torsdag den 7. april 2011

Stormfuld Torsdag

I dag lover metrologerne storm over København - regnen lovede de vist ikke men den er kommet, helt af sig selv. Når man som jeg bor på toppen af København så sakl der ikke meget vind til før det hyler i vinduerne, jeg elsker det men syntes nu her er lidt koldt, dels skyldes det nok at jeg er små syg endnu men det skyldes helt sikkert også at tætningslisten i døren ud til mangler, endnu en af de ting som skulle være laved mens jeg var væk.........

I dag skulle håndværkerne gerne komme mellem 9 og 10.30 - jeg håber for deres eget helbred at de kommer og ikke igen vælger at blive væk! Af en eller anden grund vil viceværten ikke sætte en anden håndværker til at sætte mit skab op før denne her håndværker er færdig, ergo kan jeg ikke få tømt mine kasser før skabet er oppe og eneste grund til at jeg ikke kan dét er pga. én elendig latterlig håndværker!! WTF!!

Når jeg får ryddet op i mine ting så kan jeg også bedre se hvad jeg mangler, selv om jeg allerede nu kan se at jeg kommer til at må købe et køkkenskab mere, her er to skabe (overskabe med tre hylder i hver) og 3 skuffer I ET HELT KØKKEN! Det er end ikke nok til mig Frk.-Jeg-Hader-Køkkener!!

Jeg gad ikke gøre badeværelset rent i går efter "STOR PROJEKTET" sæt en badeforhængsstang op - for i dag skal de bla. tjekke om det er korrekt at der ikke er en vandlås i badeværelset, dét er selvfølgelig korrekt, hvordan kan der ellers lugte så meget af lort i hele lejligheden??

De skulle også gerne sætte vindueskarmen op og færdiggøre den allerede eksisterende karm, men jeg tror allerede nu at dét er noget de har glemt.........arghhhhhh sidder totalt og hidser mig selv op!!!

Jeg faktisk sovet rigtig godt i nat, jeg sov fra kl. 01.00 til kl. 06.34 og har nu været i bad og når håndværkerne engang har været her og ER gået igen, så skal jeg ha hented min cykel på Vesterbro, nu har jeg endelig fået en nøgle til cykelkælderen. Jeg har ikke hented min cykel før fordi jeg ikke vil at den skal stå på gaden hvor fulde idioter kan sparken til den, som før nævnt så er der kun én til at betale for ting i mit liv og dét er undertegnet og en ny cykel står end ikke på listen over ting jeg ønsker eller mangler!

Dernæst så vil jeg se om jeg kan finde et rullegardin til soveværelset, jeg skal også ha byttet de ting jeg købte som mysteryshopper i Noa Noa i går så jeg kan få et gavekort retur - som jeg så kan sælge og tjene penge på - lang vej til pengene men de kommer!!

Dernæst så skal jeg ha mysteryshoppet noget mere, tasted en del skemaer og båret en masse ting i kælderen, sidstnævnte vil nok gavne mit humør ang. en overfyldt lejlighed!!

De sidste par dage har der været en del skriveri omkring Norman på diverse dårlige middelmådige aviser men jeg har med vilje undladt at kommentere det herinde for min blog skal - ligesom jeg - gerne snart være "Norman fri".

Min veninde Maja skrev en mail til mig hvor i der stod:


Du er fantastisk! Fantastisk. Og du må aldrig mere læse de dårlige aviser. De er dårligt nyt side efter side. Drøn på biblioteket og lån noget med Helle Helle. Det er godt, pudsigt og sjovt.

Mon du er frisk til at ses på søndag?


KNUS

Og det er jo rigtigt - disse aviser ER dårligt nyt side efter side, jeg læste en artikel i går hvor det lød som om de havde interviewt Kåre Quist fra Rabatten ang. hans skilsmisse fra sin kone - til sidst i artiklen stod der "Det har ikke været muligt for ekstrabladet.dk at få en kommentar fra hverken Kåre Quist og karen Pallisgaard" - udover at det er grammatisk ukorrekt at skrive "og" mellem de to navne så er det også sindssygt dårlig journalistik at skrive en artikel i "jeg form/taleform" uden at have laved et interview overhoved!

ONLY in Ekstrabladet og BT kan sådanne ting findes!! Se selv her Dårlig Journalistik
Da jeg læste til journalist lærte jeg at jeg ikke skulle være selektiv i det jeg læste men i det jeg tog ind, forstået på den måde at jeg skulle læse alle aviser og ud fra dét jeg læste lave en selektiv sortering af nyhederne, så når jeg hver morgen læser aviser så er det alt lige fra Ekstrabladet, BT, Jyllandsposten, Politiken, Stiften, Børsen osv. Dog er min all time favorit Stiften, Politiken og Jyllandspostens Oponions afdeling.......

Men altså, ingen kommentar til Normans flankering på forsiden af diverse blade i Danmark, om jeg begriber at han gider stå sådan frem, men enhver bør jo leve som man finder best.

Jeg sad lige og bladret i min dagbog, min helt private dagbog - dér har jeg laved en liste over de alias jeg giver folk i min blog - og jeg kunne ikke lige huske Maja's alias, mens jeg bladret igennem min dagbog på over 900 A-4 sider i et word dokument (med kryptering og adgangskode) faldt jeg over noget jeg har skrevet 13. Januar 2002 mens jeg boede alene på gården - der står:

(indskudt bemærkning: Min gudfar er her…jeg kan hører ham gå rundt om gården men han kommer ikke til døren….han må ha parkeret bilen bag ved stalden – derfor har jeg ikke hørt ham…jeg kan kun hører når han åbner porte eller dører….jeg smug kikkede på ham gennem vinduet og kunne se at han havde sit ”havetøj” på så nu skal han nok op og grave de sidste gulerødder op…dem som dovne jeg ikke fik spist i sommer….jeg rullede rullegardinet i soveværelset ned og trak gardinet for vinduet ud mod haven til igen….det er jo næsten farligt at være bebor på en gård……aldrig har man en ledig stund….HELT ALENE uden at man føler sig ensom)

Jeg har ikke ændret skrifttypen eller noget i teksten udover min Gudfars navn - det var sådan min dagbog blev skrevet i 2002 for snart 10 år siden - hold nu OP hvor var jeg ensom og hold nu op hvor var det grænseoverskridene at min Gudfar bare altid kom når det passede ham, han havde det med at parkerer bag ved laden så jeg ikke kunne se og høre ham - mega skummelt!!

En dag mens jeg var ved at gøre min elskede bil ren, noget jeg holdt meget af - ikke kun fordi tiden gik så dejligt i selskab med min bil = min redningslinje men også fordi jeg holder meget af at gøre rent. Men en gang lå jeg ind over bagsædet og støvsuget måtterne da han pludselig kommer snigende bagfra, jeg kan ikke huske om han var kommet i bil eller på cykel, men det var sommer og varmt og jeg havde bare et par shorts på, total dumt at gå i korte shorts men anyway det gjore jeg og jeg lå dér på sædet og støvsuget måtterne og pludselig kom han snigende og halvt lagde sig oven på mig mens han klaskede mig i måsen .......... siden dén dag gjore jeg aldrig bilen ren på gårdspladsen foran huset mere med mindre jeg var 100% sikker på at de ikke var hjemme eller at klokken var mellem 12.00 og 13.00 hvor de sov til middag (de = dette var før min gudmor døde)

Med tankerne på alle disse ting som skete på dén forbandet gård så kan jeg slet slet ikke forstå at jeg sidder her i dag, på toppen af København med udsigt til D'Angletere, Amalienborg og Nyhavn......og med dét i mine tanker så er min lejlighed HELT PERFEKT som den er nu!!

Af samme grund, altså pga. ovenstående episode, så har jeg ikke ejet et par shorts før jeg tog på pilgrimsvandring i 2010 og købte mig et par trope vandrebukser hvor benene kunne lynes af lige over knæet - og så inden jeg tog til USA så købte jeg et par denim shorts fra hmm Only? De er desværre dårlige i lynlåsen, den glider ned hele tiden så jeg har sat en snor i men nu i dag vil jeg se om jeg kan få dem byttet til et par nye, det var dejligt at eje et par shorts igen trods alt - mine ben er slet ikke så grimme som jeg har gået og fortalt mig selv i mange mange år som undskyldning for ikke at gå 100% tækkelig klædt.

Men hold nu op hvor kan jeg blive ked af det når jeg tænker på den lille pige som engang boede helt alene på en bondegård et sted i Jylland - hvorfor var der ingen som kunne se at dét var all wrong? Hvorfor var der ingen som råbte vagt i gevær og sagde nok er nok? Set tilbage så er mit liv her i København som arbejdsløs SÅ MEGET AT FORETRÆKKE frem for at bo på gården og ha penge nok!!

Jeg vil ALDRIG tilbage - Jeg vil gerne kunne sige at jeg er voksen nok til ikke at kunne blive presset men på visse punkter er jeg brownbeaten og kan ikke stå op for mig selv og jeg frygter inden i at jeg godt kan tvinges tilbage, hvis dét sker en dag så hopper jeg ud fra Storebælts Broen - I'm never EVER going back!! Og når jeg tænker sådanne tanker så er det at min krop går i total panik og jeg tænker at jeg må ha mig en stor stærk kæreste som kan forsvare mig, beskytte mig og altid være der for mig når det sker at nogen vil tvinge mig til ting - og det er så her at store stærke dejlige Norman kommer frem på min hornhinde. Jeg kan stadig huske hans arme og ben, de var stærke, både at se på og at mærke på og dét er helt sikkert noget jeg vil gå efter hos en fremtidig mand - jeg skal ALDRIG ha en pinde mand der måske må opgive at rede mig fordi han ikke magter det - no way!

Ja dét eller også må jeg bare blive klar nok i bøtten til at vide at jeg faktisk kan forsvare mig selv, både fysisk, psykisk og verbalt og at ingen kan tvinge mig til ting jeg ikke vil, ikke mere that is!

Forresten så er min coaching buddies modeblad Vol 2 udkommet, jeg fik en edition i går - hvor jeg dog elsker at se mit navn på tryk!! Jeg er SÅ fandens god til at skrive - I know it, hvorfor er der så ingen andre der ved det??

Bladet udkommer i butikkerne engang i næste uge, total fancy at se mit navn sammen med alle mulige verdenskendte modefotografer og at se mit navn under artikler om deres liv...........wicked!!
Og pudsigt og mækeligt at jeg ikke kan slå igennem i Danmark men i de engelsktalende lande syntes de jeg er helt fantastisk både som journalist og som radiovært.........måske mit lod bare ikke ligger i mit lille elskede Dannevang?

Ingen kommentarer: