tirsdag den 5. april 2011

Jetlag Og Snot

Så sidder jeg her igen - ved mit køkkenbord (som iøvrigt er mit eneste møbel) og skuer udover Kgs. Nytorv kl. 04.39 om morgen.......hvad sker der lige for at ha jetlag i en sådan grad OG være så snottet at jeg dels fryser og dels sveder?

Min coaching buddy vil sende en pige (et bud/piccoline fra hendes firma) over med noget medicin fra USA hvor alt åbenbart er lovligt i løbet af dagen, hun mener at jeg så vil få det bedre - jeg personligt har den største respekt for piller og medicin generelt, tror det er noget som sidder i mig efter at jeg var på lykkepiller mens jeg var på gården.

Jeg tager så godt som ALDRIG medicin eller piller, fiskeolie og longovital hver dag, dét kan jeg gå med til men selv hovedpinepiller (panodil) er noget jeg virkelig skal ha set ringe før jeg vil tage - så at få en masse udefineret medicin fra USA er ikke lige noget som huer Frk. Sikkerhed.........når alt andet har fejlet i livet har jeg altid haft mit gode helbred og dét er noget jeg sætter pris på, jeg er sikker på at min krop nok skal komme igen, jeg skal bare spise sundt og behandle den godt og så komme i omdrejninger!

Håber snart der kommer noget mere på jobfronten......... har ikke hørt fra jobbet i lufthavnen så dét har jeg nok ikke fået alligevel, har en del mysteryshopping jeg skal ha gjort i morgen og samtidig så flyver min mor herover for at hente min ældste nevø på 5 år i Sverige og på tilbage vejen kommer de her forbi - skønt at få besøg men come on - det ser jo ud som om noget er gået helt galt her så beskidt som her er!!

Dét var ikke lige mit drømme scenarie for hvordan min mor skulle se min lejlighed for første gang.........

Har kikket på møbler via Ikea men har ikke fundet noget jeg er ved at dø for, udover at jeg kan se at jeg kan købe et køkkenskab, et højskab til 1300 kr - her er bare ikke køkkenplads nok! To overskabe og tre skuffer, that's it - selv en ikke køkkenelsker som jeg må ha mere plads!!

Jeg har end ikke fundet en sofa som jeg kan lide endnu - hvilket nok er meget godt for jeg har nul kroner at bruge af - har knap 6500 kr på min konto lige nu og de 6000 kr skal bruges til husleje for maj måned.......nogle gange så tænker jeg virkelig på hvordan i alverden jeg overlever fra måned til måned?? Min husleje er steget med 1000 kr men min indtægt er ikke steget tilsvarende........what to do what to do?

Jeg har netop siddet og laved nogle stryge opslag som jeg vil hænge op overalt i den nærmeste fremtid, her er så mange forretningsfolk og jeg tænker at næsten alle dem jeg kender hader at stryge og ingen af mine veninder stryger deres mænds skjorter, hvilket jeg personligt ville sætte en ære i hvis det var mig, anyway - måske der er nogle forretningsfolk som gerne vil ha strøget deres skjorter og som gerne vil betale mig for det?

Måske jeg endda kan være så heldig at få noget rengøringsarbejde på den måde? Elsker jo at gøre rent men dem som jeg har haft som faste rengøringssteder har desværre alle solgt deres lejligheder og jeg kender bare ikke ret mange herovre som har rengøringshjælp fordi deres huse/lejligheder simpelhen ikke er store nok, den eneste - virkelig den eneste jeg kender er min coaching buddy men jeg vil alligevel aldrig gøre rent for mine venner, man skal ikke blande penge og venner sammen, der kan så nemt blive noget.

Men hvis der nu sidder nogen og læser med som kender nogen der mangler en rengøringshjælp så sig endelig til........langt ude skud men hey who knows?

Her er forresten lidt billeder fra USA.......

Sådan en endegavl vil jeg gerne ha på mit skur en dag.......eller er dét kun cool når man bor i Texas?

Sjov antenne mand - tror den ville blive stjålet i Danmark

Driving in Texas :)

Wrooom Wrooom




The BEST restaurant ever.......og lækker tjener!

:)





Sådan ser ens baggage ud når ens kuffert (carry on) går i stykker - pænt hårdt at slæbe 11 kg i hånden samtidig med en computer på 4,5 kg OG en purse OG en vinterjakke!!!


Jeg er altid at finde i det mest afsides hjørne af en lufthavn nær min gate - ro og stilhed er lige mig kombineret med god sushi

Mums!

My hometown

Ingen kommentarer: