fredag den 8. april 2011

Min Fredag

Først lidt "old news" som jeg simpelhen har glemt at fortælle....

Da jeg mysteryshoppet i lufthavnen i onsdags fandt jeg et tysk sort American Express i Metroen på Kgs. Nytorv - jeg ville købe en billet (hvilket var temmelig klogt da jeg blev tjekket både på vej derud og på vej hjem!) og da jeg vil stikke mit kort ind i automaten står der "fjern kort" og jeg tænker øhhh og skubber mit kort hårdere ind (BLONDINE!!) og opdager så at der allerede sidder et kort inde i automaten, da jeg tager det ud kan jeg se at det er et tysk American Express kort, altså det er et American Express Card (sort) med et tysk navn på og en tysk bank bagpå - jeg står lidt og kikker rundt og tænker at der jo må komme nogen og hente det........... men nej.......så jeg putter det i lommen og tager toget mod Lufthavnen.

På vej derud ringer jeg til nummert som står bagpå - det er et tysk nummer (av min pung!!) men jeg tænker at hvis det var mig som havde glemt mit kort så ville jeg virkelig gerne at nogen ville ringe uanset om det var et "long distance" nummer - så jeg ringede og damen talte selvfølgelig kun tysk, altså bankdamen som jeg fik fat i.
Men efter at jeg har fået min nye søster så er jeg faktisk blevet ret så godt til tysk igen så det gik fint nok - hun fik mit nummer og kortets nummer og jeg bad hende spærre det. Ca. ½ time efter ringede en tysk forretningsmand som var i København og vi aftaltes at mødes ved elevatoren ned til Metroen på Kgs. Nytorv.

Da han kom fik han sit kort og så sagde han bare tak og gik.........altså.......don't get me wrong, han behøvede jo ikke give mig en findeløn men når jeg nu tilfældigvis ved at et Sort American Express kort er uden limit på og samtidig er et kort som man skal inviteres til at få, man kan ikke ansøge om at få det - dvs. det er et MEGET eksklusivt kort til folk med enorme mængder penge Sort American Express Kort og så siger han bare tak og går??!!! Han gav mig end ikke hånden!

Uforskammet - jeg skulle dæleme ha shoppet på hans kort skulle jeg! Hmf!!

I går hvor jeg også fik en parkeringsbøde, skændtes med håndværkerne og alt muligt andet skrammel, dér oplevede jeg også at sidde fast i bilelevatoren MED MIN BIL - altså jeg sad inde i min bil da elevatoren pludselig stopper og så hænger jeg ellers dér i luften mellem 4 underjordiske etager midt i Københavns undergrund (det siges at man vil kunne høre metroen larme forbi når den er helt færdig......)

Kan du overhoved forestille dig hvor ufedt dét er? Jeg fik mast mig ud og tjekket døren og opdaget at der sad et stykke celofan i klemme, straks jeg fik det fjernet kørte elevatoren igen - men da jeg sad dér i bilen i en stoppet elevator efter en lorte dag så tænkte jeg bare at det ikke er NU jeg skal eksplodere........jeg sad og sagde "rolig rolig rolig" til mig selv - ikke fordi jeg var bange men fordi dét bare var DRÅBEN OVER ALLE DRÅBER på min lorte dag.......kan du lige se mig ringe efter hjælp hos min nye udlejer fordi et stykke fucking cellofan sad i klemme??
Ej Ej Ej ..........

I dag vågnede jeg lidt over 06.00 og gik straks i gang med at gøre mit badeværele rent (igen igen!) Den badeforhængsstang der nu er hængt op er sådan en til gardinkroge og da krogene er af plastik og skinnen af aluminium så glider det bare slet ikke, samtidig er lortet samlet skævt og samlingen er (mandeagtigt nok) vendt ud mod indgangen til badeværelset dvs. det er det første man ser når man går ind.........WTF!

Jeg vil mandag prøve at ringe til "Bed, Bath and Beyond" og høre om badeforhænget fåes længere og gør det dét vil jeg bede min gl. lærerinde om at købe det og sende det, gør det ikke vil jeg finde en ny badeværelsesstang - men indtil da må jeg leve med det som det er. Jeg har også fået boret huller og sat håndklæde kroge op i en støved lilla farve.

Jeg er også kommet til at tatoverer mig selv................................ ja du læste rigtigt, jeg kom til at tatoverer mig selv inde i hånden!! Jeg ville underskrive mit nye sygesikringskort med en sort tuch til cdrommer, da jeg er færdig sætter jeg proppen på og vil lige give proppen et "dask" med venstre hånd, resultatet er at proppen falder af og dét dask som var tiltængt proppen bliver istedet for til et ordentlig dunk lige ind i håndfladen! Dutten falder af og tuchen sidder fast i håndfladen og nu har jeg en permanent sort prik dérinde.........ohhh so nice! Og Damit det gør avs!!

Jeg har også (endelig) fået løftet alle mulige ting ned i mit kælderrum, men da kælderrummet er under havoverflade så bliver alting oversvømmet når der er rengskyld og da der allerede på nuværende tidspunkt luger af bæ i kælderen så tør jeg slet ikke tænke på hvor meget der vil stinke når vandet stiger og kloakvand står op i vores kælderrum - så jeg har krejlet mig til en Europalle, hvilket er ret godt gået herinde i byen og nu er alle tingene båret ned og stillet på min europalle og dér er det i det mindste i mere og større sikkerhed end hvis de ikke stod på en palle!


Mit kælderum med ét stk. Europalle i. Jeg har både fejet o gstøvsuget rummet inden brug.

Julepynt, Mågestel (kun midlertidig pga. pladamangel) speakerskab og flyttekasser (som jeg håber jeg ikke skal bruge igen før om 8 år!!)


I tilfælde af oversvømmelse - hvilken af mine elskede ting har jeg så forsøgt at rede mest?? Min Camino Backpack Selvfølgelig!!



MIT kælderum!


Next Stop Penthouse....... :) :)


 NU er jeg simpelhen smadret - har ordnet lejlighed og leget stylist i dag så nu må jeg altså sove eller er jeg død ost i morgen - sidder her og skriver med lukkede øjen fordi mine øjne er så trætte - thank god for puder!

Ingen kommentarer: