tirsdag den 19. april 2011

Back On Track

(And back on the horse!)

Først vil jeg lige starte med at kommenterer på en kommentar jeg har fået her på min blog, en sjældenhed at jeg ligefrem går ind i diskutioner med folk om hvad de mener og syntes for vi lever trods alt i en fri verden og alle må syntes, mene og føle hvad de lyster men altså, bare for at få én ting på det rene, det er jo min blog trods alt - der kommer INGEN billeder på min blog af mig nøgen eller af mig mens jeg har sex!

Ja jeg er meget frisindet og frimodig - på visse punkter - men der er lige så mange punkter hvor jeg er top snerpet og dét at tage billeder af mig selv mens jeg har sex eller lade andre gøre det, dét er IKKE en af de ting som står på min "to do liste" før jeg dør!!

Nøgenbilleder/semi-nøgenbilleder, hvor uskyldige de end er, har det med altid og jeg mener altid at finde vej til nettet og en dag når man mindst venter det så finder de vej til bage til ejeren - gerne i fuld offentlighed! Hvad jeg har her på min blog kan jeg stå ved, jeg kunne godt presse citronen endnu mere og skrive endnu mere vulgært og bruge et endnu grimmere sprogbrug men kommer tid kommer råd, der er dage hvor jeg er mere til sømandssprog og så er der dage hvor jeg har lyst til at skrive manuskriptet til en Gonso Pornofilm men dérfra og så til at gøre det - dér er langt, for mig i hvertfald!

Så bottom line, der kommer INGEN nøgenbilleder af Deirdre-Ann på denne eller andre blogs - ever! Eller for at være total coaching agtig og ikke bruge ordet "aldrig" så kommer der INGEN nøgenbilleder af Dirdre-Ann Roberts eller personen bag på denne og andre blogs SÅ LÆNGE JEG ER VED MINE FULDE FEM!

Når det så er sagt, så er jeg tilbage på hesten igen, jeg har fået vasket tøj - igen igen igen, syntes jeg vasker ret meget her på det sidste men her er også altid beskidt, folk vader jo rask væk ind med sko på og med håndværkerer hele tiden så er her bare nusset og jeg kan ikke rigtig komme videre før jeg har fået sat skab op i gangen og købt endnu et skab til køkkenet - de ting som stadig står i kasser står der pga. manglende skabsplads - ohhh soooooo annoying!!! Men jeg kan ikke rigtig gøre noget for at speede processen op, så jeg må væbne mig med tålmodighed og den skarpe læser vil vide at dét simpelhen er en af de få få utrolig få  dyder jeg IKKE besidder!!!

Så i dag har jeg taget det heeelt roligt, eller dvs. jeg kan mærke jeg stresser inden i fordi jeg bare skal finde penge inden den første, så det er ikke den mest rolige fornemmelse jeg har inde i maven lige pt.

Men jeg har fået vasket tøj, og hængt alt mit tøj på et tøjstativ jeg har taget med fra Jylland. Alle mine håndklæder har jeg puttet i en vasketøjskurv så jeg bedre kan finde dem og ikke ved en fejl kommer til at smide rene håndklæder til vask fordi jeg har en hysterisk angst for at tørre mit ansigt i et nasty håndklæde - der er simpelhen få ting værre end at komme hjem til folk og så er deres håndklæder fugtige - og Frk. Sippet her har det jo så med at lugte til alting - jeg lugter altid til folks håndklæder og hvis de lugter ulm eller på anden måde ubehagelig så tørre jeg finger i mit tøj eller i toiletpapir, det er også grunden til at jeg her på det sidste har vasket oceaner af håndklæder - her er jo beskidt over det hele og jeg kan bare ikke holde sådan noget ud så ofte står jeg på et håndklæde og så ryger det til vask, næste dag tager jeg så et ny osv. osv. = Total overforbrug!!

Har lige solgt først et fladjern til 180 og så en kjole til 250 som er min coachingbuddies, men jeg får jo som sagt procenter af salget så jeg klager ikke! :)

Har en semi aftale med Hr. Højesteret om en øl i aften, lige nu er jeg godt nok slet ikke i hopla men det kommer måske, en først skal verdens største strygebunke lige kvæles eller ej - dét bliver den ikke i dag kan jeg mærke!

I morgen har jeg en brunch/frokost aftale med min anden coaching buddy Elsebeth, vi skal ned på Nyhavn og hygge, det bliver SÅ godt - kan mærke jeg trænger til at se folk........

Nåe ja, fik vist selt ikke fortalte hvordan sidste torsdag med min coaching buddy gik, altså da vi skulle i byen - hun endte med at sidde og græde her i min lejlighed og egentlig burde jeg vel føle skyld men jeg mener faktisk ikke det var min skyld...........var det?

Min coaching buddy ligger jo og knalder ham her fotografen fra New York, han står stadig på sin facebook som om han er i forhold til en eller anden pige fra Peru - dét ved vi KUN fordi min anden veninde har en fake facebook og har tilføjet dem begge - og de har ironisk nok sagt ja tak........begge to! Så officielt er han single men på facebook som jo er lukket når vi fra vores alm. kontier kikker med så er han stadig i forhold med hende her pigen.

Hun har så, altså fotografens kæreste, ringet og ringet til min coaching buddy over de sidste par måneder, vi taler 20 gange om dagen eller mere - jeg lyver ikke, hun er helt blæst i hoved! Hver gang en af os tager telefonen så bliver der lagt på - så sidder vi her i torsdags og jeg er så dressed up og klar til at tage i byen, jeg har bestilt sushi - for mine sidste penge - for at give lidt tilbage for alle de gange min coaching buddy har givet dyrt sushi, jeg havde også sat både hvidvin, rødvin, champange og øl på bordet sammen med chips, slik osv. et virkelig lækkert bord som ligner den slags borde jeg plejede at lave FØR jeg fik en dårlig økonomi, selv om jeg næppe mener at ordet "dårlig" dækker over min økonomi lige pt.!

Da vi har spist og jeg har drukket tre øl og min coaching buddy har drukket en hel flaske hvidvin alene så ringer hende stalker koen igen - og smækker på...........så spørger jeg om jeg ikke nok må få lov til at ringe tilbage til hende og svine hend på spansk........jeg er sådan helt "please please må jeg ikke nok" - jeg syntes jo hun fortjener noget tilbage når hun sådan opførere sig så dumt og egentlig også lidt ondskabsfuldt.

Så vi sætter min coaching buddies Iphone på hemmeligt nummer og jeg ringer op og koen tager telefonen og betyder det sjove - hun flejner helt skråt over at jeg kalder hende en "Puta" fra Puerto Rico (luder....) og i næsten ét minut sidder vi bar med røret i hånden og høre på at hun råber alt muligt, hun er helt ustyrlig - anyway lang historie kort, koen og jeg diskuterer i 9 minutter og så lægger vi på og så pludselig ud af det blå bliver min coaching buddy ked af det og siger at nu har hende stalker kællingen "fået taletid" og det er hun ked af og nu er alting ødelagt mellem hende og fotografen - og jeg forstår bare ingenting!

Jeg mener, hun har da lige så gode - eller lige så dårlige chancer - hos fotografen som før, har hun ikke? Og var vi ikke to om det her? Jeg ved faktisk ikke helt hvad der sker men pludselig så græder hun og vil hjem - jeg forsøgte først med lidt meget dårlig coaching argumentation for at hun skulle se på den lyse side, jeg tror personligt at hende stalker koen har fået et chock over at hun er genkendt og jeg tror ikke at hun vil ringe så hyppigt mere, jeg tror stadig hun vil ringe men ikke så meget mere, men det er jo bare min teori.

Jeg tror desuden også at min coaching buddy er ude i noget rod mht. ham fotografen, det er ikk en god ting at ha noget kørende med en som har en kæreste og slet ikke en som elsker drama som han åbenbart gør.......

Dagen efter, altså fredag morgen kørte jeg til Jylland og min coaching buddy to til Thailand i 17 dage lørdag så vi har ikke rigtig talt sammen og dét gør mig selvfølgelig ked af det - ikke sådan dybt og inderlig ked af det men det er da en træls situation at være i - men jeg kan også bare mærke at jeg har det rigtig svært med at hun har så svært ved at vise følelser, jeg fandt feks. først ud af nu da bladet ER trykt at hun syntes mine artikler er gode..........dét gad jeg godt ha vidst i januar! Jeg har brugt ret meget tid på at tænke over det og selvfølgelig skal jeg også blive bedre til ikke at forvente at folk viser følelser på niveau med hvordan jeg viser følelser men stadig........

Når jeg ved hvordan en veninde er, så prøver jeg at tage hensyn til dem og deres behov, er det virkelig kun mig som tænker sådan??

Nå, nok om skrammel tanker - jeg fryser mine tær og vil gå ind og lægge tøj sammen så min seng kan blive redt til i aften når Hr. Højesteret kommer - lige pt er jeg sådan lidt hmmm med det, jeg tænder ikke rigtig på ham men han er meget hyggelig.......

Arghhh hvorfor kan jeg ikke finde bare én lækker smækker mand som jeg tænder på samtidig med at HAN også tænder på mig??

1 kommentar:

Unknown sagde ...

That's settled then! Well, i had a laugh, your allright.

Have a nice one..

Cheers