søndag den 10. april 2011

Sex Date Nr. 3

Woop Wooop så kom Hr. Højesteret på besøg - damit han er stor! Altså ikke diller daller mæssigt eller jow dét er han også men det jeg mente er at han er en kæmpe mand! Min seng på 140x200 er jo slet ikke stor nok til ham - hvis jeg var gift med så stor en mand måtte vi helt klart ha en større seng that's for sure!
Og hvor er han en hapser! Mums - som pige på 159 (inkl. sko) er jeg helt klart tilhænger af store stærke muskuløse mænd med et stort korpus - tynde pindemænd er såååååååå not me! Lad mige sige det på den måde, jeg vejer nu 63,7 kg (jow jow det går den rigtige vej) og har stadig en lille smule blød mave lige under navlen (min velfærdspølserand) og da jeg sad og red ham så var hans mave næsten i vejen stor var han men det var stadig, hvor ucharmerende det end måtte lyde med en stor mandemave, utrolig sexet at se på!

Han er bare en kæmpe mand - knap 2 meter høj, arme så store som mine lår og kæmpe fødder - en enorm tyk pik med et stort pikhoved, mine plankondomer var alt for små til ham - "heldigvis" havde jeg to af Ayals XXL kondomer i skuffen så vi klaret det, kunne dog mærke at han fiskede efter "et lille put uden kondom nu når den ikke passer" men come on - bare fordi han ikke har knaldet andre end sin kone i 9 år og derfor er 100% sygdomsfri så kan han jo ikke vide at jeg også er 100% sygdomsfri og langt vigtigere - tænker manden slet ikke over at JEG kan blive gravid og han dermed pludselig far til endnu et barn??

Total dum mand på dét punkt! Her hos mig er der INGEN sex uden kondom - ever!

Selve sexen var ikke super god, han pillede eller slikket mig ikke rigtig så jeg var ikke super klar og måtte til sidst fake en orgasme - hvilket ellers er noget som ligger mig hårdt på sinde IKKE at gøre! Jeg har faket 3 gange i hele mit liv og hver gang har jeg krøllet tær - jeg kunne simpelhen ikke komme som vi lå dér og han ikke rigtig rørte ved mig og da jeg så pludselig ser, mens jeg sidder overskrævs på ham, at han ligger med venstre arm under hoved og højre hånd på min hofte mens mit lange lyse hår hænger ned i hans hoved så får jeg pludselig et total falsh-back til Daytona Beach i 2006.........!

Sådan, nøjagtig SÅDAN lå Norman da jeg red ham en storfuld nat på mit skønne hotelværelse på 1 række ud til vandet mens havet bruset som aldrig før - og det gibbet helt i mig da jeg "så" det billed for mig og så *bang* uden videre varsel forsvandt den dejlige bølge af "nu kommer jeg snart følelse" og jeg blev knastør, altså så piv tør at jeg kunne mærke kondomen køre ud og ind i min mis........!

Efter lidt tid vippede han mig om på ryggen og knaldet mig mens jeg brugte et gammelt beskidt triks med at sprede mine skamlæber med to finger på den ene hånd og bruge to fingre på den anden hånd til at lege med min klitoris - når fyren så står på knæ og knepper mig så er der jo frit udsyn til "alt det frække på første række" og han (fyren) bliver samtidig stimuleret både seksuelt og mentalt - og som altid når jeg bruger dette triks så kom Hr. Højesteret også i løbet af max. 50 sekunder og jeg lod som om jeg også kom, hvilket er super tarveligt men hey, når man som jeg har de heftigste underlivs muskler, der kan lukke og klemme, skubbe og mase uden at det kan ses på mig, skulle jeg så ikke i ny og næ udnytte det?

Jeg lavede et par "fake" krampetrækninger med underlivet, klemte rundt om hans pik liiige som han er ved at komme og jeg kunne så meget se på ham at han måtte presse til for ikke at ryge ud fordi jeg har evnen til at kunne lukke og presse så godt som alt ud af mit underliv ved bare at spænde musklerne i maven og underlivet - faktisk lidt sådan *fnis fnis* sjovt - måske kun fra min pigeagtige side, men skidt med det, bare jeg var underholdt så er det nok!
Netop som vi var færdige og han lå og prustede som en væddeløbshest så ringer det på min dør - det er så viceværten som vil ind og lufte radiatore - kl. 09.30 en søndag morgen!! OHhh my fucking GOD nu må folk lige tage sig sammen!! Der var håndværkere i mit hjem hver evig eneste fucking da i sidste uge og så nu igen om søndagen og igen på mandag!! Hvad sker der for folk!!
Aldrig har jeg set en fyr komme hurtig ud af sengen og i tøjet - jeg var flad af grin og sagde til viceværten gennem døren at jeg lige var trådt ud af badet og at han måtte komme igen om lidt - og 5 min. efter var Hr. Højesteret gået :)
Jeg nåede dog at give ham 4 blowjobs henover aftnen og natten, jeg fandt ud af at han tænder for vildt på at få en finger op i måsen - dér havde jeg total magten over ham, hvor sjovt! Det er godt nok ÅR siden jeg sidst har haft så kvalificered magt over en mand som jeg havde dér da jeg lige ramte plet på hans G-punkt og pressede mod prostatakirtlen *fnis fnis*

Jeg fandt også ud af at han godt kan lide det hårdt når jeg gav ham et blowjob - jeg er ret lærenem på dét punkt og samtidig en fast learner og dét kom vist mere end rigelig ham til gavn - jeg blev end ikke slikket - lidt :( men så igen, I'll survive, for der ER faktisk en stor nydelse i at være den som giver, selvfølgelig er det også frækt at modtage don't get me wrong men manden her er jo under ernæret at han var ved at dø - han sagde selv inden han gik at nu havde han helt ondt i dilleren - I'm SO proud af mig selv!!

Han havde været på druk fredag, så jeg bestilte lidt sushi og dækket bord til at han kom

Klar til maden kommer

Hygge på 5 sal

Mit fine nye lys fra Villa Collection købt i Bilka, Villa Collection er jo gået konkurs og Bilka har opkøbt hele deres varelager og sortiment for 2011 - jeg gav kun 10 kr for dette store lys, desværre oser det lidt så jeg vil fremover kun bruge det udenfor.

Knas.....

2 Panodil til Hr. Højesteret - lidt humor har man vel altid....... Han havde været på druk med studievennerne dagen før og var derfor helt kvæsted OG så sov han over sig og kom forsent, hvilket jeg faktisk tog ret pænt taget min egen punktlighed i betragtning!

Vi talter rigtig godt samme, Hr. Højesteret og jeg - han taler virkelig meget og er ikke bange for at afbryde mig - jeg taler jo selv ENORMT meget og kan godt nogle gange (åbenbart) virke skræmmende på fyre fordi jeg er så "her kommer jeg agtig" med 200 km i timen - måske det er alderen, måske det er professionen, måske det er personligheden, jeg ved det ikke men han blev overhoved ikke intimidated af mig, hvilket jeg naturligvis er utrolig glad for - jeg bliver jo selv lidt ked af det inden i når fyre syntes "jeg er for meget" og jeg ikke selv forstår hvorfor, hvilket er ca. 99,9% af gangene.

Don't get me wrong, jeg vil gerne kunne sige at jeg har stor selvindsigt og kan se hvornår jeg går over stregen, dét kan jeg også rigtig tit og ofte ved jeg godt hvis jeg gør noget galt, men når jeg ved at jeg gør noget galt så er det som ofte også dér hvor jeg er total ligeglad - dér hvor jeg ikke kan se at jeg gør noget galt er så også ofte dér hvor jeg ikke forstår hvad der lige gik galt og det er så samtidig også ofte dér hvor jeg har følelser i klemme eller følelser på spil og derfor bliver ked af det - men Hr. Højesteret var super sød hele vejen igennem - ikke fantastisk sex men heller ikke dårlig sex.

Jeg savner bare lidt mere pilleri, lidt mere forspil - lidt mere nussen - kan ikke helt forklare hvad det var jeg savnede, sexen i sig selv kunne jeg fint leve uden men jeg tror at jeg havde sat næsen op efter meget nusseri fordi han lige er kommet ud af et laaangt forhold, så tænker jeg at dét måtte være noget han var vant til - jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg tænkte sådan men det gjore jeg og måske det er derfor jeg blev ldit skuffet?

Ayal er, når han gider - SUUUUUUPER til forspil! Det savnede jeg her - men jeg fik givet ham en god sex oplevelse det er jeg slet ikke i tvivl om - nu må vi så se om jeg høre fra ham igen. Jeg overlever hvis jeg ikke gør men samtidig vil det da være skønt hvis jeg gør, altså hvis jeg høre fra ham igen.

Han altså Hr. Højesteret brugte forresten - hold fast - TRUSSER!! Are you kidding me - han brugte trussser.........Herre trusser, tanga trusser......jeg har ikket set sådan nogen siden min veninde Sara i start 1980'erne en dag løb tør for trusser og tog sin brors på...........!!! (Hvilket i sig selv var mærkeligt)

Han havde sorte Calvin Klein trusser på med rødt elastikbånd foroven......jeg synts de var så små og jeg syntes det så mærkeligt ud!! Jeg tror helt uden tvivl han må være den første mand jeg har bollet som har haft trusser på - jeg har haft et par stykker som har haft silkebokseshorts på men ellers har alle andre haft bokseshorts på, min personlige favorit er de helt almindelige hvide fra JBS eller fra et andet mærke men hvor de stadig er helt hvide i stoffet og på elastikken, det er klassisk og enkelt og lyser af renlighed fra min vinkel - jeg købte engang to par hvide til Norman i julegave fra Pringle det år hvor vi mødtes men så rykkede han vores første møde til efter jul og jeg glemte at give ham dem - 5 år og en del flytningere senere røg de i en container til Frelsens Hær, helt nye og uåbned i æsken og siden da, siden 2005 har jeg ikke købt tøj til fyre som ikke har været mine brødre.

Næste gang du ser en Højesteretsdommer så tænk på at han har trusser på.......det er lige til at fnise over, når folk er onde ved mig så kan jeg i visse tilfælde tænke mig væk ved at tænke på at de ser kikset ud når de sidde og skider, ved at tænke på dem i dame/herre tøj - feks. en mand i dametøj eller i andre komiske situationer - og i skrivende stund sidder jeg da også og fniser ved tanken om en dommer i tangatrusser.......Han cyklede ind til mig fra Charlottenlund, jeg har altid tænkt at det er de rige som bor i Charlottenlund  og at det lå "Nord Sjælland" men han sagde at det ikke tog særlig lang tid at cykle herind, men hvad ved jeg.

Jeg fik forresten også en sms i går aftes fra Mads fra Ministeriet, ham med blyantsdilleren som blev sur over at jeg ikke gad se ham mere - jeg kan ikke helt huske hvad han skrev i sin sure sms i januar men noget med at jeg var latterlig - og så ud af det blå skriver han i går aftes kl. 18.51 "Hey. Hvad så?"
Og så er det jo at jeg, blondinen Deidre-Ann som var ærlig hele vejen igennem men som alligevel modtog en sviner sms tænker: Øhhh hvad forventer du så at få ud af dén sms?? Hvad skal jeg svare? Helt seriøst, hvad skal jeg svare på en sådan sms? Jeg har ikke svaret endnu, ikke fordi jeg ikke gider svare men simpelhen fordi jeg ikke aner hvad jeg skal skrive.............

Jeg er IKKE intersseret i ham, på nogen måder - end ikke i desperate situatoner, hans pik er bare mega naller ulækker nasty agtig pwadddder! Men jeg vil på den anden side heller ikke bare ignorere ham, dét er uhøfligt syntes jeg og jeg bryder mig ikke om at være uhøflig...........så.............hvad skal jeg dog skrive?

I går nat vågnede jeg omkring kl. 04.00 fordi jeg fik en sms fra min coaching buddy, hun havde lige haft webcam sex med ham fotografen fra New York som hun vistnok nu er kærester med - jeg stod op og tissede og da jeg var på vej ind i seng igen (til Hr. Højesteret) så jeg at der var mega mange mennesker foran Karel Van Mander - kl. 04.00!!! Jeg fik total lyst til at hoppe i tøjet og gå ned og mærke stemningen, men jeg gjore det ikke og jeg er glad for at jeg holdt mig selv tilbage, altså dels havde jeg besøg men dels så har jeg beslutted at bare fordi jeg nu nærmest er nabo til Karel Van Mander så skal jeg ikke begynde at komme der mere af den grund og slet slet SLET SLET SLET IKKE nu da Norman har kæreste på - at møde de to sammen ville total knuse mig indre, dét er jeg slet ikke i tvivl om - cool eller ej - jeg behøver ikke tvære det ud i hoved på mig selv at Norman foretrækker en plastik fantastisk frille på 20 år frem for en kvinde med min kløgt, personlighed og naturlige skønhed.

Jeg ved ikke hvad der ville ske hvis jeg mødte dem sammen, men jeg føler inden i at dét vil være et negativt træk - og dérfor holder jeg mig til at feste andre steder undtagen to gang om året og dér kan jeg nemt lure mig frem til dag hvor han med større sandsynlighed ikke vil være i byen.

I dag har jeg også været i Sverige til 2 års fødselsdag hos min nevø - mine forældre og små søskende kom kørende fra Jylland og sikke mange godter de havde med til mig!! :)

Udover wcpapir, pære til lamperne, Longo Vital Vitaminpiller, Fiskeoliepiller, tun på dåse, sterinlys, øl, chokolade, frugter mv. så havde de også gaver med........eller endnu flere gaver med!

Et lidt rodet køkkenbord med chokolade, tun vitanmilpiller, sterinlys og meget andet guf på........

Up close - eneste "minus" er at jeg faktisk ikke spiser pålægs chokolade hvor mærkeligt det end lyder, jeg spiser heller ikke smør på brød men jeg tror ikke at der er nogen i min familie der egentlig har opdaget at jeg ikke bryder mig om de to ting for jeg får altid pålægs chokolade og smør med i "pakkerne" fra Mor og jeg nænner ikke at sige noget, det vil virke så uhøfligt.

Ups dette billed skulle ha været Nr. 2 - men altså her er indholdet......... af billed nr 1 som ses nednunder

Billed nr. 1 - et stykke porcelæns lagkage :) Med knas inden i

Og noget nær det bedste, pottemuld, orkide jord og lekasten til mine fremtidige urtepotter på min fremtidige oase i solen på toppen af København!!

To fine blomster - en udedørs, den til højre som jeg altså har glemt navnet på og så en orkide som min mor ikke kunne finde en potte til men det sagde hun at vi kunne finde sammen når jeg kommer hjem i næste weekend.
En fin sammenplantning i en af mine egne kæmpe gigant potter fra min lejlighed i Århus, den her og tre andre magen til har stået på gården siden hmmm 2004 og ikke været i brug, jeg kunne pludselig huske den da jeg så den og spurgte Mor om det var min egen potte............hold nu op hvor ejer jeg mange ting som bare står!!


I Sverige tog jeg følgende billeder af min skønne dag med mine små brødre og mine ELSKEDE nevøer

Min nevø fik et skrivebord af Farmor og Farfar i fødseldagsgave samt en plastik bold som er en kopi af den orginale landsholds bold - jeg er total vild med skrivebordet men det skyldes måske at mit eget skrivebord som barn var mit et og alt, jeg ELSKEDE at sidde dér og læse, skrive, tegne, digte og drømme.......... jeg håber min lille nevø vil få det på samme måde i fremtiden

Den ene af verdens dejligste nevøer i sin fine fødselsdags skjorte med spiderman kasket på sit pilskaldet hoved

Jeg var lidt upraktisk klædt på til en tur på legepladsen men jeg kan simpelhen ikke finde halvdelen af mit tøj.......arghhhhhhh jeg vil ha MIT SKAB nuuuuuuuuu!

Det er så dejligt at gå rundt med en kogle på skovlen............. :)

Og det er om muligt endnu bedre at sidde og putte kogler, pinde og andet krimskrams ned i en spand med sand......

Min lille Budda Nevø på 2 år


Min storebror er medejer af en stor shampoo fabrik i Sverige og her laver de alle mulige dyre og billige mærker shampoo, det sjove er at det næsten er det samme som er i de dyre mærker som i det billige mærker - firmaet bag er det samme, prisen er bare MEGET forskellig - nogle gange køber de andre produkter/mærker op og kopier dem........

Hårsnask gave fra min bror - testkøb :) Me gusta!
Da vi kom tilbage fra fødselsdag fik min Far den her vildt gode idé at vi skulle tage ud og spise i København - måske det ikke lyder særlig mærkeligt i dine øre men i mine øre var det helt vildt stort - mine forældre har været i København og besøge mig - siden jeg flyttede herover for første gang i 2005 sammenlagt 5 gange MAX MAX MAX - og vi har aldrig været ude at spise sammen før!!

Så vi parkerede bilen og spadseret ned til Nyhavn og spiste lækkert mad - ikke over lækkert mad men okay mad - det blev sååååååå dyrt at jeg fik helt ond i maven men Far blinkede end ikke og drak endda en pilsner til maden, ja han brugte selv ordet "pilsner" og dét gør min Far ellers aldrig - han taler meget om vine, "pilsner" eller øl om du vil er for tyende, arbejderfolket og min Far er GODSEJER og GODSEJER SØN med stort G!!

Tag ALDRIG fejl af det! Det mad min far først ville ha skulle han så hente på en buffe inde i restaurenten, dét gad min Far virkelig ikke, altså at betale for mad og så selv skulle hente det så han lavede sin bestilling om og fik maden serveret - min Far går super meget op i hvad han får af service når han er steder - feks. kan han finde på at forlade butikker igen hvis de ikke vil lade ham købe på klods, min Far har aldrig eller sjældent penge på sig og hvis han ikke på sit glatte ansigt kan låne 4 par sko med hjem så mor kan vælge hvilken et par han skal have og så han kan prøve dem i fred, så skal han slet ikke ha nogen sko! Basta.

Da jeg var yngre syntes jeg det var sååååååååååå pinligt, nu er jeg bare mere sådan "nå ja" sådan er min Far bare og desuden så syntes jeg ikke han er urimelig, hvorfor skal man hente sin egen mad når man er ude og spise? Selvølgelig skal man så lade være med at bestille en buffet....... :)

Min forret :) Tigerrejer *Mums Mums*
Min mor havde forresten også fundet en ting frem til mig, jeg tror jeg skal ha sat den i ramme på et tidspunkt.......se her

En tegning jeg har laved da jeg var 10 år gammel - jeg har dækket mit navn til med chokolader........
Tegnet 16. Oktober 1988 - min håndskrift er cirka lige så grim den dag i dag takket være Hr. Storm den lede lærer!


Og NU bliver jeg så nød til at sige godnat - jeg er SÅ træt at det gør helt ondt at tænke på!!

Ingen kommentarer: