fredag den 1. april 2011

Bye Bye Texas

er det tid til at tage hjem og jeg må sige at jeg ikke er spor ked af dét faktum!

Don't get me wrong, det har været dejligt at være hjemme igen i gode gamle Texas, men jeg er simpelhen blevet for voksen til at blive kaldt "bitch" og se børn blive slået i måsen uden at gribe ind, jeg kan ikke mere bare bide tænderne sammen og kikke den anden vej.

Dén Deirdre-Ann der bare tog imod og tog imod er væk, gone forever og jeg skal gøre mit for at hun aldrig kommer igen, aldrig!

Jeg har købt flere kage ting i dag - total vildt, har brugt ca. 200 dollars mere end jeg havde med herover, dvs. ca. 350 dollars i alt, jeg VED den næste måned bliver hård men jeg har sparet mange penge på at købe mine kageting fra Wilston herovre, på deres hjemmeside kan man også se at de har kagekurser over hele USA, hvis jeg havde vidst det inden jeg kom så havde jeg taget et sådan kursus mens jeg var her.........soooooooo amazing at kunne lave fine kager, måske jeg kan blive lige så god som min elskede mormor og tjene penge på det?
Fandt ud af at jeg også kan købe det der Wilston kage tam tam i Wal Mart til næsten ingen penge! 5 Dollars for 100 sprøjteposer..........!

Jeg har virkelig nydt at være sammen med børnene og vil savne dem når jeg tager hjem, har før tænkt tanken og nu tænker jeg den igen, at jeg burde få nogle veninder i København som har børn, så jeg kan få lov til at lege og være barnlig og pjattet med dem og så jeg kan babysitte i ny og næ - problemet er bare, hvordan får man en mor (og en far) til at overlade deres barn i min varetægt? Jeg mener, man skal vel kende en person i mange år før man vil gøre sådan noget?

What do I know, jeg har altid kun passed børn jeg kendte, aldrig nogen jeg ikke har kendt, altså fremmeds børn. Måske jeg skulle hænge nogle opslag op?

Viceværten i ejendommen, altså ham som er vicevært i min nye penthouse crip i København, han bor i en by som hedder Virum ca. 20 min. fra København har han fortalt, han siger at dér bor mange børnefamilier og at han ikke tror at det vil være svært at få nogle babysitter jobs dér - men sagen er den at jeg vil gerne have både VENINDER og BABYER/ BØRN i én og hvordan kan man lige lave et opslag med dét?

"Jysk pige søger veninde med børn?" Kan du lige se hvordan dét vil se ud at hænge sådan et opslag op i Brugsen!! Folk vil tro jeg er en af dem som piller ved børn!!!! *Gyselig tanke*

Anyway, det kan være jeg gør som han sagde, hænger et opslag op i butikkerne i Virum - hvor dét så end er i verden og i byerne på vej derop, han (viceværten som er krum som en buge) sagde at der næsten kun boede børnefamilier som er flyttet ud af København hele vejen op til Virum og i byerne omkring. Well nu må vi se, måske mine egne veninder snart får børn selv om det ikke lige er sådan at jeg ønsker det skal være.

Jeg vil gerne have FLERE veninder og nogle af dem med børn, jeg ønsker ikke - hvor ondskabsfuldt det så end er - at mine veninder skal få børn......

Nå men altså jeg har pakket og skal bare sove et par timer så skal jeg afsted til lufthavnen, håber ikke jeg har overvægt men frygter det lidt........sidder og prøver at tænke på en masterplan i tilfælde af at jeg har, gad godt jeg havde en vægt så jeg kunne forberede mig selv på hvor meget det er og hvad det vil koste mig.....

Men so good to be outta here! Trænger til at komme hjem til mit eget hjem med mine egne ting og hvor folk taler pænt, trænger til at få ryddet op og komme på arbejde og ikke mindst TIL AT KOMME TIL FITNESS!!! Er du gal jeg savner at løbe!!!

Tænk at de ord skulle komme ud af MIN mund! Amazing :)

Jeg trænger også forfærdelig meget til sex............tænker stadig på Hr. Romlund, han kikker jævnligt på min scor.dk profil hvilket jeg finder dybt dybt mærkeligt, jeg mener hvorfor ignorere mig og så lure min profil? Hvorfor ikke bare bolle mig til ingen af os gider mere? Mænd er top mærkelige, I'm telling you



The View fra min seng i naboens hus - set fremfor mod højre hjørne
(sengen står naturligvis midt i rummet, som den altid gør i Amerikanske hjem.....!)

Set fra sengen skråt til venstre mod døren ud mod gangen

Min venstre side

Min højre side

Bor i et værelse med masser af ragelse og junk! SO happy to go home (med eller uden overvægt!)

Ingen kommentarer: