fra dagen før pludselig affektions værdi........

Jeg var stadig meget ked af det og såret over hendes måde at tale til mig på, og samtidig var jeg såret over at Mor havde hevet min arv med Gården frem - jeg mener, hvor længe og hvor mange år skal jeg blive ved med at bøde for, høre for og betale for at jeg har arvet en fucking bondegård i en alder af 18 år?? Skal det være mit åg resten af livet eller hvad er meningen? Hvorfor kan jeg ikke lægge det bag mig og hvorfor skal det - af alle mennesker - være min familie som bliver ved med at trække det frem?

Søndag var not a good day so to speak - på vej til barndåben begyndte jeg at græde fordi min søster var så led og strid, jeg bad tre gange far om at stoppe bilen men nej nej min altid "lad os holde facaden mor" ville at vi skulle forsætte så dér kunne jeg pænt sidde og dubbe make-uppen på mini-parkeringspladsen foran kirken som var spækket med mennesker........se dét er der 6'eren og Deirdre-Ann som person nødvendigvis må sige NEJ og STOP - og så starter hjernen med at galoperer, jeg vil bare væk - far ville ikke lade mig køre hjem, havde han det var jeg muligvis kommet tilbage, ene og alene af den grund at de andre skulle bruge bilen bagefter.

Så det endte med at min total fraværende far kørte mig hjem og så siger han pludselig "du har altid været på tværs i 30 år og nu skal du pludselig på marked på min fødselsdag......."

Når man nu som jeg kender min far, så er sådan en bemærkning bare endnu et bevis på at han lever i sin egen landbrugsosteklokke! Meget meget muligt at han knokler hårdt og at det er pga. ham vi har alt bla bla bla............ (kan allerede høre min mor.......) Men han er bare altid SÅ meget væk!!

For det første er jeg snart 33 år og nej, det er ikke logisk at min far ved hvor gammel jeg er! Dernæst så har jeg ikke været på tværs i 30 år - jeg var faktisk en rigtig sød pige - og er det vel stadig, frem til jeg arvede gården, måske det startede lidt før pga. alle mobberierne i folkeskolen, men da jeg kom hjem fra USA og gennem HHx var jeg virkelig en glad og harmonisk pige...

Dernæst, så har jeg i mange mange år været på marked i Kristi Himmelfarts Ferien, at dén ferie så hver syvende år falder på min fars fødselsdag, som han alligevel aldrig fejre gør pludselig at JEG er på tværs.........grunden er i bund og grund at mine forældre ALDRIG har tilladt at vi tager fri fra skole mv. for at tage på ferie, ergo var der ingen af os der kunne regne ud at de netop i år ville på ferie i dagene op til Kristi Himmelfarts Ferien, da det så ikke bliver til noget "fordi der altid (hint hint!) er en som er på tværs...." så beslutter de at min nye søster fra Zürich skal komme på besøg og SÅ er det jo alfa og omega at vi er en harmonisk storfamilie med 6 helt ens børn i stedet for en stor famile med alt for mange personligheder som aldrig har fået lov til at være den man virkelig er fordi "apperance is everything" ARGHHHH SO MUCH UP MY ARSE!

Så det endte med at jeg proppede mit sminkebord som jeg var i færd med at boble af for maling ind bag i bilen - længe leve stædighed og en dejlig rummelig bil! Ind kom skidtet og så gik turen ellers hjemover mens jeg tudet det meste af vejen.......

København jeg kommer! Vent på mig - I'm almost there!!!

Jeg har lovet mig selv at NU er det slut med at køre hjem, uanset hvor hyggeligt vi kan have det, så vil det altid lure i baggrunden at det hele kan ende sådan her og jeg orker bare ikke mere, det er ikke fair at det skal være sådan - det er altid Deirdre-Ann som er et problem...........ingen ser mig og ingen kender mig, trust me - take my word for it, min familie ville lave ramaskrig, dø og bagefter vende sig i graven hvis de læste min blog - 99,9% af det som står heri aner de intet om og jeg ser selvfølgelig helst at det forbliver sådan, men skulle det ske at de en dag læser med, ja så fred være med det - værre ting ER sket i mit liv!

Jeg efterlod de to guldringe i Jylland og tog min nu ret så slidte guldkæde og ringen som var en gave til min søster med mig til København - og trust me hvis jeg kender min søster korrekt, og dét gør jeg - så sidder hun i Jylland og tænker på hvor kejle mærkelig hendes søster er for det kunne ALDRIG falde hende ind at det er hende som har fejl.......

Da jeg endelig kom hjem til København og kørte bilen ned i p-kælderen sad jeg inde i bilen og nød stilheden da jeg pludselig kan høre at der kommer en gående, inden jeg når at gøre noget står den den krumme vicevært og glor ind af bagruden på min bil og så kommer han om til bilens dør og begynder at snakke om håndværkerne som kommer på mandag og om spionhullet og bla bla...........hold nu KÆFT havde jeg lyst til at råbe!! Jeg har kørt over 300 kilometer, jeg har tudet i over 1½ time og så kommer du her og snakker i et væk 30 sek. efter at jeg netop har slukket min bil om noget som nu har stået på i over én måned!!

Lad mig være!!!

Jeg smilede og var høflig men meget kort for hoved og tog så mange ting jeg kunne bære og gik op i min lejlighed og direkte ind til sengen, tog alt tøjet af og sov fra 14.30 til 18.00 - og så gik jeg i seng igen kl. 22 og tillod mig selv for første gang i laaaaaang tid at sove indtil jeg vågnede - det var så kl. 07.30.

I dag har jeg så handlet stort ind, jeg kørte ud til MIN Netto på Holmen og købet masser af frostvare så jeg har mad nu når jeg ved jeg ikke har penge til den første, lige nu tvivler jeg på om jeg kan betale min husleje......men jeg arbejder på en redningsplan (som altid) bagefter kørte jeg rundt og ledte efter en haveslange - ja det lyder skørt, men jeg vil ha gjort min terasse klar og det er altså ikke nok at hælde en spand vand på - som desuden kan risikerer at strinte på folk 5 etager nede - dét skete to gange i dag, ved et uheld selvfølgelig og FUCK hvor folk bliver sure når de får vand i hoved oppe fra og det IKKE REGNER!!

Faktisk var det ret griner og jeg skyndte begge gange at gemme mig langs muren så de ikke kunne se mig og så stod jeg dér og grinede ligesom Fedtmule i en Disney Film! :) *Fniser igen*

Jeg havde 1000 kr i pungen, nu har jeg 150 kr og jeg har både købt mad, vandslange og dimsedut som skulle til for at den kan gå på en vandhane, 4 lilla håndklæder fra Jysk og 4 hynder til stolene.
Lidt frås at købe sådanne ting når jeg ikke rigtig kan betale min husleje men ja.........men..........

Min Terasse FØR jeg gik igang.....

Fliserne er helt slimet at gå på.....

SÅ lyse kan de altså blive med knofedt, sæbe og varmt vand

Dirt!

Jeg måtte rundt 4 steder før jeg fandt en haveslange med dimser som passede til en vandhane i et køkken!!!

Nu mangler jeg bare at finde et billigt bord, det regner jeg med at kunne finde på loppemarked om 1½ uge og så må tiden skaffe alle de andre ting jeg gerne vil have - kommer tid kommer råd.

Jeg besluttede på vej hjem til København fra Århus at jeg ville tage på Pilgrimsvandring på Camino France og gå i min veninde Maikens fodspor, men så betænkte jeg mig lidt og lagde så en ny plan - jeg mener, det dur ikke at jeg bare stikker af når noget går galt - jeg må blive og ride stormen af!

Min coaching buddy er i Thiland nu og frem til d. 5 maj - så kommer hun hjem og d. 17 Maj rejser hun til New York og bliver frem til ca. 19. Juni - så den næste lange periode har jeg ikke hende at feste med og i stedet for at se det som noget negativt så har jeg beslutted mig for at set det som en opsparingsperiode - og de penge skal så bruges til at give mig selv en god fødelsdagsgave........

Min fødselsdag er 21. Juli og med sparsommelighed kan jeg skrabe penge nok sammen til at tage på pilgrimsvandring sådan at jeg rammer Santiago De Compostela på min fødselsdag, det tager ca. 25 dage men denne her gang vil jeg gerne gå lidt mindre hurtig, så måske 30 dage - 27 dage eller sådan noget, ergo jeg kan gå en af de sidste dage i Juni og så stadig nå mit mål OG samtidig - ikke at forglemme - så løber jeg ikke ind i Norman uanset hvilken rute han tager for han går i Juni måned og det vil så betyde at han er næsten i mål når jeg starter. Jeg er sikker på, nu - at jeg godt kan gå hele turen uden at tænkte ret meget på ham og uden at kontakte ham - jeg er på vej den gode vej! :)

Dét blev altså mit fødselsdagsgaveløfte til mig selv på min tur hjem mod København - jeg SKAL ha tjent penge nok og da jeg samtidig ikke har en jeg kan bruge penge sammen med så burde det være realistisk, jeg kan godt leve på en sten når jeg skal og NU skal jeg!

En af grundene til at jeg ikke kunne tage afsted nu er at jeg bla. skal til optagelsesprøve på Mediehøjskolen her d. 26 eller er det den 27? Jeg kan i skrivende stund ikke huske det og er også ret ligeglad pt. Jeg gider ikke og jeg hader desuden alt det der uvissse - jeg vil bare vide om jeg er kommet ind eller om jeg ikke er kommet ind - ikke så meget fis ind imellem.

Men rent følelsesmæssigt og varmemæssigt så er det NU jeg har behov for at gå - jeg har den vildeste flugtlyst inden i! Jeg gad godt vide om der findes andre mennesker der som jeg drømmer om at flygte fra alting når livet køre skævt på sporet........??

Jeg har forresten også været på besøge i to banker i dag, eller forsøgt at lave et besøg hos dem, nu må vi se Danske Bank var som altid total lamme at høre på, ham jeg talte med Jacob virkede som om han ikke kunne være mere ligeglad med om de fik mig som kunde eller ej - og dét er jo altid en fed måde at blive modtaget på i en bank!!!

Jeg var også i Nordea hvor jeg har laved min opsparingskonto, de vil vende tilbage efter påsken fordi der ikke var en rådgiver ledig nu - jeg tror jeg vil prøve at høre en anden person i Den Danske Bank, mine forældre taler altid så varmt for dem og selv om jeg fik nøjagtig den behandling jeg havde regnet med at få så vil jeg gerne forsøge at finde en anden og høre om der er noget at hente dér - han gad end ikke se mine papir og normalt når man skifter bank eller skal lave noget i en bank skal der vises årsregnskab, formureopgørelse, lønseddler osv. men nej - Jacob fra Danske Bank ville end ikke se noget, hvilket for mig er en indikation af at han ikke tog mig seriøs, ja jeg er ikke et godt catch nu men det vender - trust me, det vender!! Og så vil jeg gerne have en god behandling nu, for så ved jeg at de altid vil være søde og dét er vigtigt for mig.

Her er forresten hvordan min terasse ser ud nu - altså den skal jo lige tørre men den bliver fin - i morgen!


Så kom der vand ......

Mit 10 kroners fejesæt

SKØNT at gøre rent et sted hvor man kan se hvor man kommer frem!

SÅ fint!

Færdig - og SÅ er det tid til at nyde den sidste solstråle........ og en omgang ærter, min total YNDLING sommerspise!

SÅ smuk er himmelen over København på en Mandag.....

Dejlig Schweizisk øl (fra min søster) og chili peanuts..........det var lige her, i den sidste solstråle en mandag før påsken med mave fuld af ærter og en Schweizisk øl i hånden at jeg skabte total ro i min egen mave og mit sind...........her på toppen af København er ikke mit hjem i al fremtid, det er mit hjem nu og det er her jeg skal finde ro og finde mig selv og når jeg har gjort det så er hele verden mit hjem - men indtil da så er jeg heldig at jeg kan sidde her og iagttage folk uden at de overhoved ved at der er en lejlighed heroppe - 5 sal er mit helle fra livet.......

Mine slidte vinterstøvler holder tørrepause og når de er helt tørre vil jeg pudse dem og pakke dem i en plastikpose så de er klar til næste vinter - selv om jeg håber at jeg har råd til et par nye til den tid.......


Jeg fik forresten også mysteryshoppet lidt i dag ........ bare én Telenor men det er alligevel 170 kr ned i min lomme - og NU, nu vil jeg gå i seng!

Jeg har skiftet sengetøj og i morgen skal jeg mødes med to forskellige personer som vil købe noget af min coaching buddies ting fra Trendsales og så skal jeg søge jobS!!

Ingen kommentarer: